|
|
old hand
|
|
old hand
panowie czy to normalne u nich wyplata na konto bankowe 400zl a na konto dochodzi 358zl? Pisza ze oplata 2 zl ale z tego co widzemi pobrali 42zl  A zagrales za 65% wplaconej kwoty nim zleciles wyplate? "2.8.1 W przypadku chęci dokonania wypłaty po wcześniejszej wpłacie, a braku dokonania zakładów lub dokonaniu zakładów za znikomą część wpłaconych środków (mniej niż 65% kwoty), lub dokonania zakładów przeciwstawnych procedura stanowi: a. w przypadku kart płatniczych/kredytowych: wypłata może nastąpić po min 10 dniach od dokonania wpłaty, klient zobowiązany jest dodatkowo dostarczyć skan dowodu tożsamości oraz oświadczenie dot. postępowania z bezcelową wpłatą do systemu betgun.com. b. w przypadku wpłaty z MB: wypłata może nastąpić po 5 dniach od dokonania wpłaty c. w przypadku przelewu: wypłata może nastąpić po 1 dniu od dokonania wpłaty 2.8.2 Od każdej transakcji wypłaty wycofania środków określonej w pkt. 2.8.1 z konta w betgun.com będzie pobierana opłata manipulacyjna w wysokości 10% wypłacanej kwoty nie mniej niż: 16 PLN/4 EUR/6 USD"Tyle, ze jak dla mnie ten buk kradnie kase. Wplacilem w ostatnim dniu Olimpiady 1200zl, przez caly dzien zagralem zaklady za kwote 1100zl czyli prawie 90% wplaconej kwoty, a oni mi te 10% odliczyli, dlaczego? Jak wplacisz 2000zl to jednoczesnie musisz zagrac za 1350zl zeby to 65% zaliczyc. Nie licza sie kupony grane jeden po drugim, musisz zagrac JEDNOCZESNIE za 65% wplaconej kwoty (kilka kuponow w tym samym czasie). Tylko gdzie w regulaminie jest to napisane? Tak wiec przestrzegam przed tym bukiem bo lamia ustalony przez siebie regulamin i jak dla mnie kradna pieniadze nieslusznie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
...ale nawet zagranie za 65% jednoczesnie wplaconej kwoty nie gwarantuje normalnej wyplaty, kilka razy wplacilem zeby zagrac jedno zdarzenie i mimo wymaganego obrotu mnie oskubali tak wiec pod tym wzgledem NIE POLECAM!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
nie lubię tych ich kombinacji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
...ale nawet zagranie za 65% jednoczesnie wplaconej kwoty nie gwarantuje normalnej wyplaty, kilka razy wplacilem zeby zagrac jedno zdarzenie i mimo wymaganego obrotu mnie oskubali tak wiec pod tym wzgledem NIE POLECAM! a dowiedziales sie dlaczego pomimo wykonania obrotu oskubali Cie? przeciez nie mieli prawa w moim przypadku sytuacja klarowna ale jak mowisz ze ty obrot zrobiles a pomimo tego 10% zabrali ogromny minus dla nich.Ja i tak u nich nie gram,nie gralem i nie bede gral 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mnie rowniez spotkala dosc ciekawa sytuacja z tym pseudobukiem, gralem tam jakos od 2-3 lat, a ze przegrywalem to co jakis czas lapalem sie na te bonusy reload. przegrywalem regularnie. Pod koniec igrzysk wplacilem tam sobie kilkaset zł, nie w celu bonusowym. Zagralem kilka zakladów, wyplacilem a na konto doszlo ok 200zl mniej. Pytam na live czacie co jest? - nie wiedza, pisze meila to odpisali ze moje konto jest w sprzecznosci z innym kontem i ze potracaja jakas bonusowa kwote. Pytam jaka sprzecznosc z innym kontem? jaka bonusowa kwotea? jak nic nie dostalem a przegrywalem do tej pory wszystko...Cisza. Poprosielm o zamkniecie konta i tyle, żenada....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie rowniez spotkala dosc ciekawa sytuacja z tym pseudobukiem, gralem tam jakos od 2-3 lat, a ze przegrywalem to co jakis czas lapalem sie na te bonusy reload. przegrywalem regularnie. Pod koniec igrzysk wplacilem tam sobie kilkaset zł, nie w celu bonusowym. Zagralem kilka zakladów, wyplacilem a na konto doszlo ok 200zl mniej. Pytam na live czacie co jest? - nie wiedza, pisze meila to odpisali ze moje konto jest w sprzecznosci z innym kontem i ze potracaja jakas bonusowa kwote. Pytam jaka sprzecznosc z innym kontem? jaka bonusowa kwotea? jak nic nie dostalem a przegrywalem do tej pory wszystko...Cisza. Poprosielm o zamkniecie konta i tyle, żenada.... trza bylo ich postraszyc SBR to moze by kase oddali nie wiem jakim prawem im takie kombinacje przechodza ja bym tego napewno nie zostawil nawet nie chodzi o kwote ale o sam fakt  Fak faktem ze powyzsza moja sytuacja to ewidentny moj blad wiec nawet nie probowalem wchodzic z nimi w jakies dyskusje i o to nie moge miec do nich pretensji bo wszystko jest w regulaminie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a dowiedziales sie dlaczego pomimo wykonania obrotu oskubali Cie? przeciez nie mieli prawa w moim przypadku sytuacja klarowna ale jak mowisz ze ty obrot zrobiles a pomimo tego 10% zabrali ogromny minus dla nich.Ja i tak u nich nie gram,nie gralem i nie bede gral  Tlumacza to tym, ze wplacam przez MB, a wyplacam na konto bankowe.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam pytanko, kto udziela licencji Betgun i jaki jest do organizacji wydajacej licencje telefon lub mail, jak rowniez telefon do Betgun (jesli istnieje)? Z gory dzieki.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a dowiedziales sie dlaczego pomimo wykonania obrotu oskubali Cie? przeciez nie mieli prawa w moim przypadku sytuacja klarowna ale jak mowisz ze ty obrot zrobiles a pomimo tego 10% zabrali ogromny minus dla nich.Ja i tak u nich nie gram,nie gralem i nie bede gral  Tlumacza to tym, ze wplacam przez MB, a wyplacam na konto bankowe. Wielokrotnie wpłacałem przez MB a wypłacałem na konto i poza 2pln wszystko trafiało na konto. Ale widać ich pazerność rośnie
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Jak zawsze  u nich na koncie szybko. Dziś zlecony przelew, po kilka godzinach kasa na koncie. Zobaczymy czy tym razem uda się cos u nich ugrać. :boKS: !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozna wplacac kazda metoda aby otrzymac bonus - promocja reaktywacja ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wpłacał i wypłacał ktoś przez konto bankowe u nich? Jak długo idzie kasa,nie ma żadnych kłopotów?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Teoretycznie zlecasz w niedziele wieczorem w poniedzialek masz, a jak juz posiadasz konto w Pekao SA to zlecasz nawet w poniedzialek o 7 rano i do godziny 12 jest na koncie... ale uwazaj na robienie obrotu po wplacie bo ten buk niezle kradnie kase twierdzac, ze nie wykonales obrotu.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Teoretycznie zlecasz w niedziele wieczorem w poniedzialek masz, a jak juz posiadasz konto w Pekao SA to zlecasz nawet w poniedzialek o 7 rano i do godziny 12 jest na koncie... ale uwazaj na robienie obrotu po wplacie bo ten buk niezle kradnie kase twierdzac, ze nie wykonales obrotu. Dzięki za uwagi, będę uważał.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Siema, mam pytanie jak jest z obstawianiem 1T w NHL? Na rozliczenie trzeba czekac do konca meczu czy juz ksieguja po 1tercji meczu?  Z gory dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i to zazwyczaj trwa do rana do okolo godziny 7
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Promocja Zimowa z betgun.com
Dokonaj wpłaty na swoje konto A otrzymasz bonus 40% od depozytu do 280 zł. !!
Zapoznaj się z zasadami promocji i rozpocznij grę już teraz.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jak zwykle w warunkach promocji magiczna formułka: "- ich bilans konta jest ujemny (tzn. suma wszystkich wpłat do sum wypłat i stanu konta wykazuje stratę)," 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|