|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na jutro-Ruskie baby win z norweskimi lesbi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No szkoda meczu z Gejzerami,którzy dzisiaj roznieśli Hiszpanów.W finale będę kibicował Islandii,ale nie daję im większych szans.Mecz zapowiada się ciekawie na u/o-super obrona kontra znakomity atak.Myślę,ze jednak under ok.55.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Czy mi sie wydawalo czy wczoraj ten idiota komentujacy reczna powiedzial, ze Yoon Kyung-shin mial w swojej karierze epizod w lidze niemieckiej?  Jesli zle uslyszalem, to niech mnie ktos poprawi. A tak dodajac to Yoon byl wybrany najlepszym pilkarzem recznym swiata w 2001 roku...w bundeslidze gral od 1996 do 2008 roku. Najpierw w Gummersbach, a potem w Hamburgu. Jest najlepszym strzelcem bundesligi w historii i krolem strzelcow w 7 sezonach. Po ostatnim sezonie wrocil do Korei, a w Hamburgu ma go zastapic Marcin Lijewski  . Oby Marcinowi sie udalo go godnie zastapic 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
to wlasnie z kacapami nasi nie chcieli grac w 1/4 dlatego nie wygrali z francja i tak sie ustawili ze odpadli z islandia no ale to juz historia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z Korea tez mowili, ze nie lubia grac a wszyscy wiemy jak sie skonczylo...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to wlasnie z kacapami nasi nie chcieli grac w 1/4 dlatego nie wygrali z francja i tak sie ustawili ze odpadli z islandia no ale to juz historia Przede wszystkim Wenta mowil ze nie chcieli by trafic na jakas egzotyczna druzyne, a potem skoro sie okazało ze mamy do wyboru dwa europejskie zespoły to wybrali tak a nie inaczej. Po tym jak dali rade zebrac sie na skosnych to mysle ze i z Rosjanami nie bedzie problemu.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
w dzisiejszym wywiadzie dla GW wenta mowi, ze z ruskimi zawsze trzeba walczyc i beda chcieli wygrac
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
a co ma mówić że nie będą chcieli? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak tam się zapatrujecie na jutrzejszy finał piłkarzy ręcznych Francja-Islandia, muszę przyznać, że oglądałem mecz Francuzów z Chorwatami i nie można powiedzieć, że zachwycili, jedynie ostatnie 5 minut meczu zagrali dośc dobrze broniąc bramki i Chorwaci w ataku byli bezradni. Kto wie co by było gdyby nie te 3-4 niewykorzystane rzuty karne przez Chorwatów. Francuzi mają gwiazdy ale się często gubią. Muszę przyznać, że nie oglądałem meczu Islandii z Hiszpanami tylko z naszymi Polakami i byłem pod wrażeniem gry Islandczyków no ale nie przesadzajmy to Polska w tamtym spotkaniu była bardzo słaba,a nie Islandia taka dobra, no ale mimo wszystko dobrze grali Islandczycy. Nie widziałem tylko półfinału Islandii z Hiszpanami jeżeli ktoś ogądał proszę o krótką relację czy znowu bramkarz Islandczyków zagrał tak znakomicie bo jeżeli tak to 3 mecze pod rząd to by było tyrochę za dużo w ręcznej. Myslę nad handicapem +2,5 na Islandczyków tylko potrzebuję relacji z ostatniego spotkania Islandczyków, bardzo proszę o odpowiedź.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz patrzyłem na udner/over i muszę przyznać, że jestem w kropce. Islandia na wszystkie rozegrane mecze tylko raz zeszła poniżej 30 bramek w meczu z Koreą co dodając gole przeciwnika daje over. Więc tylko 1 under w meczu z Koreańczykami. Tyle, że to jest finał i tutaj nie będzie chyba takiego nakręcania tempa jak myślicie tu będzie bardziej decydowało wyrachowanie nie pośpiech ?
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Islandia najlepiej sie czuje w bieganinie...im dluzej trwa akcja, tym lepiej ustawi sie francuska obrona, ktora jest najlepsza na swiecie.
Dzis w finale kobiet nastawialem sie na spory under, ale Norwezki zrobily straszna bieganine, wybraly jedyna sluszna strategie, ktora pozwolila im uzyskac przewage, ktorej Rosjanki juz nie odrobily...nie oszukujmy sie, gdyby Norwezki zagraly wolno by dostaly w czape. Mysle, ze Islandia sprobuje zagrac podobnie, a czym im wyjdzie? Sie okaze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gejzery wywalczyły awans do IO dobrą obroną w meczu ze Szwecją.Z kolei na Olimpiadzie porażka z Koreą,gdy postawili na obronę.Wyrażnie lepiej się czują przy wymianie ciosów.Ale czy Francja do tego dopuści?Też mają dużą siłe rażenia-linia tak jak myślałem 55.Pasowałby under,ale przy zaciętym meczu-znaczna przewaga którejś z ekip to bramka za bramkę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zwyciężyła super-obrona.Jeszcze raz żałuję meczu Polaków w 1/4 finału.No ale taki jest sport.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|