|
|
old hand
|
|
old hand
Poszukuję wyśmienitą, jak dla mnie, stronę ze statystykami o zielonej szacie graficznej. W nazwie i adresie strony był chyba wyraz "soccer", ale głowy nie dam. Na stronie startowej był rozkład meczów w danym dniu, a po kliknięciu na dany mecz, można było zobaczyć statystki wybranych meczów, m.in.: pozycję w tabeli, formę z ostatnich meczów, wszystkie mecze u siebie i na wyjeździe, porównanie meczów wybranych drużyn z poprzednich lat itd. Aha i na pewno to nie była strona soccerway.com, sigurica.com lub soccervista.com. Z góry dziękuję za pomoc  może soccerstand.com
|
|
|
|
|
a.k.a. "Agustin"
|
|
a.k.a. "Agustin"
Dziękuję Wam za podane strony. Są naprawdę interesujące, ale niestety to nadal nie są te, o którą mi chodzi.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam posiada moze ktos strone gdzie mozna porownac obie druzyny ktore ze soba graly w poprzednich sezonach , chodzi mi głownie o wyniki do przerwy z gory dziekuje za info
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Witam,
Szukam stronki zagranicznej gdzie jest duzo osob ktore typuja druzyny w pilce noznej. Na tej stronce jest konkurs i pokazane sa najlepsze osoby.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma ktos jakas stronke gdzie moge zobaczyc wyniki ubiegloroczne i przy okazji kursy na te zdarzenia? Chodzi mi glownie o dyscypliny typu: pilka reczna, koszykowka Dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok, juz mam zapomnialem o betexplorerze
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Poszukuje strony gdzie beda wyniki tenisa szczegółowe ( historia live gem po gemie) z turnieji. Taka strona potrzebna mi jest ponieważ buk żle mi rozliczył zakład, i nie chce mi uznać reklamacji.Musze mu wysłać link.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Chłopaki podajcie linka do jakiejś stronki ze statystykami piłkarskimi, zawierającymi: - (popularne) wyniki do przerwy Nie mam ochoty przeszukiwać 3 tematów po 30 stron 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Chłopaki podajcie linka do jakiejś stronki ze statystykami piłkarskimi, zawierającymi: - (popularne) wyniki do przerwy Nie mam ochoty przeszukiwać 3 tematów po 30 stron  Rozumiem, że komuś innemu ma się chcieć przeszukać za ciebie? W życiu też taką filozofię stosujesz?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Nie koleżko. Chodziło o to, że jak ktoś takową zna niech zwyczajnie da linka. Nadinterpreteacja z Twojej strony.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ponawiam apel o namiary na takÄ… stronkÄ™
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ponawiam apel o namiary na taką stronkę szybciej sam znajdziesz niż ktoś Ci poda - taka ma rada :-)
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Też tak mi się wydaje Bagu, ale myślałem że może się mylę  miałem kiedyś adres fajnej stronki (utrzymanej w takiej czarno-szarej kolorysctyce) traktującej głównie o statystykach wyników pierwszej połowy, ale gdzieś go muka wcięła  Przejrzałem już kilkanaście stron zagranicznych ze statami, ale wciąż nie znalazłem tego o co mi chodzi. Ok, poszukam sobie sam ;D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedyś był user super zorientowany w temacie linków. Zawsze służył pomocą ale już go nie ma bo ma bana spokojest Twój przedmówca to BaQu a nie BaGu.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
szukam najlepszej strony ( waszym zdaniem )ze zmianami kursów w piłce nożnej
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Pilnie poszukuję strony, gdzie można zobaczyć archiwalne kursy F1. Konkretnie zależy mi na kursach na zwycięstwo w GP Brazylii i w całej klasyfikacji sezonowej na dzień przed kwalifikacjami do GP Brazylii.
|
|
|
Link skopiowany do schowka