Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 15 1 2 7 8 9 10 11 14 15
Dołączył: Sep 2005
Posty: 866
A
old hand
old hand
A Offline
Dołączył: Sep 2005
Posty: 866
W mb są określone limity na ostatnie 90 dni, one uaktualniają się co miesiąc, co te 90 dni, czy codziennie - tzn zwiększa się danego dnia jeśli 91 dni temu była jakaś transakcja i wypada ona z podliczanego okresu?

Bonus: Unibet
Dołączył: Nov 2002
Posty: 929
Q
Qcz Offline
old hand
old hand
Q Offline
Dołączył: Nov 2002
Posty: 929
codziennie

Dołączył: Apr 2004
Posty: 605
M
addict
addict
M Offline
Dołączył: Apr 2004
Posty: 605
Czy korzystal ktos z wyplaty na karte kredytowa? Czy to moze byc kazda karta VISA? Bede wdzieczny za pdzielenie sie doswiadczeniami (szybkosc, kurs rozliczeniowy, ewentualne komplikacje).

Dołączył: Mar 2008
Posty: 32
T
newbie
newbie
T Offline
Dołączył: Mar 2008
Posty: 32
Originally Posted by Marcin
Czy korzystal ktos z wyplaty na karte kredytowa? Czy to moze byc kazda karta VISA? Bede wdzieczny za pdzielenie sie doswiadczeniami (szybkosc, kurs rozliczeniowy, ewentualne komplikacje).



robilem na debetowa i kredytowa mbanku. przewaznie kasa szla 2-3 dni. kurs policzyli wg dziennego sprzedazy , czyli korzystnie. ja zadnych powazniejszych problemow nie mialem , chociaz nie zawsze dalo sie wyplacic zadana kwote , bo te limity maksymalnej kwoty jaka moglem wyplacic co chwile sie zmienialy. chyba mozna wyplacic jednorazowo do 500€.

Dołączył: Sep 2006
Posty: 874
C
old hand
old hand
C Offline
Dołączył: Sep 2006
Posty: 874
Uwaga na oszustow! Przysylaja maile z mozliwoscia wyplaty na karte. Jak sie kliknie w link prosza o zalogowanie, ale nie jest to bezpieczne polaczenie "https" oraz adres strony konczy sie na "withdrawal-moneybookers.com", czyli jest to jakas inna domena. Nie dajcie sie nabrac. Logujac sie do MB musicie byc na bezpiecznym polaczeniu "https". Ja dostalem 4 takie maile. Skad oni maja nasze adresy email?? Nie wysylaja w ciemno przeciez.

Dołączył: Jul 2006
Posty: 723
old hand
old hand
Dołączył: Jul 2006
Posty: 723
Originally Posted by CarlosMarc
Uwaga na oszustow! Przysylaja maile z mozliwoscia wyplaty na karte. Jak sie kliknie w link prosza o zalogowanie, ale nie jest to bezpieczne polaczenie "https" oraz adres strony konczy sie na "withdrawal-moneybookers.com", czyli jest to jakas inna domena. Nie dajcie sie nabrac. Logujac sie do MB musicie byc na bezpiecznym polaczeniu "https". Ja dostalem 4 takie maile. Skad oni maja nasze adresy email?? Nie wysylaja w ciemno przeciez.


U mnie podobnie,otrzymałem 2 takie e-maile !!!

UWAGA NA OSZUSTÓW !!!

Dołączył: Jul 2007
Posty: 850
A
old hand
old hand
A Offline
Dołączył: Jul 2007
Posty: 850
potwierdzam, przysłali na wszystkie adresy jakie posiadam... przechwycili bazę maili???

Dołączył: Jul 2006
Posty: 236
enthusiast
enthusiast
Dołączył: Jul 2006
Posty: 236
Originally Posted by CarlosMarc
Uwaga na oszustow! Przysylaja maile z mozliwoscia wyplaty na karte. Jak sie kliknie w link prosza o zalogowanie, ale nie jest to bezpieczne polaczenie "https" oraz adres strony konczy sie na "withdrawal-moneybookers.com", czyli jest to jakas inna domena. Nie dajcie sie nabrac. Logujac sie do MB musicie byc na bezpiecznym polaczeniu "https". Ja dostalem 4 takie maile. Skad oni maja nasze adresy email?? Nie wysylaja w ciemno przeciez.


Również potwierdzam. Mało tego wysyłają również email pisząc że trzeba się zalogować celem wybrania sposobu weryfikacji konta, gdyż zostało ono czasowo zablokowane. Wszyscy wiemy że moneybookers blokuje czasem konta ale zawsze daje nr sprawy, a w tych wiadomościach tego nie ma.
Jako nadawca w tych trafnych wiadomościach pisze "Moneybookers" tak w cudzysłowie, musimy uważać.

Dołączył: Sep 2006
Posty: 874
C
old hand
old hand
C Offline
Dołączył: Sep 2006
Posty: 874
Ja im wpisalem taki email w loginie: [email protected], potem haselko. Nastepnie przeszlo do strony z prosba o dane karty, numer karty, date waznosci i PIN!
Tez im cos wymyslilem:)
Ciekawe, ze biorą PIN zamiast CVV. Ale moze na podstawie numeru karty moga sobie wygenerowac podrobke karty i wyplacic w bankomacie kaske? Jesli tak to najlepiej dla nich bo nie byloby sladu. Natomiast pytanie jest skąd mają maile?? Chyba nie z forum. Jesli wykradli Moneybookers to jest afera, bo moze znaczyc, ze zle przechowuja nasze dane!

Dołączył: Jan 2006
Posty: 8,920
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dołączył: Jan 2006
Posty: 8,920
Też dostałem, ale tylko na jednego z dwóch maili, więc wnioskowałbym, że to nie od Moneybookers wychodzą adresy.

Maila dostałem na stare MB, którego od dawna nie używam, ale ten adres mailowy podawałem wszędzie, natomiast na adres e-mail, którego używam obecnie nic nie przyszło - jest to adres, którego używam dla bukmacherów, MB i Allegro.

Dołączył: Mar 2006
Posty: 7,490
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dołączył: Mar 2006
Posty: 7,490
Chodzi o to?


WITHDRAWAL YOUR BALANCE WITH YOUR DEBITCARD!
Dear customer,

You can withdrawal your balance with your debitcard instantly.
Please add your DEBITCARD on your account, and start cashout from ATM INSTANLY!

Your debitcard will approve in 24 hours after added on account.



Click Here For Add Your DebitCard




Feel free to contact our support team for any questions you might have.

Best regards,
the moneybookers security department.

Moneybookers Ltd., London, Registered in England and Wales no 4260907.
Registered office: C3 Cairngorm House, Meridian Gate, 203 Marsh Wall, London E14 9YT, United Kingdom.
Authorised and regulated by the Financial Services Authority of the United Kingdom (FSA).' - adres jakiegos domu na sprzedaz http://www.mouseprice.com/HouseDetails.aspx?PostCodeAddressID=7297582


Nawiasem angielska jezyk trudna jezyk 'withdrawal your balance' laugh laugh laugh

Dołączył: Apr 2004
Posty: 605
M
addict
addict
M Offline
Dołączył: Apr 2004
Posty: 605
Akurat moje pytanie o wyplate na karte nie bylo zainspirowane tym phishingiem:)

Dołączył: Sep 2006
Posty: 874
C
old hand
old hand
C Offline
Dołączył: Sep 2006
Posty: 874
Tak Lordzie chodzi o tego maila.

Dołączył: Jun 2006
Posty: 1,237
veteran
veteran
Dołączył: Jun 2006
Posty: 1,237
Ile trwa za nim dotrze ten list a propo weryfikacj adresu?

I czy w tym czasie mogę normalnie korzystać z MB tzn. wpłacać i wypłacać do buków?

Dołączył: Jun 2006
Posty: 1,237
veteran
veteran
Dołączył: Jun 2006
Posty: 1,237
ile czasu czekałeś, w międzyczasie normalnie mogłes korzystać z konta

Dołączył: Nov 2006
Posty: 3,778
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Dołączył: Nov 2006
Posty: 3,778
jezeli czekacie na list ...ale poprosiliscie Cie o niego sami...to mozecie kozystac z konta...ale jesli oni sami go juz wyslali to konto jest zablokowane do czasu weryfikacji...

Dołączył: Jun 2006
Posty: 1,237
veteran
veteran
Dołączył: Jun 2006
Posty: 1,237
na razie jeszcze mi nie wysłali, ale chcę sam poprosić, to jak go wyślą to mi zablokują konto?

Czy jeśli ja proszę to mimo że go wyślą mogę wpłacać i wypłacać od buków, aż do czasu jak dotrze i wpiszę ten kod?

Dołączył: Nov 2005
Posty: 30,870
Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Dołączył: Nov 2005
Posty: 30,870
Originally Posted by robert423
na razie jeszcze mi nie wysłali, ale chcę sam poprosić, to jak go wyślą to mi zablokują konto?

Czy jeśli ja proszę to mimo że go wyślą mogę wpłacać i wypłacać od buków, aż do czasu jak dotrze i wpiszę ten kod?

Originally Posted by john
jezeli czekacie na list ...ale poprosiliscie Cie o niego sami...to mozecie kozystac z konta ...ale jesli oni sami go juz wyslali to konto jest zablokowane do czasu weryfikacji...

Dołączył: Jul 2007
Posty: 850
A
old hand
old hand
A Offline
Dołączył: Jul 2007
Posty: 850
ponownie uwaga na cwaniaków!

wysyłają takie niechlujne maile:


Szanowny / Szanowna ..............

Moneybookers ma przyjemność zaprosić Państwa na wyspę: Wystarczy zapisać się na turniej pokerowy Malta Poker Tour już teraz, a otrzymacie Państwo wyjątkowy rabat w wysokości ?500. Prosimy kliknąć tutaj, a na 5 nocy ugościmy Państwa w 5- gwiazdkowym hotelu Hilton, damy możliwość wzięcia udziału w 3 ekskluzywnych turniejach pokerowych oraz wygrania w każdym z nich ?100 000, natomiast w czasie dnia zapraszamy do zrelaksowania się w hotelowym basenie.

Kup bilet tutaj!

Ciesz się słońcem. Pozdrawiamy gorącobr

Twój zespół Moneybookers"


ponownie przesłali na wszystkie moje maile na które mam konta w MB...
obstawiam, że mają adresy od któregoś z buków (pracownik?)

Dołączył: Apr 2004
Posty: 605
M
addict
addict
M Offline
Dołączył: Apr 2004
Posty: 605
To akurat chyba nie jest lipa. Oni faktycznie sponsoruja Malta Poker Tour a i Hilton ma cos z tym wspolnego.

Strona 9 z 15 1 2 7 8 9 10 11 14 15

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (alfa, rafal08, $-man, Lukasz111, Szuman, burbon, latajaca_holenderka, Sensei, rymoholik, JelineK), 2,663 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,690
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.1