|
|
$
|
|
$
no właśnie co do visty mam problem wykasował mi się śmietnik i nie mam pojęcia jak go odzyskać  wie ktoś ? a drugie pytanie to z tego co slyszałem jeżeli zrobie format i spróbuje zainstalować xp to i tak są zabezpieczenia że xp nie bedzie działał prawidłowo? tak przynajmniej słyszałem, miał ktoś z tym doczynienia? dodam ze chodzi o laptopa i vista jest od początku Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znajdzie sie dobra duszyczka co mi wypisze liste podstawowych programow ktore powinienem sciagnac na nowego kompa?  4 lata na starym nie miałem formatu i wszystko cacy to mnie naszło zeby sobie laptopa kupić... 1. flash pleyer 2. java tam widze ze w viscie jest 3. acrobat tez jest 4. gg  5. vplayer 6. kodeki 7. winamp 8. przegladarka (firefox) i nie wiem co dalej... bede wdzieczny bardzo za pomoc
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
http://www.free-av.com/I w zależności od typu dostępu do internetu jakiegoś firewalla zainstaluj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znajdzie sie dobra duszyczka co mi wypisze liste podstawowych programow ktore powinienem sciagnac na nowego kompa?  4 lata na starym nie miałem formatu i wszystko cacy to mnie naszło zeby sobie laptopa kupić... 1. flash pleyer 2. java tam widze ze w viscie jest 3. acrobat tez jest 4. gg  5. vplayer 6. kodeki 7. winamp 8. przegladarka (firefox) i nie wiem co dalej... bede wdzieczny bardzo za pomoc winrar
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no właśnie co do visty mam problem wykasował mi się śmietnik i nie mam pojęcia jak go odzyskać  wie ktoś ? a drugie pytanie to z tego co slyszałem jeżeli zrobie format i spróbuje zainstalować xp to i tak są zabezpieczenia że xp nie bedzie działał prawidłowo? tak przynajmniej słyszałem, miał ktoś z tym doczynienia? dodam ze chodzi o laptopa i vista jest od początku Pozdrawiam nowe laptopy gwarantuja pelna kompatybilnosc tylko z vista takze z tego co slyszalem moze byc problem ze sterownikami do niektorych rzeczy. Ale nie wiem ile w tym prawdy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
anfalast, przegladarka obrazow klient poczty jesli uzywasz zestaw microsofta - excell, word klient plikow - np total commander
pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehehe to teraz na mnie czas. Jakie dodatki (pluginy) macie poinstalowane / są warte uwagi do Firefoxa ?
pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
IE Tab 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no właśnie co do visty mam problem wykasował mi się śmietnik i nie mam pojęcia jak go odzyskać  wie ktoś ? {...} Prawy klawisz na pulpicie -> Personalizuj -> Po lewej "Zmien ikony pulpitu" -> Dajesz ptaszka przy "Kosz" i OK. Pozdr
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie, ściagam film niby avi, a zapisuje mi się z rozszerzeniem aspx, jak zrobić,żeby tak się nie robiło:) lub jak to przekonwertować,jakim programem? Dodam,ze wcczesniej nie miałem takiego problemu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raczej ściągasz stronę internetową. To jest rozszerzenie active server cośtam 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam mały problem z Excel'em własciwie ze stworzeniem odpowiedniej formuły... Sprawa wyglada tak: Mam dwie bazy ze współrzednymi punktów w jednej bazie jest 1500 punktów a w drugiej 3000 punktów. Potrzebuje żeby z pierwszej bazy program wybrał mi punkty podbne do punktów z drugiej bazy.
1 baza punkt1 współrzedna X1 współrzedna Y1
2 baza punkt2 współrzedna X2 współrzedna y2
warunek jest taki:
punkty podobne wyszukane w bazie 2 muszą mieć współrzedne x1-x2 i y1-y2 mniejsze lub równe 0.5
Mam nadzieje dość zrozumiale napisalęm o co mi chodzi...:P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
pomóżcie  nie potrafię sobie tego wytłumaczyć, ale najpierw kilka dni temu ODINSTALOWAŁ MI SIĘ SAM Torrent. Olałem to. Niestety, dzisiaj ZNIKNĘŁO MI (znowu samo) Gadu-Gadu  pomóżcie? co się może dziać na moim kompie  Z góry dzięki za radę/pomoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dzięki za odpowiedź i...niestety ale masz rację Wyszło mi na to, że mam Email-Worm.Win32.Doombot.at -> ma ktoś pomysł jak go usunąć? Może ktoś już miał styczność z tym gównem? HELP. Dzięki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki za odpowiedź i...niestety ale masz rację Wyszło mi na to, że mam Email-Worm.Win32.Doombot.at -> ma ktoś pomysł jak go usunąć? Może ktoś już miał styczność z tym gównem? HELP. Dzięki. Nod32 , regedit uruchomiony w trybie awaryjnym i szukasz wpisow z koncowka worm.exe, worm.win32, doombot. jak usuniesz wszsytkie wirusowe wpisy powinno byc ok .mozesz uszyc tez Hijcaktis'a . Jednak jak CI sie nie uda tego naprawic to Format,ale jest to do naprawy tylko poswiec temu 15 minut.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehehe to teraz na mnie czas. Jakie dodatki (pluginy) macie poinstalowane / są warte uwagi do Firefoxa ?
pozdro kto mi pomoze znalezc linka do adddonu 'fox notes' kur#( uzywalem go szmat czasu, az do ostatniego reinstalla kiedy zapomnialem skopiowac pewnego katalogu i po reinstallu wszystko uj strzelil a teraz nawet nie moge znalezc tego dodatku :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może ktoś polecić jakiś programik do ściągania z rapidshare?
Korzystam normalnie jako freeuser i chodzi o to żeby wrzucić całość (np 5 częsci, oddzielnych linków) i żeby programik sam sobie po kolei ściągał, bez mojej dalszej interwencji
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|