Telewizor na skąpcu za 1488 zł a tutaj cena już prawie 7 tysięcy
A zeby bylo smieszniej, to cena detaliczna kazdego produktu PODAWANA przez ten serwis jest najwyzsza - z mozliwych do znalezienia w sklepach internetowych - cena !
Wedlug "podbijaj", wspomniany powyzej telewizor wart jest 2.612,00 zł
Powiecie, ze mi sie nudzilo. Nie ! Ja bylem poprostu ciekaw, ile "podbijaj" zarobilo przykladowo 30-tego wrzesnia
Zysk na czysto: - przy zalozeniu najwyzszych cen rynkowych produktow: 10300 zl. - -#- srednich -#- : 11020 zl. - -#- najnizszych -#- : 11700 zl. Nalezy rowniez pamietac, ze jest to nowy twor na rynku i z dnia na dzien staje sie coraz popularniejszy ! Dzisiaj na samym telewizorze zarobia ponad 5000 zl.
Kur.., cos sie zjechalo. Znaczek -#- oznacza powtorzenie fraz: "przy zalozeniu" i "cen rynkowych produktow". Na koniec - ciekawe ile zgarna za drugi telewizor ?!
" Jak mówią eksperci, właściciele tego typu portali odnoszą sukces, bo wykorzystują mechanizm określany mianem "licytacji złotówki". Najpierw uczestnik aukcji licytuje poniżej ceny produktu, licząc na wielki zysk. Kiedy jednak orientuje się, że przelicytował już jego wartość, licytuje dalej, by zminimalizować straty. I wpada w zaklęty krąg. "Wizja szybkiego i dużego zysku jest bardzo silna. Ludzie zapominają, że w życiu nie ma nic za darmo" - mówi psycholog społeczny ze Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej Konrad Maj. "
" Jak mówią eksperci, właściciele tego typu portali odnoszą sukces, bo wykorzystują mechanizm określany mianem "licytacji złotówki". Najpierw uczestnik aukcji licytuje poniżej ceny produktu, licząc na wielki zysk. Kiedy jednak orientuje się, że przelicytował już jego wartość, licytuje dalej, by zminimalizować straty. I wpada w zaklęty krąg. "Wizja szybkiego i dużego zysku jest bardzo silna. Ludzie zapominają, że w życiu nie ma nic za darmo" - mówi psycholog społeczny ze Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej Konrad Maj. "
o qrde ale walek. kto jest wlascicielem tych przedmiotow licytowanych?? wystarczy ze przedmiot pojdzie za cene 10x mniejsza i kasa im sie juz zwraca za same wykupione 'podbicia': jest cos warte 5pln i zostalo to sprzedane za 50gr -czyli musial ktos to podbic do 50gr 5 razy (5x 1.22=6,10). kto wygral musi jeszcze za ten przedmiot zaplacic?? aby produkty nie schodzily ponizej wartosci wystarczy miec jakiegos boot'a podbijacza...
Menda Leon dzwoniąca do mnie o północy zapijaczona morda krzycząca coś z kibicami Krakowa coś o Crakowii i Arce zmuszająca mnie do wstawania z wyrka i sprawdzania mu wyników a potem jeszcze śląca smski, że właśnie poije zimniutkiego browara. Jak go spotkam to ... wypije razem z nim
Mnie wkurzają idioci w TVP. Od czterech tygodni co tydzień w piątek przypominali całą sagę Gwiezdnych Wojen.
Prawdę mówiąc, wciągnęła mnie ta opowieść, jako, że nigdy nie obejrzałem jej w całości.
Tymczasem dziś rano spoglądam do programu, a tam zamiast piątej częsci opowieści, widzę kretynów na lodzie. No nic myśle, na jutro pewnie przesuneli film.
Jakie było moje zdziwienie, gdy zobaczyłem że w sobote też idzie powtórka tych tańczących błaznów.
Rację mają ci co nie płacą tego abonamentu, skoro TVP traktuje widzów jak śmieci. TVP