Moja czarna seria ,od zeszlej niedzieli caly czas plecy i to najlepsze ze jeden typ z kuponu .Normalnie dostaje bialej goraczki. Oby dzisiaj NFL weszlo i skoczyla sie ta czarna seria
Orange. Zlozylem podanie o rozwiazanie umowy bodajze w Maju, wiec powinna byc rozwiazana w czerwcu. Jak sie okazalo bedzie dopiero w lipcu. W miedzy czasie musialem jeszcze 3 razy pojsc do salonu i im o wszystkim przypomniec. Powiedziano mi ze rachunki po lipcu beda anulowane. Dzisiaj dostaje polecony z orange'a.. umowe rozwiazano 29.09.2008 [! ;]] a i jeszcze jeden rachunek do zaplacenia.
To ze na kuponie "4-cyfrowym" nie wchodzi ostatni mecz.Przewaznie.
zdaje Ci sie...po prostu te kupony, gdzie nie wchodzi ostatni mecz pamietasz najbardziej, bo byly najblizej wejscia, policz sobie kupony, ktore wyrzucasz po 2-3 meczach i bedzie ich napewno wiecej niz tych z tym "ostatnim" meczem, chyba, ze grasz single, wtedy to calkiem mozliwe, ze przewaznie nie wchodzi ostatni mecz
zdaje Ci sie...po prostu te kupony, gdzie nie wchodzi ostatni mecz pamietasz najbardziej, bo byly najblizej wejscia, policz sobie kupony, ktore wyrzucasz po 2-3 meczach i bedzie ich napewno wiecej niz tych z tym "ostatnim" meczem, chyba, ze grasz single, wtedy to calkiem mozliwe, ze przewaznie nie wchodzi ostatni mecz
Niestety nie moge sie zgodzic.W moim przypadku jest tak , ze w zdecydowanej wiekszosci przypadkow nie wchodzi ostatnie zdarzenie, albo ogolnie jeden mecz(3/4 4/5 7/8 9/10 14/15 19/20 i tak w kolko....Jak pomysle ile juz bym mogl wygrac gdyby nie ta jedna mina..ahhh...mozna sie niezle wkurrrrr...:)
eh a jak ja pomysle ile bym wygral gdyby nie ta jedna wtopa...(szczegolnie, ze 95% moich zakladow to single )
a tak poza tym to reklamy w internecie, ciagle bardziej udziwniane i z dnia na dzien bardziej uciazliwe(dzis na o2 probowalem sie zalogowac do poczty a tu takie g... z nivea wyskoczylo, kilka sekund szukalem "iksa" az zrezygnowany kliknelem na gorze w bezposrednie przejscie do logowania.
a tak poza tym to reklamy w internecie, ciagle bardziej udziwniane i z dnia na dzien bardziej uciazliwe(dzis na o2 probowalem sie zalogowac do poczty a tu takie g... z nivea wyskoczylo, kilka sekund szukalem "iksa" az zrezygnowany kliknelem na gorze w bezposrednie przejscie do logowania.
jeśli używasz firefoxa to jest taki magiczny program jak Adblock plus
Niestety nie moge sie zgodzic.W moim przypadku jest tak , ze w zdecydowanej wiekszosci przypadkow nie wchodzi ostatnie zdarzenie, albo ogolnie jeden mecz(3/4 4/5 7/8 9/10 14/15 19/20 i tak w kolko....Jak pomysle ile juz bym mogl wygrac gdyby nie ta jedna mina..ahhh...mozna sie niezle wkurrrrr...:)
mozesz wkleic historie swoich zakladow? bo nie chce mi sie w to wierzyc
i czemu nie kontrujesz zawsze ostatniego meczu skoro przewaznie on nie wchodzi?
jeśli używasz firefoxa to jest taki magiczny program jak Adblock plus