|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oba kijowe, bo WiFi nie maja  Co do Opery - tak, mozesz miec kilka zakladek otwartych. Wiem wlasnie... Inna sprawa ze w toruniu hot spoty to jedynie w centrum miasta  a w domu to i tak bede preferowal laptopa  Zreszta zimą nadarzy mi sie kolejna okazja do wymiany telefonu za poł darmo... Hm, WNN, co bys wybral?  Ten siemens nie ma klawiatury w ogole, dual ma taka normalna 1-9
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Słyszałem, że Samsung Omnia bije na łopatki iPhone'a. Zna ktoś szczegóły?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Słyszałem, że Samsung Omnia bije na łopatki iPhone'a. Zna ktoś szczegóły? To tak samo jak z PES'em i Fifa, zalezy jak lezy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszystko zalezy co siedzi w srodku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To powinno rozwiać wątpliwości do do iphone`a: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Dodałbym jeszcze brak Irdy, radia i Javy  Co na to gnacik ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co na to gnacik ?  Dlaczego akurat ja ?  Poza tym iPhone ma bluetooth, a problem z MMSami można w bardzo prostu sposób zniwelować odpowiednią aplikacją, tak samo kipy video oraz java  ...a kto teraz używa jeszcze irdy ? :/ nie dość, że kiepska łączność to i w dodatku jeszcze wolne
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tyle że jesli telefon tej klasy posiada interfejs IRda to moze posluzyc jako pilot do dowolnego telewizora 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stalem sie szczesliwym (oby) posiadaczem HTC diamond 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak wrazenia odnosnie Touch Flo?  Ja dzis zamowilem Samsunga F480 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja za 2dni połykam lg prade i mi styknie  iphona zniszczyły idiotki z 3cm tipsami , hehe przy mnie w tramwaju chyba ekranik zarysowała do 0 blonde ANGEL:P
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tyle że jesli telefon tej klasy posiada interfejs IRda to moze posluzyc jako pilot do dowolnego telewizora  a co Ty kupujesz pilota czy telefon... no sorry
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Co na to gnacik ?  Dlaczego akurat ja ?  Poza tym iPhone ma bluetooth, a problem z MMSami można w bardzo prostu sposób zniwelować odpowiednią aplikacją, tak samo kipy video oraz java  ...a kto teraz używa jeszcze irdy ? :/ nie dość, że kiepska łączność to i w dodatku jeszcze wolne Mowa tutaj o przesyłaniu plików przez BT, a nie samo posiadanie tej technologii. Program do MMSów kosztuje 8 dolarów i jest wyłącznie po angielsku. Ten video recorder nagrywa max 10 sekund filmu. Szukałem informacji na temat Javy i widze tylko, że ma być dostępna, ale jeszcze nie jest. Zresztą za tą cenę oczekuje, że takie standardowe opcje będą od razu, bez konieczności przeszukiwania internetu w poszukiwaniu nakładek. Sporo osób się rozczaruje przepłacając grubo za tą zabawkę. PS. Ja znam sporo osób, które mają jedynie Irde w telefonie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tyle że jesli telefon tej klasy posiada interfejs IRda to moze posluzyc jako pilot do dowolnego telewizora  a co Ty kupujesz pilota czy telefon... no sorry W takim razie rozumiem, że masz 3310 bo przeciez telefon jest do rozmawiania a nie do zabawy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tyle że jesli telefon tej klasy posiada interfejs IRda to moze posluzyc jako pilot do dowolnego telewizora  a co Ty kupujesz pilota czy telefon... no sorry no sorry, ale tutaj jest dyskusja o iPhone  a to z telefonem za duzo wspolnego nie ma
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja z kolei słyszałem, że każda ingerencja w oprogramowanie (oczywiście oprócz płatnych ze strony Apple'a) jest równoważna z utratą gwarancji...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam nokie 6230i już jakiś czas, wczoraj po prostu padła bateria chwilę po ładowaniu, całkowicie wyczerpana bateria i teraz telefon nawet nie reaguje gdy podłączam go do ładowarki co jest tego przyczyną?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak wrazenia odnosnie Touch Flo?  Ja dzis zamowilem Samsunga F480  Na razie wszystko okej, tylko troche sie gubię jeszcze w obsludze, to dla mnie przepasc technologiczna przesiasc sie ze zwyklego tel na takie cudo  Poza tym totalnie nie podoba mi sie soft wgrany przez orange, chcialbym zmienic homescreena na 'fabryczny' czyli tak jak na wszystkich fotkach czy filmikach na YB, znalazlem odpowiednie pliki itd. ale trzeba wykonac tyle czynnosci, ze boje się, że coś rozwalę i tyle z tego bede mial  Ogolnie olbrzymie mozliwosci 'rozwoju' tego tel, ale przy moich skillsach techniczno-komputerowych nie wiem czy najlepszym pomyslem jest ingerowanie w to w jakikolwiek sposob... hmmmm 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam nokie 6230i już jakiś czas, wczoraj po prostu padła bateria chwilę po ładowaniu, całkowicie wyczerpana bateria i teraz telefon nawet nie reaguje gdy podłączam go do ładowarki co jest tego przyczyną? Ja tak mam w moim starym Siemensie... I u mnie to wina stykow w telefonie. Czasami trzeba niezle poruszac wejsciem od ladowarki zeby telefon zaczal sie ladowac 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|