|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozgrywki grupowe wkraczają w deycudującą fazę. Jutro poznamy ostateczne rozstrzygnięcia. Pewni awansu do ćwierćfinałów są Francuzi oraz Polacy, a w grupie B Korea.
Jeśli chodzi o zmagania w grupie A, to wydaje się, że spotkania Chorwacji z Chinami oraz Hiszpanii z Brazylią powinny być formalnością i awans zapewnić powinni sobie broniący tytułu mistrzów olimpijskich Chorwaci, a także Hiszpanie. Ja jednak zastanawiam się czy w meczu gospodarzy, nie poszukać niespodzianki w postaci np remisu. Chińczykom nie udało się wywalczyć żadnego punktu, różnica klas pomiędzy nimi a pozostałymi drużynami jest duża. Chorwatom wystarcza remis, czy pójdą na rękę gospodarzom i pozwolą im zdobyć honorowy punkt? Jeszcze muszę to przemyśleć bo to ta teoria spiskowa, niekoniecznie musi znaleźć pokrycie w rzeczywistości. Po głowie chodzi mi jeszcze handi + 12 na Chiny. To ostatni mecz grupowy, więc Chorwacja nie będzie się forsować.
Wpływ na wynik spotkania Biało-Czerwonych z Trójkolorowymi mogą mieć rezultaty grupy B. Polska z Francją zagra na samym końcu, więc będą znali kolejność w grupie B, co może wiązać się z ewentualnym kalkulowaniem, z kim można zagrać w ćwierćfinale.
Niemcy - Dania dla mnie no bet. Ani Mistrzowie Świata Niemcy, ani Mistrzowie Euorpy Duńczycy nie prezentują się dobrze na turnieju olimpijskim. W lepszej sytuacji są Niemcy, którym wystarcza remis i ich dyspozycja jednak jest trochę lepsza od Danii. Mimo wszystko nie podejmuję się typowania tego spotkania.
Korea- Rosja. Tutaj na pierwszy rzut można wskazać na reprezentantów Azji. Mimo braku przekonania do Rosjan, pokuszę się prawdopodbnie o wytpowanie ich zwycięstwa. Jak już pisałem na wstępie Korea jest już pewna gry w ćwierćfinale. Zwycięstwo Rosji w tym spotkaniu i porażka Duńczyków z Niemcami, oznaczać będzie koniec przygodny dla Mistrzów Europy, a to byłoby na rękę pozostałym drużynom.
Islandia nie powinna mieć większych problemów z ograniem z Egiptu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Francja żeby stracić 1 miejsce musiałaby z nami przegrać ok 6,7 bramkami.To nie jest turniej podwórkowy,żeby się bawili w takie coś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesteś w błędzie.Każdy win Polski daje nam pierwsze miejsce.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Jesteś w błędzie.Każdy win Polski daje nam pierwsze miejsce. A co się liczy w przypadku równej ilości punktów, no i jakie są Twoje przewidywania i typy na jutro ekspercie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy równej ilości punktów,liczy się wynik bezpośredniego pojedynku.Mecze wcześniejsze warunkują póżniejsze.Win Rosji-remis w meczu Dania-Niemcy.Win Brazil-Chorwacja nie wygrywa z Chinami itd.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Jesli Rosja wygra to remis Dania-Niemcy rozumiem, bo wykiwaja Rosje. A Brazil ma ograc "sportowo" Hispzanow?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Co myslicie o handi +3.5 na Polakow?Wydaje mi sie calkiem realne...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co myslicie o handi +3.5 na Polakow?Wydaje mi sie calkiem realne... całkiem realne dla mnie jest - underek !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teoria spiskowa : Rosja-Korea Pld.(Gr.B)typ: 1 kurs: 1.90 Chorwacja-Chiny(Gr.A)typ: hc ( 0-12 ) 2 kurs: 1.90 Zagrałem też X Chin, ale to już bardzooo ryzykowna opcja  na podbitkę można: Islandia-Egipt(Gr.B)typ: 1 kurs: 1.30
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teoria spiskowa : Rosja-Korea Pld.(Gr.B)typ: 1 kurs: 1.90 Chorwacja-Chiny(Gr.A)typ: hc ( 0-12 ) 2 kurs: 1.90 Zagrałem też X Chin, ale to już bardzooo ryzykowna opcja  na podbitkę można: Islandia-Egipt(Gr.B)typ: 1 kurs: 1.30 szczerze to tym Egiptem bym nie podbijał - chyba ze egipt win ..........
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Co myslicie o handi +3.5 na Polakow?Wydaje mi sie calkiem realne... całkiem realne dla mnie jest - underek ! Jak grasz Under to proponuje się przejść rano do Milenium, może i podatek jest ale linia 59,5!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W totomixie 50.5 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Panowie, dlaczego Rosja jest faworytem z Koreą? Bo Korea juz awansowala, to jedyny argument?
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
I jeszcze mam pytanie o miejsca - kto wyzej bedzie jesli beda miec na koniec tyle samo pkt polska , hiszpania i chorwacja, tzn wiem ze polska 2 bo ma bilans bramkowy (+2) z chorw i hiszp , a kto na 3 miejscu, bo zarowno chor i esp maja bilans (-1)?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jeszcze mam pytanie o miejsca - kto wyzej bedzie jesli beda miec na koniec tyle samo pkt polska , hiszpania i chorwacja, tzn wiem ze polska 2 bo ma bilans bramkowy (+2) z chorw i hiszp , a kto na 3 miejscu, bo zarowno chor i esp maja bilans (-1)? witam chorwaci - bezposrednio pukneli espana o 2 dwa oczka - chwacit - w naszej grupie wszystko jasne - mecz pol - fra o 1-e miejsce - ciekawe kto i jak będzie sie zabijał ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chorwacja będzie przed Hiszpanią bo wygrali z nimi
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Hiszpania ma 4 pkt, a Brazylia 2 więc jeżeli liczy się bezpośredni pojedynek to Hiszpanie muszą ograć Brazylię i hadi wydaję się być dość ciekawe -6,5 za 1.90?
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
ok czyli w nocy mecz islandia - egipt , jesli wygra islandia to hiszpanom sie nie bedzie chcialo ruszac z 4 miejsca i dlatego gracie brazylie?
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Hiszpania ma 4 pkt, a Brazylia 2 więc jeżeli liczy się bezpośredni pojedynek to Hiszpanie muszą ograć Brazylię i hadi wydaję się być dość ciekawe -6,5 za 1.90? hiszpania ma 6pkt 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok czyli w nocy mecz islandia - egipt , jesli wygra islandia to hiszpanom sie nie bedzie chcialo ruszac z 4 miejsca i dlatego gracie brazylie? Nie mogą się podłożyć Brazylii bo odpadną.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|