|
|
Profesor
|
|
Profesor
Depnąć do ośrodka leczenia uzależnień ziomek 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Depnąć do ośrodka leczenia uzależnień ziomek  Dalej mnie wywala, ale jak pisze posty. Ściągnąłem już firefoxa, ale też nie pomagało. Fajny sciek  Napisałem do kilku osób nikt nic nie poradził. A dzień bez mecz.pl dniem straconym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi tez forum nie działało na PC :(, ale na laptopie juz było wszystko OK 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Mi tez forum nie działało na PC :(, ale na laptopie juz było wszystko OK  A u mnie odwrotnie  W pracy na stacjonarnym chodziło, w domu na lapku nie... Jaki z tego morał? Siedziec na forum w robocie  A tak na poważnie ktoś zna przyczynę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W jakim sensie rejestrować ? Co chcesz z tym zrobić ? Jeżeli jest to karta pre - paid, to działa na tej samej zasadzie, jak w Polsce. Wkładasz kartę, doładowujesz konto i tyle  Karty prepaid rejestruje sie w punktach danego operatora. Po zarejestrowaniu mozliwe jest wykonywanie roznych operacji na koncie klienta, np wymiana karty SIM w przypadku jej uszkodzenia, migracja do MIXa itd Dzis emigruje to kazda uwaga jest cenna. Pojde tam do punktu Vodavofone i wypytam co i jak w takim przypadku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grałem sobie w piłeczke, dostałem piękne dośrodkowanie na oleja prawej nogi i z całej siły strzeliłem. Piękna brameczka, ale...coś mi w biodrze strzeliło  Przy chodzeniu nie boli, jednak wstawanie z fotela i szybszy bieg to już problem. Moge uderzać w to miejsce i nic nie boli  Miał ktoś już tak? ;> Samo sie naprawi? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prawdopodobnie lekko sobie coś naciągnąłeś  1-1,5 tygodnia odpoczynku od grania + altacet w żelu, a przed graniem maść rozgrzewająca i będzie git  PS i najważniejsze, nawet przed rekreacyjnym graniem: rozgrzewka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grałem sobie w piłeczke, dostałem piękne dośrodkowanie na oleja prawej nogi i z całej siły strzeliłem. Piękna brameczka, ale...coś mi w biodrze strzeliło  Przy chodzeniu nie boli, jednak wstawanie z fotela i szybszy bieg to już problem. Moge uderzać w to miejsce i nic nie boli  Miał ktoś już tak? ;> Samo sie naprawi?  ciepła klucha 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też mysle, ze to mu się przyśniło (wrzutka, wolej, piekny gol  ), a kontuzje złapał podczas wstawania z łożka 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Ma ktoś doświadczenie z internetem z Play? Jak to hula? Warto czy ... lepiej sobie odpuścić takie wynalazki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Erorr, ktoś o tym już pisał. Poszukaj w dziale Co mnie denerwuje... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grałem sobie w piłeczke, dostałem piękne dośrodkowanie na oleja prawej nogi i z całej siły strzeliłem. Piękna brameczka, ale...coś mi w biodrze strzeliło  Przy chodzeniu nie boli, jednak wstawanie z fotela i szybszy bieg to już problem. Moge uderzać w to miejsce i nic nie boli  Miał ktoś już tak? ;> Samo sie naprawi?  moja babcia mowi - bo jej pytal o Twoj problem - ze najlepsze sa okłady z moczu i to najlepiej nie swojego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja ci mogę Leonku nasikać hrhrhrhr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w fife grał wisla- barca i tak sie zerwał po bramce ze mu coś pykło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]Ma ktoś doświadczenie z internetem z Play? Jak to hula? Warto czy ... lepiej sobie odpuścić takie wynalazki. Ja to sprzedaje  jak masz jakies pytania to wal. Gwarantowane 1 MB, spawdz sobie na playmobile.pl zasieg
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
-error]Ma ktoś doświadczenie z internetem z Play? Jak to hula? Warto czy ... lepiej sobie odpuścić takie wynalazki. Ja mam taki wynalazek (modem Huawei ) za 50 zł miesięcznie  jeśli prędkość wynosi ok 1 Mb/s to do przegladania stron wystarczy ... w Orange i Erze jest to samo z tym że dwa razy drożej i umowa na dwa lata w Play na rok. Jeśli musisz mieć internet bezprzewodowyi to polecam Play o ile nie bedziesz ściągał filmów bo raz dwa obniżą Ci transfer i spadnie do 30 Kb/s i z tym już nic sie nie da zrobić ! Pzdr 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czym najłatwiej dostać się z Wawy (okolice Dworca Centralnego) do Leszna? Jakieś linie miejskie czy busy? Może znajdzie się jakiś Warszawiak co pomoże 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gwarantowane 1 MB, spawdz sobie na playmobile.pl zasieg  Żaden naziemny tyle nie ma...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swego czasu nieistniejąca już stacja RTL7 oraz TVP 2 pokazywała cykl filmów komediowych pt: "Abbott i Costello spotykają ..." (spotykali a to mumię, a to niewidzialnego człowieka a to tam jeszcze kogoś innego). Może ktoś z szanownych forumowiczów wie skąd te filmy ściągnąć ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|