Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Nie dyskutuje z osobą która używa słów typu K H i itp z caps.

Dla mnie taka osoba to prostak i ćwok .

Jeszcze się pyta za co no nie laugh

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Originally Posted by ArtekPotito
to nie pierwsze takie zachowanie tego moderatora, pisałem do Conrada w tej sprawie i powiedział, że tym się zajmie, widocznie nie poskutkowało...

Słabo się starasz grin

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by oli
Nie dyskutuje z osobą która używa słów typu K H i itp z caps.

Dla mnie taka osoba to prostak i ćwok .

Jeszcze się pyta za co no nie laugh

OSTRZEZENIE.

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
raczysz żartować?

jak inaczej określić taką osobę ?

old hand
old hand
Skoro jesteś modem to można od Ciebie wymagac szczególnej kultury i umiaru jesli chodzi o zachowanie..

Co do słów - na k.. i h.... ok. rozumiem i dobrze , że na forum nie są akceptowane.

Natomiast nie przesadzaj , że jak ktoś ich używa to już go to dyskwalifikuje.. Każdy w życiu codziennym ich używa... Ja też..
I to nie usprawiedliwia Cię :

1.po pierwsze - do odzywek typu "za jajco" - to chyba z Psów. Cóż większości nam pewnie nie imponują tego typu "filmowe zwroty"

2.po drugie obrażania użytkowników - używając określeń typu "prostak".. No Panowie - czyli rozumiem , że wszyscy jesteśmy "prostacy" skoro za wyjątkiem tych z tytułem angielskiego Lorda - większości z nas w chwilach uniesienia zdarza się bluzgnąć to i owo
3.po trzecie i przede wszystkim - grożenie użytkownikowi banem tylko i wyłącznie dlatego , że tym razem w kulturalny sposób poprosił o wyjasnienie za co ostrzeżenie. Co to jest???? Prywatny folwark??

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Moja odpowiedź za jajco na miejscu nie była trochę mnie poniosło tu się zgadzam i przepraszam.

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Koniec takowych dysput jest z góry znany....ps. szkoda,że żaden spoza "zielonych" tak nie może a takie to proste : "poniosło Mnie,przepraszam".

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kefir70
Skoro jesteś modem to można od Ciebie wymagac szczególnej kultury i umiaru jesli chodzi o zachowanie..

Co do słów - na k.. i h.... ok. rozumiem i dobrze , że na forum nie są akceptowane.

Natomiast nie przesadzaj , że jak ktoś ich używa to już go to dyskwalifikuje.. Każdy w życiu codziennym ich używa... Ja też..
I to nie usprawiedliwia Cię :

1.po pierwsze - do odzywek typu "za jajco" - to chyba z Psów. Cóż większości nam pewnie nie imponują tego typu "filmowe zwroty"

2.po drugie obrażania użytkowników - używając określeń typu "prostak".. No Panowie - czyli rozumiem , że wszyscy jesteśmy "prostacy" skoro za wyjątkiem tych z tytułem angielskiego Lorda - większości z nas w chwilach uniesienia zdarza się bluzgnąć to i owo
3.po trzecie i przede wszystkim - grożenie użytkownikowi banem tylko i wyłącznie dlatego , że tym razem w kulturalny sposób poprosił o wyjasnienie za co ostrzeżenie. Co to jest???? Prywatny folwark??

piwo

dobre!

Moja odpowiedź za jajco na miejscu nie była trochę mnie poniosło tu się zgadzam i przepraszam.

jeśli przynajmniej za część swoich wypowiedzi jesteś w stanie przeprosić to raczej skieruj to w stronę @Bulleta, który nie jest małolatem, którym możesz gardzić - tylko dorosłym mężczyzną

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Mnie to nie interesuje czy jest małolatem czy dorosłym mężczyzną.

Dziękuje za uwagę.

V
addict
addict
V Offline
ktos wypisuje slowa na K i CH/H z capsem, dostaje ostrzezenie, nastepnie pyta sie za co [i twierdzi ze jest doroslym mezczyzna, fizycznie na pewno jest]

no nikogo by nie ponioslo przy odpowiedzi, tylko oliego;]

ps. zmiencie mi nicka

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by oli
Mnie to nie interesuje czy jest małolatem czy dorosłym mężczyzną.

Dziękuje za uwagę.

Wlasnie za to powienienes stracic status moda na tym forum.

Marat Safin
Marat Safin
No cóż zostałem wywołany do tablicy więc zaczynamy:

Po pierwsze - pytałem za co nie w kontekście tego za co ja konkretnie dostałem ostrzeżenie bo to wiem, tylko w kontekście braku obiektywizmu bo w tym samym topiku inny user pozwolił sobie na dwie uwagi typu chwd Szachtarowi oraz coś o ciotach, szczegóły TU . Efekt? Tylko upomnienie bez ostrzeżenia.

Po drugie - po chwili sam przyznałem, że mnie poniosło: TU . Faktycznie przesadziłem i nie ma o czym dyskutowac w tej kwesti.

Po trzecie skoro Oli uważa, że ktoś kto rzucił RAZ mięsem jest prostakiem i cwokiem to nie mam pytań. Rozumiem w takim razie, że prostakami jest dla niego mnóstwo osób z tego forum bo tylko wczoraj po fightingu Jacka Bąka poleciało trochę "mięsa" w topiku o piłce na quasi. Ocenianie kogoś przez pryzmat JEDNEGO posta z 1500 pozwala mi wyrobic sobie opinię na jego temat. Jestem na forum ponad 3 lata, nie miałem do tej pory upomnienia, nie bluzgałem, raz się zapomniałem, jestem prostakiem, nie należą mi się przeprosiny blush

Po czwarte - ciekawe czy gdybym ja zwrócił uwagę Modowi, że rzucił przekleństwem, ten by odpowiedział, ja mu na to, że za jajco, a potem że jest prostakiem to dziś mógłbym pisac tego posta czy już nie? Pewnie szybciutko BAN dla mnie by poleciał. No, ale cóż ja jestem zwykłym userem więc co wolno wojewodzie to nie tobie....

Po piąte - radzę zwrócic ponownie uwagę na to co wkleiłem na początku. Widzę, że nie wszyscy z wypowiadających się to zrobili... Ja cały czas pisałem do Oliego w formie grzecznościowej tymczasem on jechał ze mną jak z podartym prześcieradłem. Pytam się kto mu dał takie prawo? Czy jego jako moda kultura nie obowiązauje wobec innych userów? Ja zachowałem się niewłaściwie ok, ale NIKOGO nie obraziłem personalnie więc chyba jest różnica? Parę osób narzeka na Rafała08 jako moderatora tymczasem on sam sobie dał ostrzeżenie jak obraził pewną osobę w polemice z nim.

To tyle z mojej strony. Tak jak pisałem mam 30 lat i nie pozwolę sobie na obrażanie mnie jeśli ja nikogo nie obrażam dlatego poruszyłem tu ten problem.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Ja to nie jestem dobry przzykład ,wiele moich decyzji jest kontrowersyjnych .

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by rafal08
Ja to nie jestem dobry przzykład ,wiele moich decyzji jest kontrowersyjnych .

Dlaczego nie? Właśnie tym zachowaniem udowodniłeś, że "masz jaja" i potrafisz przyznac się do błędu. Nie ukrywam, że zaimponowałeś mi wtedy. Dla mnie ma to znaczenia czy moderator jest kontrowersyjny czy nie, ważne aby był obiektywny i nie obrażał innych.

Pozdrawiam smile

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by oli
Originally Posted by ArtekPotito
to nie pierwsze takie zachowanie tego moderatora, pisałem do Conrada w tej sprawie i powiedział, że tym się zajmie, widocznie nie poskutkowało...

Słabo się starasz grin
ja tam wiem, że jak raz powiedziałem i nie dało rezultatów to teraz też nie da, życie jest niesprawiedliwe smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No i przez pomyłkę zbanowano rafała... frown

[Linked Image]

Zwroty "prostaku" i "za jajco" są na bardzo wysokim poziomie i tylko bardzo dobrze świadczą o tej osobie... confused

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Widze,ze calkiem niezle sobie poczyniasz wlasnie na TVP 2 tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[Linked Image]

Ju toking tu mi? grin

Z telewizji zaraz dzwoniłem żeby Ciebie odbanowali wink
I już jesteś odbanowany hura

Starczy off topiców tongue
Trzeba się rozejść.

Strona 8 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (JelineK, latajaca_holenderka, betowiec, Lukasz111, rymoholik, 11kera11, rafal08, aker, Sensei, alfa, burbon, Akhu), 2,806 gości, oraz 11 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,067
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025