|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
niezly chwyt ...szkoda, ze unibet sie tak stoczyl... zenada 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Może tak jest dla tych, którzy mieli zagrane jak zamiast Kubot L. było Kubota S. najpierw (później poprawili tą pomyłkę i wtedy dopiero to zagrałem). Ja mam rozliczone jako win i mogę wkleic skana jakby co Tak więc proszę mi liczyc normalnie jak będzie zwrot to dam cynę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie specjalnie tak dali bo widzieli ze kasa jest ladowana w Kubota zaloze sie ze jakby Martin ten mecz wygral i wszytsko by sobie przeliczyli to zadnych zwrotow by nie bylo
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Może tak jest dla tych, którzy mieli zagrane jak zamiast Kubot L. było Kubota S. najpierw (później poprawili tą pomyłkę i wtedy dopiero to zagrałem). Ja mam rozliczone jako win i mogę wkleic skana jakby co Tak więc proszę mi liczyc normalnie jak będzie zwrot to dam cynę. Aha to wklej to do konkursu( z takim wyjasnieniem),bo ja tam tez oo tym pisalem . Zachowali sie jak za dawnych lat STS czy Prof jak mieli powyplacac po kilkadziesiat tysiecy .brak slow
|
|
|
|
|
kierownik zamieszania
|
|
kierownik zamieszania
Rozumiem, gdyby błąd w nazwisku występowałby u jednego jak i drugiego to można byłoby mieć jako takie uwagi/wątpliwości, a tak to jest logiczne, ze każdy sadził Kubota. Szkoda, że Unibet nie zachował się fair.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Szczerze mówiąc od razu czułem smród jak było Kubota S. więc uzbroiłem się w cierpliwośc i poczekałem, aż poprawią: [Linked Image] [ fotosik.pl]
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
No coz nie zwracam uwagi na szczegoly
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Żałosne jeszcze e-mail przysłali
Unibet informuje, że Twój zakład na Kubota,S – Martin,A został unieważniony gdyż został on obstawiony w wyniku błędu na stronie ( Kubota, S nie brał udziału w turnieju) pkt 5.10. Przepraszamy za jakiekolwiek związane z tym kłopoty.
5.10 Unibet, według własnego uznania, zastrzega sobie prawo do uznania Zakładu za nieważny całkowicie bądź częściowo, jeśli oczywiste jest, że:
· Zakłady znalazły się w ofercie, zostały postawione i/lub przyjęte w wyniku Błędu;
· Zakłady zostały postawione po rozpoczęciu wydarzenia;
· Dokonano Syndicate Betting;
· Dokonano Influence Betting; i/lub
· Na wynik pośredni bądź bezpośredni wpływ miały działania o charakterze kryminalnym. Za parę lat okaże się, że to był prawdziwy powód  A tak na poważnie, to mimo, że zrobili babixa zakład powinni jednak uznac. Mam wrażenie, że było to celowe zagranie.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Heh nie chce mi sie nawet pisac ile byloby kasy jak Janowicz wygra  a jak jeszcze Koelerer to juz całkiem  Dlatego tylko i wyłacznie BETFAIR obojetnie jaka chca prowizje i jakie tam podatki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od kiedy czelendzery sa w Betfair? Oni tez konfiskuja wygrane po czym dogaduja sie z graczami pod stolem i sprawa rozchodzi sie po kosciach - gdyby tak nie bylo Dwidenko po uniewinnieniu zrobilby z nimi taki bigos ze prowizje musialybybyc 200% przez 2 lata zeby sie wyplacili z odszkodowan za zszarganie 'reputacji' 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
NIE ZOSTAJE NIC INNEGO JAK NEKAC ICH MAILAMI I TELEFONAMI - BABKA MI POWIEDZIALA ZE PRZESLALA TO DO JAKIEGOS DZIALU I CZEKA NA ROZPATRZENIA I ZE NIE CHCA ZNOWU PODPASC POLSKIM GRACZOM - querwa dobre - ale zamiast przed spotkaniem poinformowac to poinformowali po... c.h.u.j.e
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten buk z tygodnia na tydzien jest coraz zenujacy Problemy z wyplatami, support beznadziejny, niekompetentni pracownicy, zaklady rozliczaja jak chca! Watpie aby rozliczyli poprawnie, niestety podpieli to do zapisu w regulaminie i do tego beda wysylac Nas (graczy) Parnascie miesiecy temu mialem wysoka ocene o nich, dzis jest ona naprawde slaba!
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
moze zwijaja powoli sie ?
dla mnie skandal, wspolczuje Wam! walczcie, dla mnei to czyste zlodziejstwo, ale niestety nie sadz aby pozytywnie sprawa sie dobrze skonczyla ;(
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Od kiedy czelendzery sa w Betfair? troche baz sensu pytanie. gdyby były to bym nie zagrał w Unibecie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może jak im się wytłuumaczy, że grałem na Kubota bo taka jest w Polsce gramatyka to zrozumieją? no i kolejny argument- to nie była pierwsza runda, gdzie może zagrac rezerwowy zawodnik lecz kolejna gdzie albo jest mecz, albo go nie ma- a w tym przypadku mecz sie odbył
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Teraz kombinuja co mozna zrobic z Janowiczem zeby go nie rozliczyc  bo juz troche po meczu jest a to dalej wisi tak jak Ubot wisiał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze zwijaja powoli sie ?
dla mnie skandal, wspolczuje Wam! walczcie, dla mnei to czyste zlodziejstwo, ale niestety nie sadz aby pozytywnie sprawa sie dobrze skonczyla ;( watpie, poki co livebet rozszerzaja, daja to coraz wiecej zdarzen, ale co z tego jak limit potrafia dac po paru dniach... i to nawet do paru zlotych!! Walczenie nic nie da, mam mase takich zakladow z ostatnich miesiecy i ani razu nie udalo mi sie wywalczyc wygranych pieniedzy, uparcie odnosza sie do regulaminu i ni chuja
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Mase  To jaja jakies 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kubota, S wpisując w goggle znajdziecie tylko wywiady o łukaszu, ewentualnie o ciągnikach
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|