|
|
addict
|
|
addict
Witam, zapewne niejeden z Was posiada stronę internetową o tematyce bukmacherskiej czy też sportowej... Dlatego moje pytanie brzmi - w jaki sposób zarabiacie na swoich stronach, jakie są to zyski dla określonej liczby wizyt na stronie. Mam nadzieję ,że rozumiecie o co mi chodzi i rozmowa w tym temacie rozgorzeje!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś czuje, że rozmowa w temacie się nie rozgrzeje. A poza tym dobrze, że nie wkleiłeś swojej strony... widać szukasz pomysłów jak tu zarobić na stronce 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dokładnie, chce sie dowiedzieć jak to inni użytkownicy " kombinują " a adresu stronki nie wkleiłem bo nie o to tutaj chodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle ze chodzi o programy partnerskie, jesli ktos zarejestruje sie przez Twoja strone i postawi jakis zaklad to dostaniesz od buka okreslona kwote 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najlepiej chyba zainwestowac w jakas domene o bardzo jednoznacznej nazwie ktora bedzie pojawiala sie w wynikach wyszukiwania w google  ale to trzeba miec szczescie i glowe do takich rzeczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle ze chodzi o programy partnerskie, jesli ktos zarejestruje sie przez Twoja strone i postawi jakis zaklad to dostaniesz od buka okreslona kwote  Pod warunkiem ze ten ktoś przegra swoja kase a nie bedzie ogrywał buka
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mysle ze chodzi o programy partnerskie, jesli ktos zarejestruje sie przez Twoja strone i postawi jakis zaklad to dostaniesz od buka okreslona kwote  Z tego co wiem programy partnerskie wcale nie są dochodowe, rzadko kto zarabia na tym nawet małe pieniądze. bardziej chodziło mi o opinię uzytkoników ktorzy mają już doświadczenie w tego typu sprawach, którzy mogą przedstawić jakieś statystyki itp
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Conrada spytaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a na czym właściciel np. tego forum zarabia? Mysle ze przede wszystkim na programach parterskich. Z 10 K pewnie wyciągnie na miesiąc, przynajmniej tyle zarabiał właściciel innego forum o zbliżonej uzytkowników. Progrmay partnerskie+ reklamy bo co by innego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Że jeszcze ten temat nie jest zamknięty...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Że jeszcze ten temat nie jest zamknięty... ...już niedługo 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Że jeszcze ten temat nie jest zamknięty... ...już niedługo  zaraz tu wpadnie Hiszpańska Inkwizycja, a tej jak wiadomo nikt się nie spodziewa 
|
|
|
Link skopiowany do schowka