|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz myslalem ze zyje własnym zyciem.. do dzisiejszego dnia napisala a ja mowie ze po co pisze.. a ona ze dzis tak ciezko nie pisac do mnie (dzis powinna byc nasza 4 rocznica  c) pocczym stwierdziła ze bez sensu i ustawiła opis z moim słonkiem na basenie - nie szukać nas  i pojechałem ja na gg dochodzę do etapu - nienawiść 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"ty mnie kochasz/kochałeś i on mnie kocha. ty miałeś szanse, czemu on ma jej nie dostać? kocha tak samo." Hmm 4 lata z nia byłeś?? Jestem w szoku. A sama ta wiadomośc jest najgłupsza jaka słyszałem. Za takie cos powinna dostać w ryja :] Nie chce urazić Twojej byłej ale jest pusta :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gvizdek lepiej idz sie napić i daj sobie spokój z nia.Dzisiaj również przekonałem się że dziewczyny to...kazdy niech sobie wpisze co chce.Niedługo kończy 0,5 Bolsa.Kto sie przyłączy ??? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"ty mnie kochasz/kochałeś i on mnie kocha. ty miałeś szanse, czemu on ma jej nie dostać? kocha tak samo." Hmm 4 lata z nia byłeś?? Jestem w szoku. A sama ta wiadomośc jest najgłupsza jaka słyszałem. Za takie cos powinna dostać w ryja :] Nie chce urazić Twojej byłej ale jest pusta :/ bylem ale ona taka nie była :| ja znalem kogos zupelnie innego. odjebalo jej 31 maja 2008 roku! poszla na studia, nowe towarzystwo juwenalia i mam :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pare cytatów z filmu "Chłopaki też płaczą"
Ona - Jak wiesz, bardzo cię kocham. On - Zrywasz ze mną? - Wszystko... - Daj mi chwilę. - Nie odchodź. - Ubierz się, porozmawiamy. - Kocham cię. - Ubierz się. - Nie ubiorę się. Wiem, co to znaczy. Jak się ubiorę,będzie po wszystkim. - Porozmawiajmy. - Czuję... - Czułam... .Wiedziemy różne żywoty. - Co to za gość? - Nie o to chodzi. Nikogo nie ma. - Rozumiem. Przez twoją pracę|rzadko się widywaliśmy. Zapomniałaś, jak ze mną jest. Może jak się poprzytulamy... przypomnisz sobie jak to jest. Przytul mnie. - Jest ktoś.
On u lekarza...
- Zeszłej nocy, jak jakiś kretyn, uprawiałem seks z przypadkowo poznaną kobietą. - Użyłem kondoma...ale boję się, że mam syfa. - Jestem pediatrą. Zauważyłeś, że siedzisz na wozie strażackim? - Podoba mi się. - Jestem zajęty. -Może pan obejrzeć penisa? Proszę. -Pokaż. Wyjmij...Dobrze. - Ledwo pan spojrzał. - To świetny penis. Piękny. - Może zbadamy krew? -Dziewczyna cię rzuciła. Jesteś zraniony? Przestań się mazać. Użyj chuja. Pieprz wszystko, co się rusza. Tylko zakładaj kondom.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"ty mnie kochasz/kochałeś i on mnie kocha. ty miałeś szanse, czemu on ma jej nie dostać? kocha tak samo." Gvizdek odpisz jej tak plissss... Ja Cię bzykałem i pól mecz.pl tez by Cie chcialo bzyknac... ja szanse dostalem, czemu oni maja nie dostac???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Boubson,  grube  Gvizdek, wywal ja z gadu, wywal ja z koma, nie odzywaj sie i miej wszystku w chu(u. Jest ciezko ale to jedyne wyjscie z tej sytuacji. Znajdz laske lepsza od niej i tez ustawiaj opisy ze ze spadochronu skaczesz ze swoja minią  Kiedys ktos tu napisal cos takiego "albo bedziemy MY albo nie bedzie nic" bardzo trafne;) Dziwna jest i jednoczesnie taka nromalna jak kazda baba, niby chce tego co bylo a jednoczesnie nie chce do tego wracac i robi calkiem co innego  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja z innej beczki troche bo juz "Docenilem Jak Stracilem..." ale teraz odzyskalem <hura> moja kochana szklanke do piwa /pilsner 0.33 :-)) witaj w domu , tak mi cię brakowało
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
ty mnie kochasz/kochałeś i on mnie kocha. ty miałeś szanse, czemu on ma jej nie dostać? kocha tak samo."  Ten jej nowy fagas to też niezły agent, jest z nią ze świadomością, że poprzedniego zostawiła po 4 latach dla innego. No, ale pewnie poważnie jej nie traktuje i korzysta z sytuacji. Dla zasady mógłbyś mu obić twarz, ale szczerze wątpie czy warto. Lepiej się ciesz, że się wydało jaka jest na prawdę po 4 latach, a nie po ośmiu, czy też po ślubie. Przynajmniej będziesz wiedział, że następną trzeba trzymać krótko (najlepiej kupić sobie taki gadżet : http://www.allegro.pl/item411705469_homonto.html ). Ogólnie wiązanie planów z pannami w wieku under 23 to spore ryzyko, chyba że guma pęknie. Ostatnia deska ratunku to wywieźć ją za miasto z pustym bakiem. W innym wypadku sms "jeszcze tego pożałujesz" i pełne zerwanie kontaktu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
e tam ... znajdz se inną dupę to sama wróci szybciutkoooo...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie kiedyś zmądrzeje ;] tylko czego my wtedy mamy szukać ze sobą? niczego...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ty mnie kochasz/kochałeś i on mnie kocha. ty miałeś szanse, czemu on ma jej nie dostać? kocha tak samo." Po takim tekście ja bym zrozumiał już że ona za mądra nie jest i dałbym sobie z nią spokój 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
"ty mnie kochasz/kochałeś i on mnie kocha. ty miałeś szanse, czemu on ma jej nie dostać? kocha tak samo." Powinienes postapic tak jak prawdziwy mezczyzna i o nia walczyc. Udowodnij ze kochasz ja bardziej od tamtego, a wiec wcale nie jest tak ze on ja kocha mocniej. Na allegro sprzedaja takie baloniki w ksztalcie serca, jakbys to napompowal i zostawil w jej pokoju... Moze przechylic szale na Twoja korzysc. Walka 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"ty mnie kochasz/kochałeś i on mnie kocha. ty miałeś szanse, czemu on ma jej nie dostać? kocha tak samo." Powinienes postapic tak jak prawdziwy mezczyzna i o nia walczyc. Udowodnij ze kochasz ja bardziej od tamtego, a wiec wcale nie jest tak ze on ja kocha mocniej. Na allegro sprzedaja takie baloniki w ksztalcie serca, jakbys to napompowal i zostawil w jej pokoju... Moze przechylic szale na Twoja korzysc. Walka  zartujesz oczywiscie  ? latałem 3 miechy a ona sie swietnie bawi z nim...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Gvizdek zaprosilem CIe do konkursu 
|
|
|
|
|
|
|
"ty mnie kochasz/kochałeś i on mnie kocha. ty miałeś szanse, czemu on ma jej nie dostać? kocha tak samo." Powinienes postapic tak jak prawdziwy mezczyzna i o nia walczyc. Udowodnij ze kochasz ja bardziej od tamtego, a wiec wcale nie jest tak ze on ja kocha mocniej. Na allegro sprzedaja takie baloniki w ksztalcie serca, jakbys to napompowal i zostawil w jej pokoju... Moze przechylic szale na Twoja korzysc. Walka  zartujesz oczywiscie  ? latałem 3 miechy a ona sie swietnie bawi z nim... Walcz o nia zebys pozniej nie plakal ze nie dales z siebie wszystkiego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|