|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozpierzylem plastyk w tylnym swiatle poloneza ;] na dodatek nie swoj samochod
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
będę od soboty do poniedziałku w Poznaniu i mam nadzieje ze sie uda kupić bilet w pon.  napewno bo od poniedzialku rozpoczyna sie otwarta sprzedaz  gomez wybierasz się na mecz?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
obejrzałem tą Peszek u Wojewódzkiego...
jestem zażenowany.... przesada co ta kobieta soba prezentuje, jezlei mozna ja nazwac kobieta... skandal dla mnie,
a do tego teksty "wiesz jestem artystka to mogę robić wszystko co chce" to juz wogole...
artystka ze spalonego teatru, mysli ze bez kontrowersyjnosc swoja bedzie mega znana
heheheheh.... oby NIE
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
gomez wybierasz się na mecz? wstepnie tak 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Za wikipedią : Diler jest także popularnym określeniem osoby nielegalnie sprzedającej - najczęściej w niewielkich ilościach - narkotyki No i jak to się ma do pani z monopolowego, bo nie wiem  a ty chcesz ich zamknac ze swiadomymi mordercami,gwalcicielami, pedofilami i zlodziejami a oni nie robia nic zlego tylko sprzedaja nielegalnie substancje ktore tak naprawde sa mniejszym zagrozeniem dla spoleczenstwa niz alkohol wiec pomysl a potem wysylaj za kraty
|
|
|
|
|
|
|
Mniejszym? Ty chyba se kpisz.
|
|
|
|
|
|
|
Ludzie, którzy sprzedają śmierć mają swoje miejsce za kratami.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie, którzy sprzedają śmierć mają swoje miejsce za kratami. Dlaczego za kratami ? dlaczego chcesz im zafundować płate wakacje ? Niech zgina od własnej broni i na kolacje śniadanie i obiad otrzymują kolejną dawke anfetaminy,aż do czasu kiedy wstanie taki dzień gdy tego towaru dla nich zabraknie i dopiero wtedy poczują co zrobili wielu niewinnych dzieciakom.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oni nie robia nic zlego tylko sprzedaja nielegalnie substancje ktore tak naprawde sa mniejszym zagrozeniem dla spoleczenstwa niz alkohol wiec pomysl a potem wysylaj za kraty jedno z najgłupszych zdań jakie przeczytałem na tym forum
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
10 lat dla otylii wteyd zaplaci odp cene Dożywocie od razu Dla mnie powinna poprostu oddawać przez ileś tam lat spory procent swoich zarobków na rzecz poszkodowanych w wypadkach drogowych, no i prawko do końca życia zabrane. Ograniczenie wolności w tym wypadku niczego wielkiego nie przyniesie, nie licząc uśmiechu na twarzy lupusa. Więzienia są dla świadomych morderców, gwałcicieli, pedofilów, złodziei, dilerów i innych bandytów, których trzeba obowiązkowo trzymać z dala od społeczeństwa. Ogólnie chyba za nieumyślne spowodowanie śmierci jednej osoby nikogo do więzienia się nie wysyła, szczególnie jak delikwent miał czystą kartotekę. Jeżeli ktoś w deszczu, po mokrej nawierzchni jedzie 160 km/h, to według mnie nie jest to nieumyślne spowodowanie śmierci.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
obejrzałem tą Peszek u Wojewódzkiego...
jestem zażenowany.... przesada co ta kobieta soba prezentuje, jezlei mozna ja nazwac kobieta... skandal dla mnie,
a do tego teksty "wiesz jestem artystka to mogę robić wszystko co chce" to juz wogole...
artystka ze spalonego teatru, mysli ze bez kontrowersyjnosc swoja bedzie mega znana
heheheheh.... oby NIE Maria Peszek jest wybitną artystką, tylko dyletanci ją krytykują.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to chyba ironia byla ona jest wybitna? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie.. Doda jest wybitna i techniawa z avatara ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
[/quote] Maria Peszek jest wybitną artystką, tylko dyletanci ją krytykują. [/quote] W takim razie dobrze, że tylko jednostki w naszym kraju są takie wybitne.  Inaczej bałbym się puścić dzieci do szkoły, albo wyjśc na miasto... Do czego ma ją to zaprowadzić oprócz chwilowego rozgłosu, bo nie wszystko można wytłumaczyć wizją artystyczną i chęcia wyrażenia siebie. Granicę między tego rodzaju wybitnością, a błaznowaniem już dawno przekorczyła. Lepiej być dyletantem, niż przyjmować wszystko na ślepo i akceptować to, co ta pani sobą reprezentuje. 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Maria Peszek JEST wybitna artystka. A czlowiekiem jest bardzo kontrowersyjnym, jednym sie moze podobac jej zachowanie, innym nie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Maria Peszek jest wybitną artystką, tylko dyletanci ją krytykują. [/quote] W takim razie dobrze, że tylko jednostki w naszym kraju są takie wybitne.  Inaczej bałbym się puścić dzieci do szkoły, albo wyjśc na miasto... Do czego ma ją to zaprowadzić oprócz chwilowego rozgłosu, bo nie wszystko można wytłumaczyć wizją artystyczną i chęcia wyrażenia siebie. Granicę między tego rodzaju wybitnością, a błaznowaniem już dawno przekorczyła. Lepiej być dyletantem, niż przyjmować wszystko na ślepo i akceptować to, co ta pani sobą reprezentuje.  [/quote] To właśnie jeśli mi sie podoba tego rodzaju sztuka to chyba nie przyjmuje wszystkiego na ślepo nie? Czyli całej tej kolorowej papki viva, mtv, haameryka, dody, mandaryny, wisniewski i inne takie które są w modzie  Myśl więc o czym piszesz. A Peszek jest tak samo wybitna jak Kazik, Nosowska, Chylińska (chodzi oczywiście o jej twórczość w przeszłości a nie "Mam talent" >> kolejna durna papka) , Tymon Tymański i paru innych kontrowersyjnych artystów, swego rodzaju performerów.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mazik ja nie neguje jej dorobku filmowego czy zdolności aktorskich, bo te są niezłe. Ale nie akceptuje tego w jaki sposób mówi o pewnych rzeczach i o jakich śpiewa. Pod tym wzgledem jestem wybredny, bo umiem docenić jedno, a odrzucam drugie, moim zdaniem niewłaściwie.
Skąd wysnąłeś wniosek o tym, że jeśli ktoś nie trawi Peszek to od razu musi wielbić Dode, Vive itp... Świat nie jest ani czarny, ani biały. A zauważ, że Peszek opowidajać o tym, o czym mówi PODĄŻA za modą. Chce być kontorwersyjna, wzbudzać emocje, być na topie czyli w modzie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pieprzony deszcz!!! Wczoraj wziąłem się za garaż, oczyściłem dach itp. a tu zaczyna lać! Qrwa, muszę położyć podkład i papę przed zimą 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|