|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ta ostatnie kwestia to juz byla kierowana do naszej ciekawej rozmowy i widze ze przez przypadek za duzo wkleilem  Pozdro tak szczerze to ja faceta wogole nie znam i nie kojarze  wiec mi to zwisa czy go ktos odbanuje czy nie, w dzialach ktore odwiedzam on nie pisze 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Na powrót mogą liczyć osoby z maksymalnie jednym zbanowanym kontem i którym zdarzało się pisać w działach tematycznych.
Conrad niestety nie płaci za kolejne bany na tym samym userze, więc nie opłaca się odbanowywać gwiazd quasi-chatu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Proponuję dla powracających za bana dla przykładu 50 zł na dowolny dom dziecka. Co myślicie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Proponuję dla powracających za bana dla przykładu 50 zł na dowolny dom dziecka. Co myślicie? Mysle, ze wtedy beda zakladac 2, 3 i kolejne konta pod innym nickiem....za friko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Moj nick (zaznaczam od razu na wstepie, ze nick ten jest moim jedynym i nigdy nie mialem zadnego innego) to HenkSiracius. Pare miesiecy temu moje konto zostalo z przyczyn niezaleznych ode mnie zablokowane. Probowalem te sprawe wyjasnic, miedzy innymi z Platinim (ktoremu pragne z tego miejsca podziekowac za probe pomocy i czas mi poswiecony). Dowiedzialem sie od niego, ze moje konto zostalo zablokowane przez moderatora (do dzisiaj nie wiem jakiego) z powodu tego, ze moje IP pokrylo sie z IP znanego niegdys na tym forum Zvonimira. Chcialbym zapytac z tego miejsca jak to jest mozliwe?! wyjasnienie jest proste, moim dostawca internetowym jest Telekomunikacja Polska SA, w zwiazku z tym po kazdym podlaczeniu/odlaczeniu Neostrady TP moje IP ulega zmianie.. (dynamiczne IP). uwazam wiec, ze istnieje mozliwosc, iz ktoregos razu moje IP pokrylo sie z IP zvonka. Czytalem w archiwalnym temacie mecz.pl (bodajze "bany i ostrzezenia- dyskusja) ze niektorzy moderatorzy: m.in. lupus i kiedys biszop potrafia po numerze IP znalezc kazdego. uwazam wiec za blad zbanowanie mojego konta. Dynamiczne Ip stwarza wiele mozliwosci dla moderatorow na sprawne wyjasnienie tej sprawy, wystarczylo byc moze przejrzec historie logowan zeby zobaczyc ze za kazdym razem logowalem sie z innego IP... Przez pogloski o tym, iz jestem Zvonimirem (taka nagla transformacja?) moje imie na tym forum zostalo zszargane (wszyscy wiedza kim na forum byl zvonimir). na tym forum prowadzilem temat z typami, ktory przynosil przez pewien czas stale zyski, pisalem sporadycznie analizy. udzielalem sie rowniez w dziale TiO (niektorym wyraznie to przeszkadzalo, ale czy to jest zabronione?). Z tego miejsca prosze bardzo mocno o przywrocenie mnie do lask i oczyszczenie mojego imienia na tym zacnym forum. w moim zyciu zaszly pewne zmiany i bardzo chcialbym wrocic rowniez na to forum, ktore bylo swego czasu moim drugim domem (internetowym). w kazdej chwili jestem w stanie udowodnic swoja tozsamosc (przeslac zaufanemu moderatorow skany dowodu, paszportu, legitymacji). Prosze o pozytywne rozpatrzenie sprawy oraz dziekuje za poswiecony mi czas. Pozdrawiam, HenkSiracius.
post wyslany za prosba koleki HenkSiraciusa. podbijam, moze sie ktos do tego ustosunkowac?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Popieram prośbę HenkaSiraciusa. Znam go osobiście od bardzo dawna, razem gramy w jednej drużynie piłkarskiej, jest moim dobrym kolega. Moge za niego zaświadczyć - HenkSiracius to jego jedyne i autentyczne konto. Proszę o ustosunkowanie się i pozytywne wyjaśnienie sprawy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uzytkownik neoximek otrzymal ostatnio bana nie znajac przyczyny i prosi o przywrocenie go na forum.Prosze o wyjasnienie sprawy jezeli ktos zna szczegoly tej sprawy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
1 wrzesnia dzis a nie 1 kwietnia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Coś chyba interes mu nie idzie. Na 3 abony (miesiące) musiał oddać 2... Nie chce mi się czytać tej parodii wiadomo gdzie bo sporo tego jest. Ale wesoło tam ma Eska  Trochę dobrej reklamy tutaj by mu się przydało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe czy na ZUS zarobił...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mercem mniej jeździł. Mniej tankował to może zaoszczędził na ZUS 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
a RAFTER to został zbanowany??? bo coś go nie widzę 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
nie ma czasu - odrzutowcami lata 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bym proponował odbanować zvonimira i b3str. Chłopaki jak wygnańcy kłócą się po forach zagranicznych. I po co to się tak kłóci oszust z oszustem w obcym języku... Lepiej tutaj by po polsku naciągali ludzi Zvonek w dobrej formie spamerskiej. W niecały tydzień i już 150 postów nawalił  Aż mi głupio się zrobiło, że mam tam konto 2 lata chyba i ledwo z 20 postów... 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ktoś mu w końcu da bana na Internet.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
User AL_Capone odbanowany.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Odbanujcie b3str'a stary incydent z ktorego zaslynal juz dawno wyjasniony/uregulowany.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odbanujcie b3str'a stary incydent z ktorego zaslynal juz dawno wyjasniony/uregulowany. JUŻ? Nie no to fantastycznie! :Hura: https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1824022&page=1&fpart=1pojedynek miał trwać: 1. Czas pojedynku: 03.12-07.12 Niedługo byłaby rocznica  Na innych forach nie ma działów do pojedynkowania? Czy na innych forach też ma bana i chce tutaj wrócić?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|