Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 14 1 2 3 4 5 6 13 14
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeżeli można zmieniać pakiety w trakcie umowy to spoko. Jeśli nie, to w grudniu ma już być dostęp do wszystkich kanałów więc nie wiem czy Ci się opłaca.

Bonus: Unibet
H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Panowie a co najlepsze do tenisa? satelita?
chodzi mi o wszystko co sie da, aby jak najwiecej turniejow bylo

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by micha$
Jeżeli można zmieniać pakiety w trakcie umowy to spoko. Jeśli nie, to w grudniu ma już być dostęp do wszystkich kanałów więc nie wiem czy Ci się opłaca.
co masz na mysli? wink mozesz troszke rozwinac temat?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by HAGIi

Moim zdaniem kablówka UPC, masz Eurosport, Eurosport2, Polsat Sport, Polsat Sport Extra i SportKlub, a te kanały pokazują tenisa.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by Bankier$

Moim zdaniem kablówka UPC, masz Eurosport, Eurosport2, Polsat Sport, Polsat Sport Extra i SportKlub, a te kanały pokazują tenisa.

tego tenisa jak na lekarstwo...
ES2 ostatnio to conajwyzej pokazuje jeden mecz 1/4 badz 1/2 finalu i final, nic z wczesniejszych rund
Raczej mi chodzi o inne kanaly, buki obraz czerpia raczej z satelity i chcialbym miec obraz taki jak oni tylko pytanie w co zainwestowac aby miec taki podglad wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

ES2 ostatnio to conajwyzej pokazuje jeden mecz 1/4 badz 1/2 finalu i final, nic z wczesniejszych rund
Raczej mi chodzi o inne kanaly, buki obraz czerpia raczej z satelity i chcialbym miec obraz taki jak oni tylko pytanie w co zainwestowac aby miec taki podglad wink
Kupujesz dekoder Humaxa(lub inny Ferdek tez jest dobry),musisz wgrac programy edukacyjne. i masz TPS,DIGITAL+, CYFROWY POLSAT, mozesz tez sie pobawic z Cyfra + jak masz karte:)

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by M!cHaI

Kupujesz dekoder Humaxa(lub inny Ferdek tez jest dobry),musisz wgrac programy edukacyjne. i masz TPS,DIGITAL+, CYFROWY POLSAT, mozesz tez sie pobawic z Cyfra + jak masz karte:)
laugh wybacz musiałem wink

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
herkules dopomoz wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
telewizja N
za 38zl masz :
Nsport( a w niej 4 mecze live z ligi mistrzw w HD ,co niedzilea jeden mecz LIVE z NFL w HD , Takze NHL w HD)
Eurosport
Eurostport HD
Eurostport 2
SportClub 1
SportClub 2 a na nich Live liga niemiecka + brazylijsa i argentynska . Snooker, bilard , kregle ,dart, BOKS
TVP sport - siatkowka ,reczna , kosz polska liga itp itd

NASN - najwiekszy kanal w europie o tematyce sportow amerykanskich ( NFL llive co wekkend 3 postaknai + poniedzialkowy mecz live,a w tygodniu powtorki spotkan z calej ligi z danego tyg. NHL tak samo live .MLB cal sezon i PO .
Seria NASCAR .Tyle postak na jednymm kanale ze jak bys chcial zobaczyc wszsytko to nie wtajesz od TV pzrez 24/7 dni w tyg.

Ponadto :rai sport -wlaska 2 liga .+ retransmisja wybranego spotkania 1 ligi wloskiej bramki i cala reszta
Jakies ruskie kanaly sportowe -live ruska liga
RPT - portugalska 1 i 2 liga live .
I kilka innych programow

Te co wazniejsze to wymienilem ,Jeli pilka nozna jest dlaciebie najwazniejsza to tylko C+ moze rownac sie z ta oferta gdzy posaiga lige angielsak i hispanska ale i tak mizernie wypada przy ofercie Nki. Kupilem ta TV rok temu glownie dla sporu i naprawde nie zaluje 38zl to raczej symboliczna suma

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ponadto :rai sport -wlaska 2 liga .+ retransmisja wybranego spotkania 1 ligi wloskiej bramki i cala reszta
Jakies ruskie kanaly sportowe -live ruska liga
RPT - portugalska 1 i 2 liga live .
I kilka innych programow
hmmm, nie spotkalem sie zeby na rai sport dawali 2włoska , 3 widzialem owszem ale 2 nie , a gdzie te ruskie kanały co daja live ruska lige ? rowniez sie nie spotkalem wiec jak mozez do zapodaj nazwy .
-------
ja mam z kolei pytanie gdzie mozna hocka z kanałow FTA poogladac ?

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by raiders_

Daj spokoj z tym TVP sport...To jest dramat, a nie sportowy program.
Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Czasem pokaza mecz kosza polskiej ligi kobiet, bo meski kosz to chyba ma psport. szczypiorniaka to pokazuja od przypadku do przypadku.
A siatkowki na tym programie to chyba nigdy nie widzialem.
Czasem jedynie dadza polski zuzel i teraz futsal daja.

Ogolnie kanal mroczny.
Wiem, bo aster city przed ME wywalil Psport i wstawil mi to gowno!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hehe , u mnie to przesadzilo ze z nich zrezygnowalem i poszedł zestaw sat na wysiegniku 4metrowym ;d z reszta kiedys odjebali nr i dali jakies mtv zamiast eurosportu sugerujac sie jakimis zasranymi sondazami <krzyk>

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by bolo_lacznik
hehe , u mnie to przesadzilo ze z nich zrezygnowalem i poszedł zestaw sat na wysiegniku 4metrowym ;d z reszta kiedys odjebali nr i dali jakies mtv zamiast eurosportu sugerujac sie jakimis zasranymi sondazami <krzyk>

a u mnie spoldzielnia podpisala jakis kontrakt z nimi po wybudowaniu blokow (ok.8lat temu) na osiedlu (oczywiscie byla grana lapowka - w tamtych czasach to juz raczej byl standard) na wylacznosc i dowiadywalem sie czy jest jakas mozliwosc zmiany kablowki to ni cholery...
Teraz niby jakies skrzynki zakladali ''Multimedia'' czy jakos tak, ale pewnie tez rozejdzie sie po kosciach jak to mialo miejsce kiedys z UPC...

Chcialem dekoder Cyfrowego Polsatu zalozyc, ale przy 4rech TV troszke malo oplacalna inwestycja (chyba).

Za wszystko sie placi, a gówno sie ma! A najbardziej mnie smieszy fakt, ze jeszczze czlowiek niby za abonament ma placic + kablowke. Za ten abonament placic to chora sprawa i jakies grozby strajkow naszych smiesznych aktorow to MROK smile.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Możesz kupić cyfre i splitter do rozdzielenia sygnału, żeby oglądać na kilku telewizorach różne kanały z jednego abonamentu. Jest to legalne o ile jest to w obrębie jednego mieszkania. Są różne splitery w zależności czy ma to być przewodowo czy bezprzewodowo. I w zależności na ie tv chcesz to mieć.
Tylko do każdego tv musisz mieć tuner.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Pisałem do "n" maila z zapytaniem jak to jest jak chciałbym oglądać "n" na dwóch TV, to mi odpisali, że sprzęt kosztuje 170zł i będe musiał płacic podwójny abonament i szczerze to mi się nie kalkuluje. Czy jest możliwość tak jak kolega wyżej wspomniał o rozdzieleniu syganału na dwa TV i na każdym co innego nie płacąć podwójnego abonamentu? W takim wypadku kupiłbym n recordera i zwykłego n-boxa.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
W n takiej możliwości nie ma. Tylko w cyfrze.

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Cyfra +
Weekend piłka ,ligi ,polecam ,

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Skull , ale skoro chcesz miez na dwoch tv co innego to moze nie masz takich wymagan zeby to była akurat "n"ka ? ja mialem taki dylemat bo Zonie zabieralem sygnał (bundesliga itp) wiec sie przymierzam do telewizji na karte z multipakietem od cyfry jako drugi zestaw (dla Zony) tyle ze jakies problemy podobno sa zeby to na jednym tunerze smigalo .
a jesli chcesz wziac od n'ki pare pakietow to moze miec sens bo Ci przynajmniej nie dorzuca tych zasranych 6pln jakie mi kaza placic od sierpnia dodatkowo za kanaly informacyjne bo mam 2 a nie 3 pakiety ;/
--------
a moze ktos mi powiedziec czym najlepiej rozdzielic sygnał z 1dekodera na 2 tv (odległosc niewielka bo sciana tylko dzieli) tak zeby ogladac ten sam program ale zeby to było w dobrej jakosci ? kupilem jakis gowniany rozgałeziacz euro i na kompie mam obraz lux a za sciana w tv jakies smugi sie pojawiaja i przebarwienia ;/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pawel Wafel
Cyfra +
Weekend piłka ,ligi ,polecam ,
wiadomo ze cyfra ok ale czemu na 18 miechow ;/ ja biore sam multipakiet czyli 4xcanal+ lepszej oferty chyba nie ma w tej chwili , abonament 13miechoe z czego 8 plate po 50% / jak cos pomylilem to poprawcie bo co innego na infolinii C+ a co innego w pkt obsługi mowia ) tylko niech mnie ktos oswieci co zrobic (nie kupujac zadego modułu) zeby miec i cyfre i "telewizje na karte" na jednym dekoderze ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Mario_
Originally Posted by raiders_

Daj spokoj z tym TVP sport...To jest dramat, a nie sportowy program.
Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Czasem pokaza mecz kosza polskiej ligi kobiet, bo meski kosz to chyba ma psport. szczypiorniaka to pokazuja od przypadku do przypadku.
A siatkowki na tym programie to chyba nigdy nie widzialem.
Czasem jedynie dadza polski zuzel i teraz futsal daja.

Ogolnie kanal mroczny.

niestety od tego sezonu, Polską Ligę Koszykówki transmituje TVP sport puke

Na szczęście siatkówka została na Polsat Sporcie.

Strona 4 z 14 1 2 3 4 5 6 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, betowiec, Sensei, burbon, 11kera11, aker, rymoholik, alfa, ElNinho[mmdea]), 2,144 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,238
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026