|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie to młode pokolenie? goscie maja polowe kariery i mase filmow za soba: Adam Sandler 42 lata Will Smith 40 lat Edward Norton 39 lat Bale to ok jeszcze mlody 34 lata  jak dla mnie to jest mlode pokolenie w porownaniu do Al Pacino, Morgana Freemana, Jacka Nicholsona,Anthony Hopkinsa,Sean'a Connery'ego , Toma Hanksa itd mozna wymieniac w nieskonczonosc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A dla mnie mlode pokolenie aktorow to przedzial wiekowy 18-30
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A dla mnie mlode pokolenie aktorow to przedzial wiekowy 18-30 no nie bede sie klocil moze nawet i przyznam Ci racje , jednak jak dla mnie ,aktorstwa trzeba sie po prostu nauczyc i poza Dakotą Fanning czy Haley Joel Osmentem, to mlode pokolenie zaczyna sie w przedziale 35-45 Tak czy siak Norton i Bale , w jakim filmie by nie zagrali ,staje sie on hitem. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Of kors ze aktorzy ktorych wymieniles (moze za wyjatkiem Sandlera) to swietni aktorzy. Sam bardzo ich cenie ale to nie jest wg mnie mlode pokolenie , tylko takie sredniaki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A dla mnie mlode pokolenie aktorow to przedzial wiekowy 18-30 no nie bede sie klocil moze nawet i przyznam Ci racje , jednak jak dla mnie ,aktorstwa trzeba sie po prostu nauczyc i poza Dakotą Fanning czy Haley Joel Osmentem, to mlode pokolenie zaczyna sie w przedziale 35-45 Tak czy siak Norton i Bale , w jakim filmie by nie zagrali ,staje sie on hitem.  Niekoniecznie. Norton ostatnio zagral (calkiem dobrze zreszta) w Hulku - filmie, ktory furory nie zrobil. Co do Bale'a to rzeczywisice specjalnie przyczepic sie nie mozna, choc Yuma wcale hitem nie byla i sporych pieniedzy nie zarobila. Osobiscie to nie przepadam za tym filmem (choc uwielbiam westerny), cos mi tam nie pasowalo, nie bylo klimatu. No i bezwzgledny bandzior przechodzacy az taka metamorfoze? Hmmmm... To oczywiscie subiektywne odczucia, jak ktos da Yumie 10/10 to nie moja sprawa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Of kors ze aktorzy ktorych wymieniles (moze za wyjatkiem Sandlera) to swietni aktorzy. Sam bardzo ich cenie ale to nie jest wg mnie mlode pokolenie , tylko takie sredniaki  Sandler urzekl mnie rolą w Reign over me - swietny film, pokazal, ze nie jest tylko aktorem komediowym ,ale potrafi zagrac wszystko.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Na miejscu Nortona, do "Hulka" bym się nie przyznawał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Orientuje się ktoś skąd ściągnąć film "Sekret" po polsku ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak ktoś ma ochotę na naprawdę bardzo dobre kino to zdecydowanie polecam film:
Chaser
Kawałek naprawdę świetnego azjatyckiego kina. Dawno nie widziałem tak dobrego filmu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiecie czy jest w sieci więcej odcinków SuperNatural, niż te co na TVN ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jakies dobre thrillery moze ktos polecic? Niekoniecznie nowosci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiecie czy jest w sieci więcej odcinków SuperNatural, niż te co na TVN ? Tak. Na TVN pokazują chyba cały czas pierwszy sezon. Wyszły trzy sezony i nadchodzi kolejny. Jakies dobre thrillery moze ktos polecic? Niekoniecznie nowosci  Taken, Awake, Prestige, Mr. Brooks, Running Scared, Number 23, Wierny ogrodnik, Wyoklejony.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podziemny KrągSevenMemento Plan Doskonały Lęk PierwotnyFracture Identity Disturbia Raport Mniejszosci JohnQ Kolekcjoner kości Człowiek Pies Notes on a Scandal 8mm Insomnia *pogrubione te filmy, ktore wywarly na mnie najwieksze wrazenie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Podziemny KrągSevenMemento Plan Doskonały Lęk PierwotnyFracture Identity Disturbia Raport Mniejszosci JohnQ Kolekcjoner kości Człowiek Pies Notes on a Scandal 8mm Insomnia *pogrubione te filmy, ktore wywarly na mnie najwieksze wrazenie  Wielki dzieki  Od siebie moge polecic [Rec] dla mnie 8/10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wróciłem z batmana : kosmos i tyle głosniki na maksa + efekty i wciskało w fotel 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[Rec] to raczej horror , ale zgodze sie , dobre Europejskie kino 8.5/10  by the way juz robia Amerykanskiego remake'a a główną role zagra Jennifer Carpenter (siostra serialowego Dextera)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.filmweb.pl/f224961/Superhero,2008/galeria Ktoś to oglądał, bo nie wiem czy tracić czas na ściąganie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja widziałem. Chyba nawet tutaj gdzieś pisałem o tym. Generalnie naciągana komedia, sztucznie śmieszna, ale momentami można zrywać boki. Szkoda, że jest ich tak mało. Jak Ci się nudzi to sobie obejrzyj. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.filmweb.pl/f224961/Superhero,2008/galeria Ktoś to oglądał, bo nie wiem czy tracić czas na ściąganie  ogladalem, na baaaaardzo nudny wieczor moze byc, z 2 razy sie zasmialem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obejrzałem wczoraj OGRÓD LUIZY 8/10 i muszę powiedzieć że pozytywnie mnie zaskoczył. Przede wszystkim dobra gra aktorska Soliman i Dorocińskiego. W szarości polskich filmów, ten zasługuje na uwagę(choć znów jest tu motyw gangsterów :o, w którym to już z kolei filmie  ) .
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|