|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak tam na froncie walki?
Betchance pewnie niezmiennie w lesie.
Playbanks spłacone częściowo czy może już w całości?
A dziś nasze grono powiększyło się o klientów Wauwbet. Witamy na pokładzie!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ahoj kapitanie Playbanks dalej mi wisi 200 euro, Podobna kwote mam niestety w wauw.
Jedna rzecz mnie intryguje. Gdy zakładałem konto w wauw mój standartowy login był zajęty, podobnie miało kilka innych osób. Ciekawe od kogo mieli baze kont, bo w przypadek to ja raczej nie wierze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakaś dziwna koincydencja, że bettingstar24 i wauwbet zwinęły strony tego samego dnia (ponad tydzień temu) - i tego samego dnia (czyli dzisiaj) pojawiły się komunikaty, że kończą działalność.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
uooo to star24 tez? to ja w blogiej nieswiadomosci nie dalej jak 2 tygodnie temu wplacilem tam pare setek... stronka zyje, tylko pewnie do czasu zakonczenia przejecia transfery zamrozone? czy moze jednak wyplacaja?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tez Gruda miałem na bettingstarze kilkadziesiąt euro. Pare minut temu zleciłem z poziomu strony, wypłate tej kwoty. Potwierdziło, account balance wyzerowało, ale czy i kiedy dojdzie to jzu inna historia... Dam znać jak coś
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zleciles mowisz... mnie sie przypomnialo jak jakis czas temu czytalem tu posta kogos walczacego o kase z jakims upadlym bukiem. chodzilo chyba o to, ze zlecenie na sam koniec wyplaty skomplikowalo pozniej sprawe, bo z czasem sytuacja sie jakos wykrystalizowala - przejecie chyba(?), no i to zlecenie gdzies wsiaklo. lepiej by wyszedl, jakby tej wyplaty nie zlecal. zastanawiam sie wiec - zlecac, nie zlecac?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja pisałem o Jenningsbet i Premierbet. Ostatecznie pieniądze udało się odzyskać, ale równie dobrze mogło być inaczej. W bettingstar24 jest nawet napisane, że inwestor ma przejąć "stany kont". Także chyba lepiej nie wypłacać. Ja zleciłem już tydzień temu, ale wtedy jeszcze nie było wiadomo co dalej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie dostałem. I nie spodziewam się. Płacić będzie już pewnie ten kto ich przejmie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ano o to mi chodzilo. dokladnie Zorro, to przejecie sald wstrzymalo mnie przed wyplata. na SBR ktos pisze, ze od 1 wrzesnia czeka na wyplate, telefony i maile milcza, takze faktycznie chyba nie ma sensu zlecac teraz, tylko trzymac kciuki za pomyslne przejecie...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
piszą że support przestaje działać...
"Dear customers! May we kindly advise you that Bettingstar24.com is transferring its business. We are conducting intensive negotiations with a leading online gaming company to take over your total account balance. We hope for your understanding that this process can take a while. Our support team is no longer reachable per telephone or email but you will be informed about the progress of the negotiations regarding the security of your deposits and winnings via our homepage. We are sorry for all inconvenience caused. Best regards bettingstar24.com"
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
swoją drogą trochę szkoda... z nostalgią wspominam czas, kiedy na pewnym typie zakładów można było rżnąć tego buczka że aż miło oczywista, że i limity się z czasem pojawiły, ale co poszalałem to moje... kiepskiego bukmachera mieli, więc tak się to musiało skończyć
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam,
Tym razem nie mialem tyle szczescia co przy upadku Pointa i troche kasy zostalo w bettingstar i srednia ilosc w Wauwbet - tu udalo mi sie czesc wyplacic jakies 2 czy 3 tygodnie temu ale pomyslalem sobie, ze jak wyplace za duzo naraz to moze jakies limity dadza i bylem ostrozny ;-) - nastepna wyplata zlecona kilka dni temu juz pewnie nie bedzie zrealizowana.
Jak oceniacie szanse na odzyskanie kasy? Nie widzialem na forum jakichs drastycznych ostrzezen o tych dwoch bukach wiec moze po jakims czasie ktos ich przejmie i wyplaca?
Pozdrowienia, Wojtek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak oceniacie szanse na odzyskanie kasy? Na ten moment oceniam tak: Wauwbet - 35% Bettingstar24 - 60%
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Jak oceniacie szanse na odzyskanie kasy? Na ten moment oceniam tak: Wauwbet - 35% Bettingstar24 - 60% a z opłat na BF robisz aferę na miarę "gruntowej" .........bez urazy oczywiście.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak ktos wklada kase do takich bukow jak Pointbet, Wauwbet czy Bettingstar to ma swiadomosc ryzyka, ze kasa ta przepadnie i ja tyko moge sie zastanawiac czy dobrze kombinowalem nie wyplacajac od razu calej kasy jakis czas temu i narazajac sie na limity czy nie.
BF to calkiem inna sprawa i w gre wchodza o ile sie nie myle calkiem inne sumy pieniedzy. Uwazam, ze to znacznie wiekszy problem, ze podnasza co chwila oplaty i to glownie dla wiekszych graczy niz upadek jakichc trzecioplanowych bukow.
I pisze to po stracie sporej sumy w Wauwbet niestety.
Pozdrowienia, Wojtek
|
|
|
|
|
|
|
Akurat "piłem" do ZoRro ....BTW opłaty na BF jakby nie patrzeć pochodzą z wygranej i większość chciałby się na nie załapać a u buk ukradnie Ci Twój depozyt plus to co wygrałeś więc moim zdaniem opłaty na BF to mniejszy problem...pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wiem, zle mysle, ze ZoRro podobnie by napisal :-) To zalezy od sposobu grania. Przy moim jesli zalapalbym sie na oplate w BF 20% to bedzie duzo gorzej niz to co przepadlo mi w Wauwbet (no moze na 65% przepadlo) Poza tym mozno zalezy od tego jaki to buck sie zwija. Jakby cos takiego odstawil Expekt czy Pinnacle (moze w innej kolejnosci) to dla mnie Swiat by stanal na glowie ale te dwa to bylo do przewidzenia i wkalkulowane ryzyko.
WojtekK
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Odpisali komuś Ci z Wauwbet na maila, ma ktoś może jakieś info czy chociaż część kasy oddadzą. Cholera nie mogę przeboleć tej kasy tam :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odpisali komuś Ci z Wauwbet na maila, ma ktoś może jakieś info czy chociaż część kasy oddadzą. Cholera nie mogę przeboleć tej kasy tam :/ Hi, It's not possible for us to say at this point when you'll be able to withdraw your funds because not all relevant factors have yet been fully established. As soon as we know more we'll give information via the homepage and send emails with relevant information to all users. Best regards, Lars Wauw Gaming Support Team
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|