Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by micha$
Matmę kończyłeś?
tak, takie tam młodzieńcze zainteresowania smile

Bonus: Unibet
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by micha$
Zależy od ciała jakie rozpatrujesz wink
Nie sądzę, żeby Was zainteresowało: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciało_(matematyka)

tak samo dwie linie idealnie rownoległe...PRZECINAJA SIE w nieskonczonosci w punkcie niewlasciwym

S
old hand
old hand
S Offline
Dywagacje na temat oplacalnosci kursow u naziemnych maja w zasadzie tylko sens przy graniu zakladow combo.
Rozpatrujac wyzej wymieniony przypadek: zakladajac, ze p*k=1 przy kursie 1.6 to owszem, grajac singla po kursie 1.75 w naziemnym nie oplaca sie, bo pk<1, ale im wiecej takich kursow 1.75 na jednym kuponie, tym bardziej wzrasta oplacalnosc takiego zakladu.
Pozdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Śmiać mi się chce jak przeczytałem wypowiedz człowieka który podobno tworzył w Polsce bukmacherstwo... gdzieś czytałem takie opinie. Wywód na temat opłacalności całkowicie nietrafiony tak samo jak i typ(y)...
Dopiero teraz przeczytałem temat ten i poprzedni...
Ale to mnie utwierdziło w przekonaniu jakie miałem.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
dajcie juz sobie spokój. Rozumiem, że dział "To&Owo" jest do tracenia czasu na pierdoły ale bez przesady...

czy naprawdę uważacie, że jestem debilem i nie potrafię odliczyć podatku od stawki u naziemnego bukmachera? w 2001r to ja tłumaczyłem ludziom z czym "to" się je smile

Zostałem źle zrozumiany na początku, a potem nie miałem czasu już prostować/rozwijać swojej wypowiedzi. Skończmy juz ten temat, bo do niczego nie prowadzi poza tym że...nie chce widzieć żadnego z was u bukmachera naziemnego, grającego nieopłacalne kursy!! jesteście w stanie mi to obiecać? założę się że nie crazy Jeśli ktoś chce grac value odds u naziemnych dzisiaj to lepiej niech...zostanie w domu.

Dobrej nocy.

Bez odbioru.

DJ

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
DJ no prosze Cie, przestan pisac do innych o opłacalności kursów bo to się hipokryzja nazywa i Ty dobrze wiesz co mam na mysli (zeby nie byc zbyt zlosliwym - Nicki Pedersen V, pamietasz? no...)

A to, ze tlumaczyles/tlumaczysz/bedziesz tlumaczyl ludziom z czym 'to sie je' to akurat o niczym swiadczy, ja tez moge ludziom tlumaczyc jak inwestować na giełdzie, tylko ze musialbym zgrywac cwaniaka i udawac ze pozjadalem wszystkie rozumy w tej dziedzinie wink

I see dead people
I see dead people
laugh laugh laugh

A teraz dawajcie p * k > 1

tongue

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by DJ SOSNA
czy naprawdę uważacie, że jestem debilem

czytajac temat o Premiership tak wlasnie uwazam...

odpowiesz mi na te pytanie jaka uczelnie (lub szkole) skonczyles?

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, forty, JelineK, rafal08, ANZELMO, Sensei, rymoholik), 1,553 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,707
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025