Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 19 1 2 5 6 7 8 9 18 19
T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Hm... Próbuję wynając mieszkanie w Warszawie, za jakąś rozsądną cenę, że mieć kasę na bukmacherkę. Najlepiej jednopokojowe, bo mi więcej nie potrzeba. Może macie jakąś wiedzę na temat pustych mieszkań szukających lokatora. Pracuję i jestem wypłacalny.

Bonus: Unibet
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
panowie mam problem z laptopem , mozliwe ze jest blachy ale moja znajomosc na komputerach jest bardzo ograniczona : sprawa wyglada tak:

laptop sie mi rozladowal wieczorem , nie chcialo mi sie go juz ladowac wiec tak do rana sobie lezal, rano po podlaczeniu zasilacza lapik startowal ale nie wyswitla sie nic :/ .... jak nie jest podlaczony pod kabel to odrazu sam sie wylacza...jak pod kablem to dziala znaczy dziala...chodzi ale nic sie nie wyswitla...

z kontrolek ktore sie swieca :
DC IN
Zasilanie
Glowny akumulator
nie swieci sie natomiast dysktwardy/ naped dyskow optycznych
i uniwersalne gniazdo karty pamieci

te dwa sie nie swieca
model to TOSHIBA L300 albo 300D

bardzo prosze o pomoc dla pomocnika nagroda skromna

Przepraszam ze w wielu tematach ale to wazna sprawa

A
old hand
old hand
A Offline
Przerabiałem to niedawno więc może pomogę.

Pierwszym najbardziej błahym powodem może być wyłączony monitor. U mnie np. włącza się go poprzez wciśnięcie klawisza funkcyjnego FN + F3 ale u Ciebie może być to inna kombinacja.

Drugie co bym zrobił to wyjął i włożył RAM. Czasem zdarza się że lapki po prostu się zawieszają i nic innego nie pomaga. Spokojnie możesz odkręcić tylną klapę bez utraty gwarancji.

No i trzecia ewentualność ( ta która była u mnie) Wysłałem kompa do serwisu i wymienili mi procesor, jednak po powrocie nic nie pomogło. Odesłałem jeszcze raz i okazało się, że wypięła się jakaś taśma (pierdoła) ale przy okazji mam nowego procka.

Napisz czy pomogło, a jak nie to będziemy myśleć dalej smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
o arielo nawet jestes z mojego miasta smile

no pierwsza opcja z wylaczonym monitorem nie pomogla wiec najszybsze rozwiazanie odpadlo....czesc dalsza walki z lapsem a mianowicie rozkrecanie to juz pozniej...niedziela w koncu...ale wkurzony na maxa przez to jestem.

Profesor
Profesor
Wyjmij i włoż baterie smile , miałem podobny problem z Toshiba A200 (chyba)

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
niestety...to nie to ...dalej te same oznaki frown

Porucznik
Porucznik
Przejrzałem 130 stron TiO i nie znalazłem tematu o ślubie.
Dokładnie chodzi o temat gdzie userzy wpisywali jaki kawałek polecają na pierwszy taniec na weselu wink

Gdyby ktoś znalazł ten temat prosze o link smile

Pilne wink

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
Witam
Problem jest tego typu: Tworzę sobie tabelę przestawną (w arkuszu 2)na podstawie danych z arkusza 1. I teraz pytanie brzmi: czy da się zrobić coś takiego że każda zmiana danych w arkuszu 1 będzie automatycznie aktualizowana w tabeli przestawnej?

Z góry bardzo bardzo dziękuję za pomoc.

old hand
old hand
Ostatnio gram na bat at home i chcialem sie zapytac co jest w przypadku gdy mecz mial sie odbyc wczoraj o 20 00 a nigdzie neima wyniku a konczy mi on kupon. jets to zdarzenie Spadea V. - Brugues-Davi A. czy rozlicz akupon bez tego zdarzenaiu czy jak to wyglada ?

old hand
old hand
ok. juz nie wazne. moj blad laugh mecz jets dzis o 20 a nie wczoraj . sorry smile

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by Platini
Przejrzałem 130 stron TiO i nie znalazłem tematu o ślubie.
Dokładnie chodzi o temat gdzie userzy wpisywali jaki kawałek polecają na pierwszy taniec na weselu wink

Gdyby ktoś znalazł ten temat prosze o link smile

Pilne wink

pierwszy kawalek powinien byc jakas moze piosenka ktora oboje znacie i lubicie.... mojego brata zona wbrala mu piosenke... (brat ma ksywe sokol) edyty gorniak i szczesniaka moj sokole smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
''Dumka na dwa serca'' chyba smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie wiem jak wg Was ale w czolowce na pewno powinno byc "Wielka milosc" S.Krajewskiego i piosenka dedykowana rodzicom U.Sipinskiej albo jakis cover "Cudownych rodzicow mam"

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
"Kołysanka dla nieznajomej" ...ostatnio jak byłem na weselu panna młoda wyszła na scenę i to zaśpiewała, efekt rewelacyjny smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
a ja takie laickie pytanko ;]
czy to mozliwe, ze radio samochodowe (na mp3 itp) zzarlo mi akumulator w 5-10minut ? silnik nie byl odpalony, ustawialem rzeczy typu equalizer, godzina, podswietalnie.. a po tym wszystkim nie moglem odpalic dziada ;]
Zakladajac, ze to wlasnie wina mojej zabawy.. to nastepnym razem aby uniknac tego typu zdarzen najlepszym wyjsciem bedzie zdjecia panela radia przed wylaczeniem silnika ?;-)

S
old hand
old hand
S Offline
Niemożliwe, chyba że masz subwoofer i trochę mocnych głośników. Szukaj lepiej jakiegoś spięcia.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Nic z tych rzeczy :] ledwo dwa glosniczki 10cm laugh
Albo juz ladnie zarzniety akumulator... ech

G
addict
addict
G Offline
biorac kredyt na dom bank sprawdza delikwenta, jego historie kredytowa itp

i pytanie
czy ma jakiekolwiek znaczenie fakt ze ktos gra u bukow i powiedzmy co jakis czas idzie jakas czesc wyplaty do buka a nic od niego nie wraca, czy oni analizuja konto pod wzgledem przychodow i wydatkow w takim sensie i np dla nich jest sie mniej wiarygodnym klientem ze sie traci kase w ten sposob

pracuje ktos moze w banku albo wie czy tak jest??
dzieki

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
PITy sie dostarcza

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by greku78
biorac kredyt na dom bank sprawdza delikwenta, jego historie kredytowa itp

i pytanie
czy ma jakiekolwiek znaczenie fakt ze ktos gra u bukow i powiedzmy co jakis czas idzie jakas czesc wyplaty do buka a nic od niego nie wraca, czy oni analizuja konto pod wzgledem przychodow i wydatkow w takim sensie i np dla nich jest sie mniej wiarygodnym klientem ze sie traci kase w ten sposob

pracuje ktos moze w banku albo wie czy tak jest??
dzieki

Jak ktoś jest dociekliwy to zauważy, że co miesiąc lub dwa są przelewy do np. Moneyboookers i może zadać kilka pytań.

Strona 7 z 19 1 2 5 6 7 8 9 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (alfa, latajaca_holenderka, rafal08, Lukasz111, RKo5, Sensei, kamel, burbon, 11kera11, rymoholik), 2,087 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,529
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025