Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 7 1 2 3 4 5 6 7
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pilsner Urquell sie popsuł ostatnimi czasy
pijam w zasadzie wyłacznie Urqella i nie zauwazyłem jakos zmiany , natomiast mozesz pijac małego 0.33 jest oryginalnie rozlewany , szkoda tylko ze cyfra prawie taka sama jak za 0.5 z Poznania.
ps. mam nadzieje ze moze ktos bedzie sciagał Staropramen w rozsadnej cenie , jak Ci lezy Urquell to musi Ci smakowac to piwko ;-)

Bonus: Unibet
G
old hand
old hand
G Offline
bylem ostatnio w Czechach i faktycznie pilem Staropramem glównie, bardzo smakowe;-), a Pilsner w Czechach znacznie lepiej mi smakowal niz ten kupowany w Polsce. Najlepszy Pilsner był przed zmiana wyglądu, ten w złocie nie jest juz taki dobry aczkolwiek porównujac do innych to i tak jeden z najlepszych.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Mi nigdy Pilsner nie smakował, wolałbym już pić piwo marki Leader Price i dolać do niego Ludwik...

Natomiast dobrym piwem jest Radegast, zawsze jak jestem w Czechach to się go sporo nażłopię. wink

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
desparados i absolut i nic poza tym

jesli juz nie ma tego w sklepie to : tyskie lub wyborowa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
Mi nigdy Pilsner nie smakował, wolałbym już pić piwo marki Leader Price i dolać do niego Ludwik...

Natomiast dobrym piwem jest Radegast, zawsze jak jestem w Czechach to się go sporo nażłopię. wink
są gusta i gusciki ;-))

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Misza_SB
Originally Posted by Kameleon
Z piw ostatnio tylko specjal czarny smile

Zdecydowanie Tak.

Sopecjal Czarny piwo

Tego w życiu chyba wypiłem najwięcej w czasach mieszkania w akademiku, czyli najweselszym okresie mojego życia jak na razie grin

Teraz raczej - Lech lub Żywiec.

Z mocniejszych: niedoceniony w sondzie widzę Pan Tadek, moim zdaniem bardzo dobry. Świetny jest moim zdaniem Absolut, również smakowy, przykładowo waniliowy smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pędzona mojego ojca 60-70% smile Dzisiaj pierwszy raz odkąd jestem w Gdańsku i co jakiś czas przywożę po buteleczce tego smakołyku, ktoś chciał aby polać mu drugiego smile Z kupnych to najlepsza będzie Finlandia, Żubrówka i Wyborowa. Z piw: Żywiec, Czorny Specjal, Tyskie oraz Warka.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

ps. mam nadzieje ze moze ktos bedzie sciagał Staropramen w rozsadnej cenie , jak Ci lezy Urquell to musi Ci smakowac to piwko ;-) [/quote]

Staropramen bardzo smakowy piwo ,będąc ostatnio w Sopocie tylko czarny Specjal cool a na co dzień Żywiec,z wodek słowacka śliwowica a poza tym Finlandia ooo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kadus
Originally Posted by HoMiK155
No więć tak:
Najlepsze:
1. Finlandia
2. Zawisza
3. Pan Tadeusz
Najgorsze:
1. Absolwent (heftowanie murowane)
2. Wódka z czerwoną kartką

Piwka:
1. Żywiec(patriotycznie:D)
2. Tyskie( ale to butelkowe)
3. Lech
Nie polecam piwa Van Pur - jedyne które musiałem wylać do zlewu, jako że nie dało się go pić

tez nie mam za milych wspomnien z Absolwentem , dla mnie to najwieksze gowno jakie jest na rynku , az sie dziwie ze ludzie to tak hurtowo kupują

To fakt , puke Absolwent puke to chyba największe gówno na rynku laugh
1.Smirnoff
2. Ciężko zdecydować się na jedną markę wink Wyborowa, z wycieczek do Lwowa mile wspominam szeroką ofertę firmy Niemirof grin , a wizyt u Naszych południowych sąsiadów polecam Stalinove Lzy laugh i Ślivowice
3. Jelcyn i Zawisza ( moje największe odkrycie ostatniego roku grin )

1. Żubr
2 Tyskie Książence
3.Tatra
Wsórd browarów na czarnej liście mam przereklamowaną Perłe ( jak dla mnie to wodniste siki w stylu Carlsberga grin) i niektóre partie Żywca ,które smakują jak bełty z supermarketu w cenie 1,4 -1,6 zł wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie moje zdjęcie, ale pomyślałem, że pasuje do tematu:

[Linked Image]

grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie przepadam za tym wyzej.

Ostatnio pilem jakas wariacje gorzkiej zoladkowej z miodem - taka wersja i powiem, ze daje rade - zero posmaku wody sama slodycz.

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by nOcnY
Nie przepadam za tym wyzej.

Ostatnio pilem jakas wariacje gorzkiej zoladkowej z miodem - taka wersja i powiem, ze daje rade - zero posmaku wody sama slodycz.

jak ostatnio gorzka pilem to zaliczylem najgorszy zgon w zyciu tongue

moim zdaniem to najlepsza wodka to wodka danzka, potem wyborowa, potem finlandia. Uwazam ze wyborowa jest strasznie nie doceniana w Polsce. Zubrowki nie trawie i nie jestem w stanie jej pic.

a z browarow zaaawsze warka czerwona grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dobra zapoja i każda wódka dobra laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bo pić Żubrówkę to trzeba umić laugh

To jest alkohol do drinów, a nie do obalania z kielni laugh

Zgodzę się co do Wyborowej, jedna z najlepszych polskich wódek, bardzo ceniona na zachodzie, w Polsce niekoniecznie, jak już Leon wspomniał.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewa
Zgodzę się co do Wyborowej, jedna z najlepszych polskich wódek, bardzo ceniona na zachodzie, w Polsce niekoniecznie, jak już Leon wspomniał.

W Norwegii jedyna Polska wodke jaka mozna kupic w sieci vino monopole - jedyna siec gdzie sprzedaja mocniejsze alkohole w Norge, jest wodka dworek z fabryki tarpan laugh

Cwiartka sprzedawana w plastyku jest laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ta wódka idzie chyba tylko na na eksport, ale mój kumpel ma jakieś dojścia w fabryce, i jak robił wesele, to właśnie w tą wódkę się zaopatrywał laugh

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by Szewa
Ta wódka idzie chyba tylko na na eksport, ale mój kumpel ma jakieś dojścia w fabryce, i jak robił wesele, to właśnie w tą wódkę się zaopatrywał laugh

na wesele vodka w plastiku ? laugh

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Nocny napisał, że ćwiarty są w plastiku.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wiekszosc cwiartek to plastyk - Jack Daniels tez np.

Strona 6 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, 11kera11, forty, Jose, alfa, Sensei, Szuman, Akhu, betowiec, latajaca_holenderka), 1,250 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,830,845
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025