Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 19 1 2 7 8 9 10 11 18 19
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Reasumując.
Nie ma problemu, wszystko jest ok, kibice walczą pod Grunwaldem, policja ma hitlerowskie metody,
kibice oddają krew, policja leje pałami na oślep,
kibice zbierają fundusze na rzecz "łysego" który siedzi bo policja się pomyliła i złapała go kiedy przeprowadzał staruszkę przez pasy, a następnie wnosił jej zakupy po schodach na 10 piętro bo winda była zepsuta przez ...oczywiście funkkcjonariuszy policji którzy jadąc chwilę wcześniej wydłubali wszystkie przyciski bo myśleli że to dropsy,
kibice organizują zbiórki śmieci, a policja organizuję obławę na potulnych jak baranki, niewinnych kibiców bo myśleli że szykują się do spalenia na stosie miłościwie im panującego króla Michała L. znanego również "cwanym siwcem", nie mylić z ministrem.

Nie da się tutaj nic uzyskać, zero rozmowy bo każdy ma swoje flagowe argumenty i się ich trzyma jak ślepiec poręczy,
Ani jedna strona nie chce przyznać że robi masę złych rzeczy i mimo że nawet ci mniej ortodoksyjni po cichu przyznają że zadymiarzy debili nie brakuje to nie zamierzają z tym nic zrobić bo od tego jest policja laugh a wiec łapska w kieszeń, wzrok w drugą strone i udajemy że to wina policji...

wpadnie taki ziomal z drugim i obśmiewa jakiś tekst z bóg wie jakiej gazety i heja bo Bąk to dupa i zapewne należał mu się wpie.rdol, a w ogóle to nie byli kibice tylko pracownicy poznańskiej gazowni którym się nie podobało że Jacek ma nazwisko ..."niebezpieczne".

Ale to i tak się nie liczy bo nie powiedziałem tego w ryj to nie powiedziałem nic wink

Ziomal, wez tabletkę, połóż się, do meczu troche Ci przejdzie.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by AGASSI
Originally Posted by [T
-error]Moralność Kalego, o czym tu z wami dyskutować?

smirk
posłuże się slowami Cejrowskiego : z głupkami nie ma o czym dyskutować".

i tyle w temacie smile a te matołki lać ile wlezie bo niestety nie ma w Polsce prawa aby temu zapobiegło

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Amkwish dlaczego zły pomysł jest oddawanie krwi?Chyba nie chcesz powiedzieć że do tego typu akcji przychodzą nachlani kibice.Tak samo zbiórki na domy dziecka.Co w tym złego?Tylko dlatego jest to złe bo kibice?Bez sensu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O, w pokerka online gramy smile A to nielegalne chyba? Wbrew prawu znaczy sie? A Urzad Skarbowy sie nie interesowal? Cos powinni chyba zrobic z tymi, ktorzy czerpia zyski z nielegalnego hazardu okradajac reszte przykladnych obywateli? Ladnych pare banieczek do budzetu nie trafia. Taki na ten przyklad domiar przypierdolic. W USA sobie poradzili z szemranym obstawianiem. I na leczenie przymusowe zabrac tych hazardzistow - najpierw graja, pozniej domy przegrywaja, a na koncu pozyczac przychodza. Kula w leb i po sprawie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
O, w pokerka online gramy smile A to nielegalne chyba? Wbrew prawu znaczy sie? A Urzad Skarbowy sie nie interesowal? Cos powinni chyba zrobic z tymi, ktorzy czerpia zyski z nielegalnego hazardu okradajac reszte przykladnych obywateli? Ladnych pare banieczek do budzetu nie trafia. Taki na ten przyklad domiar przypierdolic. W USA sobie poradzili z szemranym obstawianiem. I na leczenie przymusowe zabrac tych hazardzistow - najpierw graja, pozniej domy przegrywaja, a na koncu pozyczac przychodza. Kula w leb i po sprawie.

Kiedyś już się wypowiadałem w tym temacie, napisałem co myślę i nie zamierzam się powtarzać. Teraz jedynie temat obserwuję i jako w miarę obiektywny obserwator, muszę przyznać, że naprawdę przednia riposta Ci wyszła WNN. Bez ironii, serio.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

jeśli państwo unormuje tą sytuację chętnie odprowadzę podatek a matołki nie zapłacą za zniszczenie mienia itp wink więc lać ile wlezie..

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Hajzel jeżeli państwo unormuje tą sytuacje to "matołki" zapłacą za szkody smile

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
ktoś Ci to musiał napisać laugh ps. w USA policja przy takich zadymach wystrzelałby Was jak kaczki...i po kłopocie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Biszop
wpadnie taki ziomal z drugim i obśmiewa jakiś tekst z bóg wie jakiej gazety i heja bo Bąk to dupa i zapewne należał mu się wpie.rdol, a w ogóle to nie byli kibice tylko pracownicy poznańskiej gazowni którym się nie podobało że Jacek ma nazwisko ..."niebezpieczne".

Ziomal, wez tabletkę, połóż się, do meczu troche Ci przejdzie.

A czy ktoś Bąka uderzył ? Czy ja napisałem ze należał mu się wpie*dol ? Napisałem tylko dlaczego takie wp.pl wypisuje brednie ze napadli go pseudokibice Lecha.

Tabletek brać nie musze, nie mam powodów

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Nie nabijaj. tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Biszop może kiedys będzie okazja podyskutowac przy piwie. Np na fecie z okazji majstra.

Nie nabijam

Originally Posted by ziomal-111
Biszop może kiedys będzie okazja podyskutowac przy piwie. Np na fecie z okazji majstra.

Nie nabijam

Wymyśl inną okazję bo się nie napijemy piwa laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Skorpion BB
Amkwish dlaczego zły pomysł jest oddawanie krwi?Chyba nie chcesz powiedzieć że do tego typu akcji przychodzą nachlani kibice.Tak samo zbiórki na domy dziecka.Co w tym złego?Tylko dlatego jest to złe bo kibice?Bez sensu

Nie ,tylko dopóki wiekszość osób bedzie postrzegała KIBICÓW przez pryzmat stadionowej hołoty ,dopoty kazda taka akcja bedzie wołaniem konajacego na puszczy ,wobec kolejnych wybryków bandy imbecyli.

Powiedz mi ,oczym bardziej sie trabi ,czy o jakiejś akcji typu oddawania krwi czy o kolejnym "wyczynie" prostactwa ?

I pamietaj ,ze dla 95% tzw. społeczeństwa i jedna i druga akcje wykonali....kibice.

Zamiast starac sie w jakis sposób wyeliminować hałastre ze swojego grona ,wielu z Was jej broni, bo....policja biej KIBICÓW ,prasa pisze brednie o KIBICACH.

Rozumujac w ten sposób robicie wszystko ,by Was nadal utożsamiano z hołotą ,wiec miejcie pretensje do siebie.

Na wiosne na stadionie Betisu jakis debil rzucił butelke wody na murawe i ciezko zranił bramkarza gosci.
Ochroniarzom sprawce wskazali....KIBICE i pomogli cwoka wyprowadzic ze stadionu.

Wy pewnie udawalibyscie ,ze nie wiecie o co chodzi ,bo...nie jestescie kapusiami ,prawda ? laugh

Potem rozczulalibyscie sie nad tym ,jak to zła policja zlała bydlaka i bezprawnie skasowała mu nagranie na komórce grin

Jak Was na to stac ,to pomyslcie, co Was rózni od KIBICÓW Betisu.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Biszop
Reasumując.
Nie ma problemu, wszystko jest ok, kibice walczą pod Grunwaldem, policja ma hitlerowskie metody,
kibice oddają krew, policja leje pałami na oślep,
kibice zbierają fundusze na rzecz "łysego" który siedzi bo policja się pomyliła i złapała go kiedy przeprowadzał staruszkę przez pasy, a następnie wnosił jej zakupy po schodach na 10 piętro bo winda była zepsuta przez ...oczywiście funkkcjonariuszy policji którzy jadąc chwilę wcześniej wydłubali wszystkie przyciski bo myśleli że to dropsy,
kibice organizują zbiórki śmieci, a policja organizuję obławę na potulnych jak baranki, niewinnych kibiców bo myśleli że szykują się do spalenia na stosie miłościwie im panującego króla Michała L. znanego również "cwanym siwcem", nie mylić z ministrem.

uważaj bo wyk(i)pisz
i Ty chciałes poważnie pogadać smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Zamiast starac sie w jakis sposób wyeliminować hałastre ze swojego grona ,wielu z Was jej broni, bo....policja biej KIBICÓW ,prasa pisze brednie o KIBICACH.

"tutaj rządzi prawo pięści, twarde pięści tu nie zginą"

cytat, bo zaraz sraczki dostaniecie

Zadałem Ci pytanie, odpowiedziałeś?
Nie zauważyłem.

Biszopy nie kipią;-) spokojna Twoja rozczochrana grin

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Blackman poza sucharami to co wnosisz do dyskusji?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
post pod postem ale mam to w dupie

mam koleszke pracującego w gazecie ******
przygotował artykuł oparty na faktach na temat wydarzenia dotyczącego zatrzymania kbicow Legii w Warszawie
oczywiscie to nie przeszło, zadecydowano sie wybrać pikantniejszą wersje o zamachu kiboli, 'lepiej się sprzedaje ,to nic ze troche podkolorowalismy... '

wiec amk zapewniam ze o kibicach dobrze tutaj nikt nie bedzie pisał

i tak mam to w dupie, zakładam kaptur i ide wywracac smietniki, zaczepiać staruszki, kraść zegarki, tylko do tego jestem zdolny bo jestem kibicem.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
ok Experto, mówie pas ;]
chyba ze pojawi sie ktos kompetentny ;]

na koniec życze wszystkim więcej dystansu

No to w końcu odpowiesz na pytanie czy uważasz ze możesz śmiało pomijać, a następnie narzekać na brak powagi?
Nie wiem ile masz lat ale lepiej uważaj z tą sraczką;-)

Strona 9 z 19 1 2 7 8 9 10 11 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (forty, Kylo), 12,402 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,336
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Yesterday at 08:56 AM