Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 19 1 2 16 17 18 19
R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
dobre gnacik piwo smile

Bonus: Unibet
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Lepiej, żeby nie odpisywał niż ma kłamać,że kogoś ma, bo wyjdzie na durnia, jak ona się dowie, że to ściema.

W końcu Gvizdek, zaczął pisać w tym temacie jak facet.

wredota
wredota
Originally Posted by gnacik
..a ja to bym jej odpisał:

"Kur*a mać! żyję ..własnym życiem, z tego co wiem, też masz własne więc skup się na Nim, a nie mi głowę zawracasz kiedy mi już się z kimś zaczyna układać :)"

smile

jedna ze slabszych rzeczy jakie mozna w tej sytuacji zrobic
po co dawac jej dodatkowa radoche?
w tym tekscie widac ze tracisz kontrole i unosisz sie emocjami czego ona wlasnie chce
jesli juz chcesz odpisywac na jej zaczepki to dobre jest cos na wzor "mam teraz sporo ciekawych zajec i od razu moje zycie nabralo wiekszego sensu"

Tenis Trader
Tenis Trader
Nic nie pisz i tyle. To najbardziej denerwująca opcja. Mało się przez nią naw*u*wiałeś ? Teraz niech ona się trochę podenerwuje, pozadręcza, pozastanawia i w końcu może dotrze do jej pustego łba co zrobiła.

Za niedługo to ona będzie się żalić i puke'ować na jakimś babskim forum, że miała idealnego kandydata na męża to odeszła do jakiegoś frajera, który się nią zabawił i zostawił.

I see dead people
I see dead people
Nic nie pisz, i tam i tu laugh

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tu możesz pisać, bo się wkręciłem. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by [T
-error]Nic nie pisz, i tam i tu laugh
Tutaj niech pisze, inni też. Temat na zimne jesienne wieczory jak znalazł grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może bukma ma rację, ale ja bym tez nie pisał tylko o tym, że teraz się dobrze bawię, to trochę takie na wyrost, jakbyś na siłe chciał pokazać, że Ci wcale nie jest smutno, chociaż teraz tak patrzę na ten mój poprzedni to też za rewelacyjnie to nie zabrzmiało. Ja bym jednak nie twierdził uparcie, że nic nie napiszę, może lepiej coś w stylu: "Żyję, póki co jest zajeb**cie, więc mogłabyś mi nie zawracać głowy?"

Luc Nilis
Luc Nilis
Gvizdek powalcz o nią jesli ja kochasz, jesli jest tego warta to jedz za nia na koniec swiata i ja zdobądz, pamietaj ze zyje sie tylko raz a prawdziwa milosc nie przychodzi codziennie, pzdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by cobra
pamietaj ze zyje sie tylko raz a prawdziwa milosc nie przychodzi codziennie

Jak to nie ? Wiesz ile ja już dziś wiedziałem panienek z dużymi cyckami ? ...i chcesz mi powiedzieć, że to nie jest miłość ? smile

Luc Nilis
Luc Nilis
kiedys bylem w podobnej sytuacji, odrzuciłem jej gest w moja strone i teraz bardzo tego załuje, ozeniłem sie z inna ale cały czas mysle o niej... ja juz czasu nie cofne ty jeszcze masz szanse, naprawde duma to niezawsze najlepszy doradca, pzdr.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
kiedys bylem w podobnej sytuacji, odrzuciłem jej gest w moja strone i teraz bardzo tego załuje, ozeniłem sie z inna ale cały czas mysle o niej... ja juz czasu nie cofne ty jeszcze masz szanse, naprawde duma to niezawsze najlepszy doradca, pzdr.

odrzuciłem jej gest? hehehe, prosze Cie ona poszla po 4 latach do pierwszego lepszego i z nim jest to niech se bedzie :]

walą mnie jej smsy i sygnały.

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
też bym tak zrobił Gvizdku. zero reakcji, bez przebaczenia.

wredota
wredota
Originally Posted by gnacik
Może bukma ma rację, ale ja bym tez nie pisał tylko o tym, że teraz się dobrze bawię, to trochę takie na wyrost, jakbyś na siłe chciał pokazać, że Ci wcale nie jest smutno, chociaż teraz tak patrzę na ten mój poprzedni to też za rewelacyjnie to nie zabrzmiało. Ja bym jednak nie twierdził uparcie, że nic nie napiszę, może lepiej coś w stylu: "Żyję, póki co jest zajeb**cie, więc mogłabyś mi nie zawracać głowy?"

w tym co napisalem wyzej chodzilo o to zeby jej pokazac ze po rozstaniu jest mi duzo lepiej niz jak to bylo bedac z nia
nie jest to tez na wyrost skoro to ona pyta to jesli juz mam jej odpowiadac(ja bym ogolnie ja olal ale wiem ze nie kazdy potrafi) to wlasnie cos w takim tonie

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
dodałem sobie nową fotke na nk.pl

i po godzinie dostalem od niej wiadomosc na gg

"dobrze ze jest nasza klasa"

nuddyyyyyy idę poćwiczyć bo nudziii dziewczę ooo

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
tęskni do ciebie tongue

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Szypii
tęskni do ciebie tongue

ehę a opisiki gg do swojego nowego cowboya ooo laugh

Luc Nilis
Luc Nilis
dzis teskni, jutro przestanie, laski sa twarde, ty bedziesz tesknil bardziej, daj jej i sobie szanse, ludzie popełniaja błedy ale to nie znaczy ze powinno sie odrazu ich skreslac... kochasz ja to walcz...

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
dzis teskni, jutro przestanie, laski sa twarde, ty bedziesz tesknil bardziej, daj jej i sobie szanse, ludzie popełniaja błedy ale to nie znaczy ze powinno sie odrazu ich skreslac... kochasz ja to walcz...

"jestem z nim.. i poki co bede.." nie bede robic z siebie idioty jak przez 3 ostatnie miechy papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gvizdek tak z ciekawości to ile ona ma lat?

Strona 18 z 19 1 2 16 17 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, burbon, JelineK, Sensei, $-man), 1,745 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,706
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025