Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 11 1 2 5 6 7 8 9 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ile odcinkow Californication jest w sieci??

Bonus: Unibet
Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Dziabor

10

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by yaaho
Originally Posted by Dziabor

10

sorryyyyyyyy smile 12

a drugi sezon juz za lekko ponad miesiac smile 28 wrzesnia

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Moonlight rozumiem jest tylko 16 odc. i nie bedzie kontynuacji ? a tak fajnie sie skonczyl ... szkoda, az o kontynuacje sie prosi ... frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Niestety Moonlight'a zakończono po 1 sezonie. I zgadzam się że warto byłoby nakręcić 2 sezon

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
trailer trzeciego sezonu Dextera -

Oglądam sobie obecnie Generation kill i musze przyznać, że jest dobrze smile Fajnie pokazany stan armii USA w Iraku.

Widziałem też Stop-loss. Film dobry, ale pod koniec już czegoś brakowało.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Felon, na poziomie całkiem, ale po Prison Breaku dla mnie tematyka więzienna jest już wyczerpana wink
Mówiłem już że polecam Kompanię Braci? To polecam jeszcze raz bo naprawdę warto smile
Fight Club - znowu sobie obejrzałem, jak ktoś nie widział, to wstyd. Polski tytuł : Podziemny Krąg (szczerze mówiąc jak widziałem to kiedyś w programie to się spodziewałem elfów czarodziejów i innych Tolkienów ;P )
Donnie Darko - o tym filmie mogę powiedzieć że na pewno jest inny...

na razie tyle wink

J
Pooh-Bah
Pooh-Bah
J Offline
Awake 7.5/10

Dobra fabuła + Jessica Alba
Mimo ze spodziewalem sie czegos lepszego to polecam wybrać sie do kina

Find Me Guilty 8.5/10

Świetny film w dodatku oparty na faktach. Przez cały czas praktycznie akcja toczy sie w sadzie gdzie odbywa sie proces włoskiej rodziny mafijnej. Jeden z oskarżonych (Vin Diesel) postanawia bronić sie samemu. Troche humoru + świetna gra aktorska. Na prawde wart obejrzenia smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
La Zona 8/10

Jeśli ktoś oglądał zwiastun do filmu, może być troszkę zawiedziony(trailer jest bardzo dynamiczny, a film bardziej stonowany). Jednak to nie przesłania tego, że film jest bardzo dobry. W filmie jest troszkę akcji, ale głównie góruje tu napięcie i emocje.

opis filmu z serwisu filmweb:
Tytułowa Zona to ściśle strzeżone duże osiedle w jednej z meksykańskich metropolii. Jej zamożni mieszkańcy rządzą się według autonomicznych praw. Ich przestrzegania pilnuje wewnętrzna policja oraz zgromadzenie przedstawicielu poszczególnych kwartałów. Tuż za wysokim murem zwieńczonym drutem kolczastym pod napięciem, zaczynają się slumsy. Pewnej burzliwej nocy dochodzi do wypadku, który umożliwia trzem złodziejaszkom wtargnięcie do Zony. W celu zachowania względnego poczucia bezpieczeństwa mieszkańcy osiedla dopuszczą się najgorszych zbrodni. Postawi się zaledwie jeden, nastoletni sprawiedliwy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pisałem już o Zonie w poprzedniej części tematu, że się więc przy tej okazji zacytuje tongue

"Ogólnie jakiejś mega-rewelacja to nie jest, ale myślę, że spokojnie 7/10 można dać. Film jak najbardziej do obejrzenia. Ciekawe zdjęcia, niezły pomysł i nutka refleksji w tle filmowych wydarzeń. "

To tak krótko.

A dodatkowo - o ile Batmana TRZEBA obejrzeć w kinie, o tyle ten film, spokojnie można na kompie przy piwku wieczorkiem obejrzeć wink

B
addict
addict
B Offline
panowie pytanie, co lepsze: Awake (Przebudzenie) czy Taken (Uprowadzona)?

Na ktorys z tych filmow sie dzis wybiore, tylko jeszcze nie wiem na ktory, bo zaden nie przekonuje mnie, ze jest lepszy od drugiego smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja widziałem "Taken". Według mnie solidne kino akcji. Od początku do końca coś się dzieje i jeżeli ktoś lubi filmy sensacyjne, to nie powinien się nudzić smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bo8ek

Na ktorys z tych filmow sie dzis wybiore, tylko jeszcze nie wiem na ktory, bo zaden nie przekonuje mnie, ze jest lepszy od drugiego smile

idz na awake smile
taken to takie drugie rambo tyle ze akcja toczy sie w miescie

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline

oba filmy dobre smile a jak nie wiesz na ktory isc to idz na ten gdzie gra ladniejsza aktorka laugh

Maggie Grace vs. Jessica Alba smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by yaaho

oba filmy dobre smile a jak nie wiesz na ktory isc to idz na ten gdzie gra ladniejsza aktorka laugh

Maggie Grace vs. Jessica Alba smile

Ja to bym akurat tu dylematu nie mial tongue Awake jeszcze nie widzialem natomiast bylem na Taken i bardzo fajny film polecam.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
'Awake' to film o niczym tak na prawdę, dla mnie trochę bezpłciowy (nie będę wspominał o grze głównego aktora wink )
Ze swojej strony polecam (nie wiem czy była już mowa o tym filmie) 'Motyl i skafander'.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Find Me Guilty

Gangster z poczuciem humoru rezygnuje z adwokata, podczas procesu broni się sam i bierze górę nad doświadczonym prokuratorem. Najnowszy film Sydneya Lumeta to komediodramat sądowy, którego scenariusz napisało życie.

"Find Me Guilty" to prawdziwa i momentami zabawna historia szeregowego mafiosa rodziny Lucchese, Jacka "Fat Jacka" DeNorscio, w której gangsterski honor odgrywa istotną rolę. Jackie razem z innymi członkami mafijnej rodziny staje przed sądem, oskarżony na podstawie nowych zarzutów. Gangster zwalnia swojego adwokata i bierze swój los w swoje ręce. Trwający dwa lata bulwersujący proces nieustannie szokował prawników i ławę przysięgłych, a zachowanie oskarżonego momentami całkowicie ich dezorientowało.

Jackie nie cofał się przed niczym, aby przechylić szalę sprawiedliwości na stronę swojej rodziny...

Nie spodziewalem sie ze Vin Disel moze zagrac tak fajnie , ciagle mam w glowie jego role w "Szybcy i wsciekli" czy "xXx" ... bardzo ciekawy film z duza dawka humoru 8/10

B
addict
addict
B Offline
Dzieki za opinie, smigam na "Taken", bo na "Awake" juz wiekszosc dobrych miejsc zajeta, poza tym nie lubie tloku w kinie grin

Swoja droga w obydwu filmach glowni bohaterowie grali w Gwiezdnych Wojnach smile

Tenis Trader
Tenis Trader
Dziwią mnie te zachwyty nad "Taken", strasznie dłużył mi się ten film. Bardzo przewidywalny, temat filmu banalny i cały czas się ma wrażenie, że już się go widziało setki razy. Scen walk jak na lekarstwo (trudno oczekiwać od Neesona czarnego pasa), a strzelaniny rodem z Call of Duty na poziomie "beginner".

Jeszcze ta wiarygodna, bondowska scena pościgu po tym placu budowy blush

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Mnie tam Taken podobał się , co do tych popisów , no cóż w każdym filmie zdarzają się mniej lub więcej banalne sytuacje ale ogólnie warto obejrzeć .

Strona 7 z 11 1 2 5 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, aker, rafal08, poozon, burbon), 2,415 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,212
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025