Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 19 1 2 11 12 13 14 15 18 19
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dimes
Originally Posted by SOUDAL
Blackman, czy według Ciebie prowokacja policji usprawiedliwia zadyme którą robią po takowej "kibice" ?

Oni sa w stanie tylko sobie na posty odpowiadac popierajac siebie nawzajem laugh

Całe szczęście, że dimes ma same merytoryczne komentarze odnoszące się do tematu, bez niego zawartość merytoryczna spadłaby tu do 0 ...

pogodnie

Bonus: Unibet
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Prawda taka ze posty Biszopa, twista prawdziwi 'kibice' pomijaja, ciekawe czemu smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by Mindman
Całe szczęście, że dimes ma same merytoryczne komentarze odnoszące się do tematu, bez niego zawartość merytoryczna spadłaby tu do 0 ...

pogodnie

Czy do zera to nie wiem, ale z pewnoscia kilka osob wypunktowalo niezle tzw "kibiców"

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
Prawda taka ze posty Biszopa, twista prawdziwi 'kibice' pomijaja, ciekawe czemu smile

To dlatego, że posty te zawierają tak zwaną prawdę absolutną, z którą nie sposób polemizować ...

smile

PS w tym temacie nie ma dialogu, są tylko monologi. Śmiem również wątpić, że tylko jedna strona sporu (?) pomija posty drugiej ...

P
veteran
veteran
P Offline
Originally Posted by podstawek87
ale chyba nie powiesz, że ten transparent był cacy
Legioniści mieli dobrą odpowiedź : Co złego widzisz chamie w swej sto(L)icy panoramie smile
Moim skromnym zdaniem jest to nadinterpretacja że Lech robiąc tą antyoprawę miał na myśli zniszczenia jakie zostały dokonane po stłumieniu Powstania Warszawskiego poza tym od kiedy towarzysz Walter i jemu podobni przejmują sie losem powstańców poza tym akcja ma ta na celu zyskac kilka punktów a przy okazji mozna się dojebac do klubu w którym współpraca między zarząd - kibice wyglada dosyc wzorowo i jest to obecnie jedyny klub który ma jakies sukcesy sportowe czego nie mozna powiedziec na temat tej współpracy pomiedzy KP Legia - SKLW i taki był cel tego artykułu pisanego najprawdopodobniej na zamówienie Mariusza W.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Prawda taka ze posty Biszopa, twista prawdziwi 'kibice' pomijaja, ciekawe czemu

Czy do zera to nie wiem, ale z pewnoscia kilka osob wypunktowalo niezle tzw "kibiców"

kłapnij jeden z drugim delikatnie mówiąc
ten pierwszy nich idzie do okulsity
drugi to pijawka więc niech idzie to weterynarza chcociaz nie wiem czy coś CI pomogą na chorą głowe

'głuptaski', na posty i twista i biszopa odpisywałem kiedy byłem w stanie
po mojej ostatniej dluzszej wypowiedz postanowilem sie nie udzielac, druga strona w wiekszosci siedziała cicho wiec uznalem ze sie z tym zgadzają

nie ma pięknych kobiet bez brzydkich
i tak samo nie ma pseudokibiców bez kibiców

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Blackman

nie ma rozy bez kolcow..

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
drugi to pijawka więc niech idzie to weterynarza chcociaz nie wiem czy coś CI pomogą na chorą głowe

po mojej ostatniej dluzszej wypowiedz postanowilem sie nie udzielac, druga strona w wiekszosci siedziała cicho wiec uznalem ze sie z tym zgadzają

Chlopie wyluzj.
Poczytaj regulamin forum, blzugasz od pcozatku tego tematu, gdzie nawet osoby z Toba sie nie zgadzajace tak nie czynia.
Obrazasz mnie, innych uzytkownikow. Zastanow sie nad sobą.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Blackman bedziesz tak szalal to zrobie ci podpis pod nickiem ---> 'KOCHAM POLICJE'.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
Blackman bedziesz tak szalal to zrobie ci podpis pod nickiem ---> 'KOCHAM POLICJE'.

a wygrał 2 konkursy? confused laugh

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline

Zawsze o takim marzyłem !! smile

Chlopie wyluzj.
już

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Prawda taka ze posty Biszopa, twista prawdziwi 'kibice' pomijaja, ciekawe czemu

nie ma pięknych kobiet bez brzydkich

Wez się stuknij w beret smirk
Sam przyznałeś że nie czytałeś wszystkich odsłon tematu wiec na jakiej podstawie próbujesz ocenić cokolwiek co napisałem??

Daj sobie siana człowieku, klapiesz w klawisze jako jedyny władny i wszechwiedzący, stawiasz innych pod sciana i strzelasz jak z automatu swoimi pseudo argumentami typu "za grunwald" i innymi mniej lub bardziej prymitywnymi.
Sorry, zamilkłem w temacie bo z takimi szczekaczami jak Ty i Tobie podobni ciężko nawiązać choćby nić porozumienia bo najzwyczajniej w świecie tego nie chcesz twierdząc że tylko Twoja prawda jest jedyna i słuszna, innej nie widzisz, masz jedyny słuszny podział policja zła kibice cacy.

Ja to widzę zgoła odmiennie i nie zamierzam Cie przekonwyać ani twierdzić że policja jest taka super bo mam świadomość że nie jest, a co do kibiców, są kibice i debile i ja odrózniam jednych od drugich i nie zamierzam być tak ortodoksyjny jak Ty,

Chcesz bij pianę dalej, dla mnie nic z tego nie wynika, jak chcę rozwiązać problem, to siadam do rozmowy wykładam swoje racje i czekam na rzeczowe argumenty drugiej strony, a na razie tutaj jest wzajemne się ostrzeliwanie z przyczajki i flagowym Twoim tekstem jest to że siedzę przed TV i bla bla bla i juz mi sie rzygać chce bo gówno o mnie wiesz czy byłem na meczu czy tylko widziałem w telewizji i strzelasz nie dość że ślepakami to jeszcze w płot, a założę się że jak ja byłem na pierwszym swoim meczu to Ty jeszcze testowałeś linę przemieszczając się z kanapy na dywan.

Swoją drogą waż słowa bo nie zamierzam się nachylać podczas ewentualnej dalszej dysputy.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by dimes
Blackman, czy według Ciebie prowokacja policji usprawiedliwia zadyme którą robią po takowej "kibice" ?

Oni sa w stanie tylko sobie na posty odpowiadac popierajac siebie nawzajem laugh

daj mu szanse na odpowiedz, moze jest na wyjezdzie i jeszcze nie wrocil smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
W niektórych przypadkach - z pewnością.

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
młody jest dobryyyy

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
przeciez to dziewczynka. rodzice Ci wlosow nie scinali za małolata nigdy? smirk

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by kfjatek
W niektórych przypadkach - z pewnością.

czyli wedlug Ciebie, powibijane szyby, uszkodzone samochody, pobici przypadkowi ludzie,jest ok, bo było to konsekwencja prowokacji policji w stosunku do "kibicow" ?! Mi sie wydaje po prostu, ze "wam" tak pasuje, zeby byla "prowokacja", latwiej sie wytlumaczyc z zadymy przed opinia publiczna, a to ze przy okazji ktos ucierpi to przeciez nie "wasza" wina tylko "prowokujacej" policji.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Skomentujcie lepiej material zawarty w poscie Mario, zamiast pisac setny raz to samo, bo malo komu sie juz chce polemizowac.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
Skomentujcie lepiej material zawarty w poscie Mario, zamiast pisac setny raz to samo, bo malo komu sie juz chce polemizowac.

Material jest "skoloryzowany" zapewne z jednej i z drugiej strony.Oczywiscie nie popieram takiego dzialania, ale nie dlatego ze to byla ochrona tylko dlatego ze ponizanie nie powinno miec miejsca nigdy i to nie tylko w tej sytlacji.
Zeby nie bylo zapowaznie grin to napisze teraz tak : wedlug "was kibicow" mozna usprawiedliwic dzialanie ochrony, dlaczego ? bo to byla prowokacja laugh , tym razem ze strony kibica a nie policjanta

Strona 13 z 19 1 2 11 12 13 14 15 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, alfa, aker, 11kera11, rymoholik, bukma), 377 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,587
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Yesterday at 08:56 AM