Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 12 1 2 6 7 8 9 10 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Da się gdzieś obejrzeć odtworzenia tego, co transmituje TVP? Chodzi mi o komentarz do tych wyścigów. Dokładniej o kajakarstwo i opinie Szpakowskiego - pół godzinki posiedziałem, ponotowałem do czterech konkurencji i widzę, że buki niezbyt mają tą dyscyplinę opanowaną, więc myślę, że parę kwiatków i w pozostałych konkurencjach dałoby się złapać.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Radek_89
Da się gdzieś obejrzeć odtworzenia tego, co transmituje TVP? Chodzi mi o komentarz do tych wyścigów. Dokładniej o kajakarstwo i opinie Szpakowskiego - pół godzinki posiedziałem, ponotowałem do czterech konkurencji i widzę, że buki niezbyt mają tą dyscyplinę opanowaną, więc myślę, że parę kwiatków i w pozostałych konkurencjach dałoby się złapać.
http://www.itvp.pl/event/pekin/
tutaj poszukaj, jakieś video z kajakarstwa też są.

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Witam - bez cudów niestety się obyło

Horbacz , Majewski - no niestety - parę koników było w miarę i starczyło to na 13..miejsce - drugi młody moze z tym nazwiskiem za 4 lata odpali .

Star - zrobili maxa jak juz było pozamiatane.........i zadowoleni z siebie jak cholera - no my kibice trochę mniej..........

Basia nie szarpnęła za bogato - ale na pewno wstydu nie przyniosła

Noga - pobiegł na tyle na ile było go stać ...jeszcze raz szacunek - tzw. moce nadprzyrodzone nie obudziły się no i 5-e miejsce - jakby nie patrzeć rewelacyjne .

Sylwia Korzeniowska - tak ze 30 osób bym naliczył letką pitką , które miały miejsca gorsze..........., niemniej jednak trudno podsumować ten występ inaczej niż słabiutko .

3 asy - zapasy - nieudaczne ku..sy - swoją drogą chyba pobili rekord świata - wszystkie walki w obu stylach w plecy...

1500 m - masakra - moze nie wyniki wszystkich - ale styl - cholera jakby bez baterii tam pojechały .

Janik - smutek

Lewandowski - bez cudu

sztafeta 4x100 m men - no tutaj przypomina się znany dowcip żydowski - Jak Mocek modlił sie codziennie , żeby wygać szóstke w totka ( wreszcie Pan Bóg sie wkurzył objawił się i skleił - ty mi daj wreszcie szansę i wyslij ten kupon...)
Tylko brakowało , żeby jamajka skwasiła ........a te kaleki - nie dość ,że indywidualnie są zerami , to jeszcze jedyny start i taka szansę potrafili spieprzyć ....brak słów .

sztafeta 4x100 m women - laluchny osiągnęły to na co nikt nie miał prawa liczyć - to wara od nich ........

Sudoł - vice-prezes PZLA - no , ten artysta występował z soboty na niedzielę w naszej narodowej konkurencji i widać pobił chińczyków i inne nacje na zbity pysk .Szkoda , że po imprezie koledzy się qrwa jakoś szybko rozbiegli i CHAMPIONA zostawili na trawniku ( ale miłościwie identyfikator mu zostawili ,żeby Chińczycy wiedzieli gdzie biedaka podwieźć ). Swoją drogą Irenka Sz. udaje kretynkę i nic nie wie - Kajetan Broniewski szybko gościa ciupasem do Polski wysłał - mnie zastanawia tylko dlaczego sprawa się rypsła tak późno ???
Przy tych wynikach nie dziwota ,że facet musiał odreagować.......
Ciekawe czy ten pyskaty minister sportu ( prawie tak samo pyskaty i naiwny jak polscy bokserzy....) zacznie wreszcie coś robić - czytaj ruszy dupę - czy też mamy do czynienia z kolejnym mocnym w gębie.....( ale po tym jak Listkiewicza leci z nim w bambuko - to raczej ta druga wersja człowieka )

Jak do tego dodamy trzeci medal Chorwatów ( z p...y wytrzepany jak ten w strzelectwie ... ) to kolejny dzień upłynął ....jak 7 pierwszych .

===============================================================
22 sierpnia - piątek - dla Polaków przedostatni dzień Igrzysk - inni maja jeszcze emocje w niedzielę ....

Kolarstwo górskie
Maja Włoszczowska - czlowiek by chciał ale rozum mówi inaczej , do tego jeszcze napakowane chinki , które mogą powtórzyc scenariusz z pływania ( oby nie ) - kciuki będę ściskał - w wypadku braku medalu tragedii nie będzie - natomiast obiecuję ,że już będę zapisywał mega idiotyzmy wygadywane przez red.Krzoskę - dla mnie absolutnie w pierwszej 5-ce do drewnianego mikrofonu .

Sztafeta 4x400m women - tutaj niestety o zgubienie pałeczki przez inne będzie trudno - ale mam nadzieję ,że do finału wejdą - chociaż zamiast progresu od 2 lat mamy regres .

Sztafeta 4x400 m men - po debilnej ingerencji PZLA i komentarzu ( bardzo obszernym marka Plawgo ) cholera wie , co tam się dzieje ...Finał to minimum i mam nadzieję ,że nie maksimum......

Przemysław Czerwiński - tyczka - do człowieka zero zastrzeżeń - walczył w kwalifikacjach jak lew - sporo asów wyleciało - wydaje mi się ,że 5,70-5,75 może wystarczyć nawet na 5-te miejsce - czego mu serdecznie życzę....

Chodziarze na 50 km

Grzegorz Sudoł ( ktoś wie czy to z tych Sudołów ????? ) - jeżeli facet od Aten przygotowywał sie do Pekinu i poprawi miejsce to będzie bomba.........
Artur Brzozowski i Rafał Fedaczyński - przebicie choć przez jednego z nich Sylwii K. będzie sukcesem .

Pięciobój Nowoczesny - sorry ale na pewno o 3.00 nie wstanę ,żeby zobaczyć jak strzelają ... Po tym co widziałem na parcourze dzisiaj to typowanie czegokolwiek tutaj to zadanie dla samobójców .Koniki fikaja jak wściekle - co najmniej 50% tych chabet chyba była specjalnie tresowana do takich wyskoków .
Ale przez to mamy chyba najbardziej emocjonujący pięciobój od 16 lat - Barcelony 1992 ( Skrzypaszki ) .
Na pewno będę te skoki oglądał i mam nadzieję że z Polkami z jeszcze jakimiś szansami ...

No i kajakarstwo - tzw. najbadziej medalowo szansowne dla nas .

Może wyłysiały i lekko ślepawy Darek Szpakowski wydrze ze 2 razy papę ????????? ( chociaż po razie jutro i w sobotę ? )
We wioślarstwie wydarł - byłoby dobrze ,żeby to powtórzył .
Oglądałem te elim. ( zwane też nieraz półfinałami ) i takich super championów i pewniaków to u nas za duzo nie widziałem - ale pocieszam się ,że może wypala - oby z dwoma krążkami ....

Grają jeszcze Wenciarze ( ale mówią ,że nie mają ochoty.......)
Tutaj liczę na radosną i bezstresową piłkę ręczną ze spokojnym overkiem .

pozdrawiam z nadziejami ,że jutro wieczorem będzie radośniej niż dzisiaj .

ps. Qrwa 917 asów od kontroli antydopingowej i żadnego ruska przed Dołęgą nie wyhaczyli , nie mówiąc o kazachu od Kołeckiego czy całej rzeszy białoruskich miotaczy i miotaczek........

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Sorry -

Kolarstwo górskie przełożone na sobotę !

S
old hand
old hand
S Offline
no kulam się ze śmiechu jak czytam Twoje komentarze i opisy ;-), możesz tak częściej? ;-)

mega kozak i szacun ;-)

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
s LP - dzięki za dobre słowo

częściej to będzie trudno - bo olimpiada raz na 4 lata

a tutaj piękny tekst - ma 2 strony - trener Suski to jest gość !

http://www.sport.pl/sport/1,92385,5608539,Jak_Majewski_i_Malachowski_zostali_odkryci_w_Ciechanowie.html

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
http://www.sport.pl/sport/1,92385,5614151,Prosto_z_Pekinu___pisze_Beata_Mikolajczyk.html

hm , trzeba założyć , że ani Niemcy ani Węgrzy o tym asie w rękawie nie czytali - pytanie ile mają tych rezerw ? jeżeli w ogóle mają ..trza wierzyć

dobranoc

veteran
veteran
mała uwaga dla fanów kajaków

wczoraj w studio nasza olimpijka mówiła , że dzisiaj niemki będą jechały z jedną rezerwową na 500 m

pytanie - czy wykorzystają to węgierki ?

M
addict
addict
M Offline
Szpakowski widzi medale oczami wyobraźni. Genialne.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by onda
Kolarstwo górskie
Maja Włoszczowska - czlowiek by chciał ale rozum mówi inaczej , do tego jeszcze napakowane chinki , które mogą powtórzyc scenariusz z pływania ( oby nie ) - kciuki będę ściskał - w wypadku braku medalu tragedii nie będzie - natomiast obiecuję ,że już będę zapisywał mega idiotyzmy wygadywane przez red.Krzoskę - dla mnie absolutnie w pierwszej 5-ce do drewnianego mikrofonu .

Czy red. Krzoska (czy jak tam się on odmienia) to ten, który bodajże drugiego dnia (kolarstwo kobiet) nie odróżnił Brytyjki od Dunki ogłaszając jej (Dunki) sensacyjne zwycięstwo a po dłuższej chwili się poprawił i przyznał bez cienia skrepowania, że on (w przeciwieństwie do nas) mety nie widzi laugh
Jak to on to trzymamy za słowo - chciałby poczytać co ten człowiek jeszcze może powiedzieć. Swoją drogą to szkoda że igrzyska sie kończą, bo skończą się też Twoje komentarze piwo

B
newbie
newbie
B Offline
Originally Posted by Farciarz
Czy red. Krzoska (czy jak tam się on odmienia) to ten, który bodajże drugiego dnia (kolarstwo kobiet) nie odróżnił Brytyjki od Dunki ogłaszając jej (Dunki) sensacyjne zwycięstwo a po dłuższej chwili się poprawił i przyznał bez cienia skrepowania, że on (w przeciwieństwie do nas) mety nie widzi laugh
Nie, to był debil Szczęsny.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
No i koniec...zalatwilo nas taekwon-do...ta Chorwatka akurat byla dobra, brakowalo dobrego rozeznania w tej smiesznej dyscyplinie...szkoda...ale czuje ulge, ze wtopilem na taekwon-do, nie na bmxach. laugh

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Czy się różnią sposoby liczenia medali wykorzystywane przez USA oraz Chiny, skoro według każdego z nich ich własny kraj prowadzi w klasyfikacji? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
Czy się różnią sposoby liczenia medali wykorzystywane przez USA oraz Chiny, skoro według każdego z nich ich własny kraj prowadzi w klasyfikacji? smile
U jednych na pierwszym miejscu jest ilość złotych medali, u drugich ogólna ich liczba smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Ciekawe co u nas by musialo decydowca, zebysmy prowadzili

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline

na kazdej imprezie mistrzowskiej pierwszenstwo ma ten kraj, ktory zdobedzie wiecej zlotych medali...i to nie podlega zadnej dyskusji...USA przegralo te IO z kretesem, mimo, ze moga zdobyc nawet chyba rekordowa liczbe medali...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Big_star
Ciekawe co u nas by musialo decydowca, zebysmy prowadzili
pierwszy medal w lekkiej smile

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Witam ,

dzień się skończył , opisy będą później - gotuje sos do spaghetti ( 3 godz. - nie żadnen badziew - trza dopracować i skonsumować )

Tak biegusiem poszło na chłopców z Nigerii w nóżkę 4/10

reszta potem ....

ps. Linia na over pol-kor była 54,5 i 55,5 - przykro dla tych co grali wyższą- ja grałem jedną i drugą ....

V
veteran
veteran
V Offline

Nam ani USA ani Chińczycy nie podskoczą.

1. Szczęsny
2. Szpakowski
3. Krzoska

Oni zmiażdżyli swoich kolegów po fachu z tamtych krajów wink

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Originally Posted by Pogromca_(z)buków

Nam ani USA ani Chińczycy nie podskoczą.

1. Szczęsny
2. Szpakowski
3. Krzoska

Oni zmiażdżyli swoich kolegów po fachu z tamtych krajów wink

No , polemizowałbym , brak w tym zestawieniu Jóźwika i Szaranowicza to duży nietakt .....
Jeszcze jest ten as od wywiadów w mix-zonie - Dzię...coś tam....

Strona 8 z 12 1 2 6 7 8 9 10 11 12

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, ANZELMO, Akhu, latajaca_holenderka, Sensei, burbon, alfa, forty, ElNinho[mmdea], rymoholik, wHiTe_StAr, 11kera11, poozon), 1,688 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,272
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025