|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
AQQ nie hula, a tu ważna rozmowa mnie czeka. kurna. cały czas mam wszystkich niedostępnych, nie wiem co jest :MAD:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
AQQ nie hula, a tu ważna rozmowa mnie czeka. kurna. cały czas mam wszystkich niedostępnych, nie wiem co jest :MAD: a zaplaciles abonament?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Młyn w robocie  I tak jest za kazdym razem, gdy jedna osoba wezmie urlop i we 2och sie nie wyrabiamy  W srode skonczylem po 20, wczoraj chcialem wyjsc normalnie, ale o 17:30 przylazl klient, ktory mial do mnie zadzownic, ale "ja wole osobiscie z panem pogadac", i siedzielismy 1,5h ;D A w zeszly piatek meczyl mnie 2,5h (: A juz zapowiedzial, ze przyjdzie z siotra we wtorek  W dodatku dzis jest pt, wiec mlyn podwojny, juz nie pamietam, kiedy bylby spokoj w pt, ciagle tel dzownia, i to wlasciwie wszystkie na raz. Szlag mnie trafia ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Miej wyjebane" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
otwórz photoshopa pokaz im pare trików i odpuszcza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Że nie stać mnie, by pojechać do Krakowa na CLMF 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Że nie stać mnie, by pojechać do Krakowa na CLMF  Dobrze czasem popracowac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakbym matkę słyszał hyhy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie, że mieszkam w kraju trzeciego świata, gdzie o odzież, czy obuwie takich firm jak chociażby Lacoste jest zajebiście trudno.Nie wspominając już np. o Guess, czy Police.A jak już się na coś trafi to wybór jest strasznie nędzny i za cholerę nie znajdę tego czego szukam, bo u nas najnowsze kolekcje będą dopiero w następnym sezonie... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lupus a gdzie Ty pracujesz ? 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
"Miej wyjebane"  Wszystko przekladam na poniedzialek 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
lupus a gdzie Ty pracujesz ?  Jak to gdzie, w handu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie, że mieszkam w kraju trzeciego świata, gdzie o odzież, czy obuwie takich firm jak chociażby Lacoste jest zajebiście trudno.Nie wspominając już np. o Guess, czy Police.A jak już się na coś trafi to wybór jest strasznie nędzny i za cholerę nie znajdę tego czego szukam, bo u nas najnowsze kolekcje będą dopiero w następnym sezonie...  Przecież bilet do Londynu to 200-300 PLN, z Berlina jeszcze taniej, a przy obecnym kursie funta ubrania tanie jak barszcz  A i wycieczkę przy okazji można sobie zrobić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie, że mieszkam w kraju trzeciego świata, gdzie o odzież, czy obuwie takich firm jak chociażby Lacoste jest zajebiście trudno.Nie wspominając już np. o Guess, czy Police.A jak już się na coś trafi to wybór jest strasznie nędzny i za cholerę nie znajdę tego czego szukam, bo u nas najnowsze kolekcje będą dopiero w następnym sezonie...  Przecież bilet do Londynu to 200-300 PLN, z Berlina jeszcze taniej, a przy obecnym kursie funta ubrania tanie jak barszcz  A i wycieczkę przy okazji można sobie zrobić  Do tego kupujesz tam jakiegoś laptopa, opychasz na allegro i w najgorszym wypadku koszty Twojej podróży wynoszą 0 PLN 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No ale chyba gdzieś musi znaleźć sobie kwaterę, co tez kosztuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No ale chyba gdzieś musi znaleźć sobie kwaterę, co tez kosztuje. Ale jaką kwaterę ? Wylatujesz rano, wracasz wieczorem  Kilka razy już takie wycieczki sobie robiłem. A poza tym tyle osób siedzi teraz w UK, że na pewno jakiś znajomy w Londynie się znajdzie. Przy okazji jakąś wódeczkę można zrobić  Same plusy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No ale chyba gdzieś musi znaleźć sobie kwaterę, co tez kosztuje. Ale jaką kwaterę ? Wylatujesz rano, wracasz wieczorem  Kilka razy już takie wycieczki sobie robiłem. A poza tym tyle osób siedzi teraz w UK, że na pewno jakiś znajomy w Londynie się znajdzie. Przy okazji jakąś wódeczkę można zrobić  Same plusy   No tak Polaków tam nie brakuje.
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Sam już nie wiem co mi jest czy to zatrucie pokarmowe czy coś mi sie ścianki żołądka przykleiło  żołądek tak mnie napieprza że ledwo co mogę sie ruszać  poprzednia noc nieprzespana bo co pół godziny  na szczęście dziadek sobie przypomniał, że ma jeden z najlepszych leków na problemy żołądkowe  orzechówka 80% własnej roboty, oby pomogło jak najszybciej bo, mam już tego serdecznie dość, i wyszło szydło z worka :/ grypa żołądkowa  a czuje sie tak jakbym zaraz miał zejść z tego świata 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i wyszło szydło z worka :/ grypa żołądkowa  a czuje sie tak jakbym zaraz miał zejść z tego świata  napij sie Coli, ale lekko ja wygazuj przed wypiciem, pomoze od razu 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|