|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Wazna sprawa?
Wklejka czy aktualne kursy?
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
wklejka - mniej zamieszania. Kto zakłada temat, robi wklejkę - jak nie, to ban 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Wklejka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeśli mam grać to wklejka. Jeśli inaczej to nie gram  Stawiam ultimatum
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeśli mam grać to wklejka. Jeśli inaczej to nie gram  Stawiam ultimatum Podoba mi się to  Też stawiam ultimatum wkejka  Będę się starał wklejać. Chyba poprawiłem czas do ok. 5 minut 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zrobienie wkleijki zajmuje Ci 5 minutek  ?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nivet Ty jeszcze nie robiles, bedziesz mial okazje sie wykazac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a ja jednak jestem za graniem po oktualnych kursach, bo "sztuka" typowania nie polega tylko na "bezmyslnym" obstawianiu, ale również na śledzeniu tego co sie aktualnie dzieje u buków, zdobywaniu wiedzy o absencjach, kontuzjach czy innych sytuacjach mogących mieć wpływ na przebieg danego zdarzenia. Oczywiście dużo w tym wszystkim może być spekulacji, ale tego uniknąć sie nie da. Grunt to wstrzelić się w jak najbardziej optymalny dla siebie kurs. przykład: dajemy wklejkę o godz.15 , kurs zalozmy ok.@ 2.20 , analizując spodkanie wychodzi nam ze za taki kurs nie warto ryzykowac, no ale pol swiata rzucilo sie na to spotkanie, bo akuran pitcher dostal sraczki i za 3 godziny kurs jest juz zalozmy @ 2.60, a do meczu jeszcze 3 godziny. Wystarczy wiedziec ze w takim przypadku wystarcza 2 loperamidy ze 4 nifuroksazydy i nasz bohater w spotkaniu pewnie wystapi  . Co ciekawe, jezel nadal bedzie go "mocno cisnac" bedzie mial wieksza motywacje zeby wczesniej skonczyc mecz i bedzie mial strike za strikem  A co pozniej bedzie sie z nim dzialo - niewazne, przez kilka dni do nastepnego meczu zdazy sie na spokojnie podkurowac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to jak bo kurs z wklejki jest wyższy od tego który jest teraz, jeśli chodzi o mój typ i zastanawiam się jaki wpisać?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wyzszy 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
@Mbzyk
Mnie tam jedno, ja sie dostosuje, ale sam widziales do jakich dochodzilo przypadkow w poprzedniej edycji. Nawet zwrocenie sie do buka niewiele pomagalo. W tej edycji wszelkie watpliwe typy z miejsca beda anulowane.
A wybor czy wklejka czy nie pozostawiam wam :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Mbzyk
Mnie tam jedno, ja sie dostosuje, ale sam widziales do jakich dochodzilo przypadkow w poprzedniej edycji. Nawet zwrocenie sie do buka niewiele pomagalo. W tej edycji wszelkie watpliwe typy z miejsca beda anulowane.
A wybor czy wklejka czy nie pozostawiam wam :-) No ale jak tak piszesz to teraz każdy będzie robił co chciał... I znowu dojdzie do sytuacji takich, że w meczu np. NYY- BOS jedni będą grali w południe NYY -1.5 a jedni wieczorem BOS -1,5. I wtedy to wszystko o du**e rozbić z wklejką. Bo każdy będzie mówił, że jak On dawał typ to było to alternatywnym dogiem. lupus choć raz byś napisał coś jasno... Bo jak są spory to wtedy cisza. A pisanie o szukaniu kursów lepszych. To jest konkurs. Nie gra u buka. Jak ktoś chce szukać kursów to sobie szuka i gra. Tutaj liczą się dobre typy. Bzyku wygrywał konkursy bo szukał lepszych kursów??? NIE! Bo dawał dobre typy. I mu to latało czy było 2.600 czy 2.750. Jak miał dobrą skuteczność to zrobił ładny wynik. A przez rozmywanie regulaminu później każdy może robić co chce. Jak można podawać wyłącznie z wklejki jest jasna sprawa! Taki kurs jaki jest i tyle. Nieważne jaki jest w momencie podania u buka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam oficjalne pytanie: Jak wygląda sprawa z ofertą? Bierzemy kursy z wklejki? Bierzemy aktualne z pinnacle? Czy każdy robi co chce, jak mu pasuje itd.? To pytanie odnosi się do do mojego postu wyżej bo chciałbym znać oficjalne stanowisko Komisarza.
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Jeżeli chodzi o mnie jestem w porządku w stosunku do siebie jak i do was , daje kursy z wklejki żeby nikt później nie miał do mnie zarzutów że nie było takiego kursu lub jakiś innych pretensji , a jak wy widzicie ta sprawę , to już wasza sprawa , ja nie mam żadnych pretensji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kursy kursami... Bo dla przykładu wczorajszego TOR -1.5 grał @Bzyku, @Lipi i Ja. Bzyku dał kurs z wklejki ( choć to było chyba krótko po wklejeniu oferty). @lipi dał aktualne kursy. Ja w nocy dałem do konkursu z wklejki (@3.270) ale do rankingu aktualny (@3.450). To samo z meczem STL -1.5 dałem kurs z wklejki niższy od aktualnego.
Ale tu nie o to chodzi. Chodzi mi o sytuację, że w konkursie zdarzą się takie przypadki, że zmieni się dog w ciągu kilku godzin i inna drużyna będzie już alternatywnym run line. Bo już było tak w II edycji. W pierwszej gdzie podawało się kursy z oferty wklejonej nie było problemu. Bo właśnie dlatego wklejano ofertę. Taki był cel tego...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Gramy w tej edycji tylko wklejke, tylko, ze ja nadal operuje bez neta w domu (dzis jest jakas prowizorka), dlatego prosilbym aby wklejka pojawiaja sie w godzinach popludniowych np od 13
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziękuje za oficjalne stanowisko  To przelałem wpisowe 
|
|