|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wystawi ktoś kurs na giełdzie czy będzie druga odsłona tego fascynującego tematu??  to jest druga 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dimes Ty Kórwo  Prowokatorze zajebany Dzięki za uwage w moim pierwszym i ostatnim poście w tym temacie
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Płotką nie będę się zajmował (bez obrazy).
Z tego forum wiem ze T-error jest komendantem na jednym z posterunków w Elblongu, pozatym polskignat chodzi do szkoły policyjnej. A Dimes jeszcze jedno. Po pierwsze nie obrażaj mi tu T-errora i Polskiegognoma bo to porządne chłopaki i zapewne mają dużo ambicji i zrobią wszystko aby nie iśc do policji  I druga sprawa nie skomentowałeś opieszałości i nieporadności kolegów po fachu w Świnoujściu. Spóźnieni i zagubieni - idealne hasło na suki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nalewka jedziesz na jakiś wyjazd do Azji? byś może w końcu skośną zaliczył. No offence, ale właśnie przez przypadek szukając jakichś obrazkow do wklejenia znalazłem  : [ Linked Image]  I jeszcze taki  : Solówka: [ Linked Image] 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dimes Ty Kórwo  Prawdziwy kibic  Powiedz mi to w ryj, a jak nie to morda w kubeł.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Wystawi ktoś kurs na giełdzie czy będzie druga odsłona tego fascynującego tematu??  to jest druga  ajjajaj  Spaliłem dowcipa  No cóż, nie jestem na bieżąco, musisz wybaczyć, starość nie radość:
|
|
|
Link skopiowany do schowka