|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Stryyker musza niezle tobie placic,skoro piszesz w imieniu tak slabego buka.Z takimi limitami, bonusem 25 euro jestescie konkurencyjni jedynie dla naziemnego sts-u. Przekaz swojemu prezesowi,ze to mozna zmienic,wystarczy dac tylko uzytkownikom forum mecz.pl specjalny bonus w wysokosci 200 euro i wkrotce jak betathome czekac was bedzie debiut na gieldzie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Spokojnie spokojnie już raz przerabialiśmy bonus 125% a później było, że wypłaty wolne, że się stryyke finansuje z depozytów. Już raz pisałem również, że porównywanie stryyke do bah to niezły policzek dla tych drugich nawet jeśli mają słabe kursy:)
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Kiedy rozliczycie siatkowke ktora sie skonczyla 8 godzin temu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stryyker musza niezle tobie placic,skoro piszesz w imieniu tak slabego buka.Z takimi limitami, bonusem 25 euro jestescie konkurencyjni jedynie dla naziemnego sts-u. Przekaz swojemu prezesowi,ze to mozna zmienic,wystarczy dac tylko uzytkownikom forum mecz.pl specjalny bonus w wysokosci 200 euro i wkrotce jak betathome czekac was bedzie debiut na gieldzie. Pozdrawiam CZytając twój post nie jestem w stanie zrozumieć jak to sie stało że goldvictory jeszcze nie zadebiutowało na giełdzie 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Nadal siatkowka z soboty nie rozliczona !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy u Was e-maile od Stryyke też wyglądają w następujący sposób? [ Linked Image] Myślę, że nie więcej niż 4 osoby na 10 wpadną na to, że wiadomość można odczytać podświetlając myszką czarny tekst na czarnym tle.
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
Dobrze wiedzieć  bo w przyszłym tygodniu zajmę się stryyke.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zoRro mysle, że jednak wiecej osób, bo z Bwin przychodzą takie same 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Przekazałem to technikom.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam,
Czy jest teraz (bedzie niedlugo) jakas promocja dla nowych graczy? Jest caly czas info o promocji olimpijskiej lekko juz nieaktualne.
Wojtek
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ile czasu czekaliscie na realizacje 1-wszej wyplaty ? Ja zlecilem 2 wrzesnia na moneybookers , wyslalem skany dowodu osobistego otrzymalem odpowiedz z informacja iz konto zostalo zweryfikowane ale kasy jak nie bylo tak nie ma a minal juz tydzien czasu .
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy moze mi ktos wyjasnic ten akapit z helpa na stryyke, mianowice:
=== Opłaty:
Za możliwość korzystania z platformy, podanie wyników sportowych, jak również przeprowadzanie zakładów, stryyke pobiera 10 % wygranej z tytułu opłat serwisowych. Opłata ta jest odciągana zwycięzcy automatycznie podczas przydzielania wygranych. W przypadku gdy żaden ze stryykerów nie wygra określonego zakładu stryykerów (np. w długoterminowym zakładzie 3 - drogowym), kwota stawki, potrącona o opłaty serwisowe, zostanie przelana na konta zakładów obydwu graczy.
w przypadku typowania na stryyke, pobrana zostaje z tytułu użytkowania platformy jak i przeprowadzenia typowania, opłata serwisowa w wysokości 10% wkładu w całe typowanie.
Przy wpłatach za pomocą karty kredytowej zostaje pobrana opłata transakcyjna w wysokości 2 %.
Stryyke może pobierać również opłaty podczas wypłat. Opłaty te możesz śledzić w polu "Konto" i "Wypłaty". ===
Ja to rozumiem tak ze stryyke pobiera prowizje od wygranej netto a takze za inne operacje jak wyplaty, nawet wplaty. Jezeli tak jest jest to niezla zenada. Mam nadzieje ze zle rozumiem i ktos mnie wyprowadzi z bledu.
pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
Czy jest teraz (bedzie niedlugo) jakas promocja dla nowych graczy? Jest caly czas info o promocji olimpijskiej lekko juz nieaktualne.
Wojtek podbijam, bo sam jestem tym zainteresowany 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy wogle ktos ostatnio wyplacal ze stryyke ? bo ja od 2 wrzesnia czekam i nie moge sie doczekac na wyplate , malo tego odpisuja ze nie dysponuja juz polskim suportem .
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Widze ze jakos dziwnie przedstawiciel firmy stryyke niejaki stryyker ktory tak aktywnie udzielal sie do 28 sierpnia na forum mecz.pl nagle zaniemowil .
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Z tego co mi mowil to w tym okresie wlasnie mial miec urlop.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Na takim urlopie ze codziennie udziela sie na forum pokerowym , a firma nie raczy nawet juz po angielsku odpisac w sprawie wyplaty !
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
od 2 wrzesnia - grubo... ja zlecilem 1sza wyplate z niedzieli na poniedzialek i we wtorek albo srode kasa byla na mb.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Melduje iz wczoraj przelali mi kase na moneybookers ale po jakim czasie 10 dniach kalendarzowych ! co nie najlepiej o nich swiadczy . Notabene stronka wolno chodzi , regulamin nieaktualny , serwis polski niedostepny itd.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dostał ktoś ostatnio wypłate z tej firmy oprócz SSS.?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|