Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 12 1 2 7 8 9 10 11 12
N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Polska-Korea w profie było 54.5 a w bwin tak
Polska - Korea Płd. (Totals) Mniej niż 56,5 Mniej niż 56,5

Bonus: Unibet
P
enthusiast
enthusiast
P Offline
dla mnie Dzięciołowski i Idzi powinni być zdecydowanie w czubie smile

V
veteran
veteran
V Offline
Hmm, a mi się wydawało, że akurat Idzi jako jeden z nielicznych wie o czym mówi

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
on pieknie opowiada bajki o "tupocie kolców lekkoatletycznych" i "pieknych kasztanach" ale nie bardzo sie sprawdza jako sprawozdawca sportowy... dziś bieg pań trwał ok. 10 minut i w tym czasie opowiedzial zyciorysy czolowki, zachwycal sie tupotem kolcow, ale ani razu nie powiedział, jak idzie Polce, która wyprzedzała kolejne rywalki i ukończyła zawody na 6. miejscu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Buehehehe....to się uśmiałem laugh

Para Włodek (Szaranowicz) & Jóźwik rządzi

Właśnie obejrzałem powtórki biegu sztafet 4x400 M

Polacy w całych czerwonych strojach...Belgowie w czerwono-białych... i naszych dwóch "asów" przez cały wyścig kibicowało (a jakże by inaczej)..Belgom laugh

i na koniec jeszcze po zaciekłym finiszu i walce o trzecie, premiowane bezpośrednim awansem miejsce gdzie najlepiej poszło Belgom para W & J wyjechała: JEEEEEEEE!!! jesteśmy w finale!!!

potem została pokazana tablica z wynikami i reakcja naszych asów: "nie to niemożliwe, to musi być jakiś błąd, Polacy na piątym miejscu" laugh

sorry za tak długi wywód, ale nie mogłem się powstrzymać

jeśli ktoś to znajdzie(na itvp, czy gdziekolwiek) to niech wrzuci tutaj

smile

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Witam - 22-i sierpień za nami .

Wiadomością dnia jest to ,ze senator Person wypieprzył na golfa i jutro w studio pecha nie przyniesie....
Pytanie co z Darkiem Szpakowskim ??? Wypocznie chłopina do jutra ?

Paulina Boenisz - robiła co mogła , ale losowanie koników jednak sie źle rozłożyło - i tylko szócha...
Koleżanka - no startowała

Chodziarze - duże zaskoczenie , bo nówka domaszerował na 8-ym miejscu , a Sudoł ( nikt nie napisał , czy z TYCH Sudołów ...?) za nim ....Trzeciego musiało coś podqrwić i nie skończył...

Przemek Czerwiński............miałeś chamie złoty róg....5,70 w pierwszej próbie dawało brązik.....a tu taki kwas.....mimo wszystko .

Sztafeta 4x100m k.- Pan Bóg się uparł , żeby miały medal - a one na złość nie.....

Sztafeta 4x400m K - Pisałem wczoraj o regresie ale nie przypuszczałem , że taka nędza - masakra . Duet debili Sz.+ Jó dziwił się ,ze dobrze pobiegły Białorusinki - no brak słów ....

Sztafeta 4x400m M - jest finał - w jego trakcie byliśmy świadkami kolejnych popisów ślepaków , którym nikt chyba nie pokazał strojów Polaków ..........

Kajaki .............
Dwa 4-e miejsce są jak najbardziej typowe i standardowe dla tej dyscypliny na IO - końcówki przegrane o setne sekundy też - tutaj bym się nie podniecał - pisałem parę dni temu , ze nie bogato to wyglądało w kwal. i półfinałach i niestety się sprawdza...
Darek Szpakowski chyba parę lufek z szefem szkolenia po regatach fryknął - wróci nam do Polski jeden kłębek nerwów - ale papę zgodnie z przewidywaniami 2 razy rozdarł - miejmy nadzieję ,że jutro też rozedrze , ale już z mocnymi brylami na nosie ....

red.Szczęsny - no dzisiaj w porannej sesji komentował boks i dopiero w trzeciej walce użył słowa ...sierpowy ( pewnie z W-wy mu podpowiedzieli ) - pisałem parę jego wistów na qc ( wystrzelił spod lewej ręki ...itp ) - ale trzeba przyznać ,że ktoś chyba go słuchał - po południu przeprosili się z red.Pinderą ( przynajmniej jeden wie o czym mówi i nie jest ślepy... )

red.Szaranowicz + Jóźwik - poza ślepotą wrodzoną - brakiem orientacji jakiejkolwiek na stadionie , debilnym śmiechem - rozdzieraniem ryjów do granic nieprzyzwoitości , momentami sklejają takie teksty , że człowiek sie zastanawia jak uniknąć takiej starości = przecież to musi być straszne dla tych , którzy ich słuchają ....
Próbka z Szaranowicza - podczas dekoracji chodu na 50 km . O mistrzu olimpijskim - Włoch z Bolzano ( Sud Tirol -przyp. moje ) - " mówi na wpół po niemiecku , na wpół po włosku " .........

Facet naprawdę musi być jebnięty (Szaranowicz ) - abstrahując od tego wypowiedzianego zdania - według mnie ( ten Włoch ) mówi bardzo dobrze po niemiecku i z koszmarnym - ale typowym dla tego regionu - twardym i mocnym akcentem po włosku .

Jutro się skupie na idiocie nr jeden - absolutnym Championie ( pełnej krwi arabie ) red. Krzosce i będę notował .
4 lata temu w Atenach dostałem ataku śmiechu jak przez 15 minut czekałem ( razem z nim ) aż Maja "wyjedzie z tego lasu " .

Studio TVP - moze będzie mi się chciało podsumować kalectwo , ale nie wiem - skandaliczne przerywanie transmisji - pedalstwo ,zeby sie przenieść z areny na arenę ZAWSZE musi puścić reklamy - torsje nadchodziły same jak się na to patrzyło . Te debilne zapowiedzi medalowe..........przy nich Polskignom to mega pesymista.........

Dobra przejdźmy do ostatniego dnia występów Polaków ( chyba ,ze w niedzielę będą nas czekać jakieś występy artystyczne... )

Polska - Rosja w rękę - wartałoby kacapów sklepać - zawsze do lepiej w dobrych nastrojach wsiadać do samolotu ( to w niedzielę , ale o 4.15 nad ranem - ostatni występ Polaków w Pekinie )

Sztafeta 4x400 m M - 5-6 miejsce max , jeżeli Plawgo ma jeszcze trochę baterii ...

Kolarstwo górskie - Marek Galiński - ciekawe czy do 20-tki wejdzie >? Raczej Jaskułki ( ten od triathlonu ) nie przebije...

Maja - człowiek by bardzo chciał ,ale czy to realne ? W pięcioboju to mozna było jeszcze liczyć na zwierzęta ,ale tutaj ?
Rywalki nie pomogą.......
Wierzyć trzeba - zobaczymy ...Ola Dawidowicz- patrz Marek Galiński.

Kajaki - jak nie tu - to gdzie ?

W LONDYNIE ...

Pozdrawiam

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Znalazłem cytat red.Szczęsnego .
Walka Francuza z Dominikańczykiem -

"no nie może pozwolić ,żeby francuz chodził bezkarnie po ringu ."

Dla niego chyba ta biedaczyna z Francji powinna dostać w ryj po każdym kroku.....?

V
veteran
veteran
V Offline
Originally Posted by Big Ben
Buehehehe....to się uśmiałem laugh

Para Włodek (Szaranowicz) & Jóźwik rządzi

Właśnie obejrzałem powtórki biegu sztafet 4x400 M

Polacy w całych czerwonych strojach...Belgowie w czerwono-białych... i naszych dwóch "asów" przez cały wyścig kibicowało (a jakże by inaczej)..Belgom laugh

i na koniec jeszcze po zaciekłym finiszu i walce o trzecie, premiowane bezpośrednim awansem miejsce gdzie najlepiej poszło Belgom para W & J wyjechała: JEEEEEEEE!!! jesteśmy w finale!!!

potem została pokazana tablica z wynikami i reakcja naszych asów: "nie to niemożliwe, to musi być jakiś błąd, Polacy na piątym miejscu" laugh

sorry za tak długi wywód, ale nie mogłem się powstrzymać

jeśli ktoś to znajdzie(na itvp, czy gdziekolwiek) to niech wrzuci tutaj

smile

piwo Szary jest uroczy laugh

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Ja mam do was wielką prośbę bo chciałbym zagrać w profesjonalu kajakarstwo na Van Koeverdena i, że Cal zajmie miejsce od 1-2. Tylko chciałbym się dowiedzieć czy w kajakarstwie są duże niespodzianki czy raczej nie jak ktoś grał w profesjonalu to jak się rozkładały wyniki raczej wygrywali wczoraj faworyci czy były jakieś większe niespodzianki ??!! Bardzo ważne prosze o odpowiedź

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
no i Maja fantastyczny wyścig i mamy 9. medal smile teraz tylko standardowo dla Polski na IO maja sie spisac kajakarze (czyli po gradzie medali w MŚ, 1 brąz na IO) i będzie upragniona dyszka.

S
old hand
old hand
S Offline
i jakoś się do tej magicznej 10-tki doczłapaliśmy, szkoda, że takie sporty jak teakwondo są na IO ;), szkoda Chorwacji

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by s_LP
i jakoś się do tej magicznej 10-tki doczłapaliśmy, szkoda, że takie sporty jak teakwondo są na IO ;), szkoda Chorwacji
jutro kontra na porażkę Hiszpanii i lekki plus smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Juto najpopularniejsze zdarzenie wśród userów meczu Chorwacja - Hiszpania zakład na zwycięstwo 1 smile
Chyba że Vlasic da ciała ale w to nie wierzę

S
old hand
old hand
S Offline
tylko Chorwacja ma już 4 ;-), no chyba, że łapałeś gdzieś linie 5,5 ....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by s_LP
tylko Chorwacja ma już 4 ;-), no chyba, że łapałeś gdzieś linie 5,5 ....
a to sie zagubiłem w taki razie pozamiatane smile

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
CUD SIĘ ZDARZYŁ -

decydujący był wyjazd senatora Persona na golfa .......

Darek rozdarł papę raz - ale wyjątkowo skutecznie ........

Igrzyska jednak na plusie .

Krzoski parę debilizmów zakonotowałem - to wpisze wieczorkiem .

pozdrowienia !

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Jesli chodzi o Krzoske, to the best bylo to:

"Musze panstwu powiedziec, ze mam przyjemnosc komentowac ten mecz wraz z vice olimpijska Maja Wloszczowska"

Powiedzial to przy wejsciu na antene pod konic wyscigu gorali.

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
hehe

Krzoska - o ruskim -

" - widzielismy nieprzyjemne spotkanie z drzewem "

o Oli -

" Ola Dawidowska bardzo groźnie fiknęła "

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może nie wiecie ale rano mówili że Maja z Olą śmigają na 267 km laugh

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Ta, ale to nie Krzoska, tylko ten koles w studiu od pecha dla kajakarzy laugh

Strona 9 z 12 1 2 7 8 9 10 11 12

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Szuman, rafal08, Lukasz111, burbon, 11kera11, Sensei), 2,806 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,417
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025