Homoraj, bo kolesie myślą, że jak pójdą na byle jaki prosty kierunek na jakikolwiek uniwerek to będzie tam dużo koleżanek W ogóle 80% kierunków z uniwersytetu można sobie otrzeć o kant dupy, bo i tak później ląduje się w McDonald's. Co innego politechnika, ale też nie każdy kierunek zapewnia super pracę, bo nie trzeba skończyć zarządzania aby założyć własną działalność i dobrze nią prosperować, tak samo z ekonomią i finansami, wystarczy mieć trochę oleju w głowie. Ale jeżeli nie skończysz kierunków typu: mechanika i budowa maszyn, architektura, budownictwo, eti ...to nigdy nie będziesz mógł robić rzeczy, które zapewniają te kierunki, o medycznych nie wspomnę bo to już wyższa szkoła jazdy. Ale można zarabiać też niezłą kasę nie mając ŻADNEGO wykształcenia, wystarczy mieć dobre portfolio i mieć obcykanego photoshopa, 3ds maxa i można śmiało liczyć na pensję rzędu 3-5k
Anfalast... w fashion taki majdan byl ze ojezu ;] o 23 jak bylem w kolejce do szatni to czekalem z 20 minut (powaznie) a o 2 juz byl praktycznie koniec imprezy nigdy wiecej F w czwartki..
Micha$ ok nie ma problemu. Problem w tym ze mi bardziej nie pasuje tryb pracy niz wynagordzenie, szalu nie ma ale wiem, ze nie mam co narzekac albo domagaac sie wiecej. Bardziej irytuje mnie fakt pracowania od godziny 12 do polnocy niekiedy dluzej (czasami krocej). Zero zycia, a nastepny dzien chodzisz wymeczony. Bardziej chcialbym miec te 1000zl miesiecznie i pracowac od 8 rano do 17 czy ktorejs tam, wieczory wolne i polowa soboty.
pozdro
Lelu popatrz na mnie
Wtorek godz 20 bylem w domu Sroda o 21 Wczoraj 20 A zgadnij gdzie teraz siedze
A pracuje od 10 do 18, ale nie ma szans sie wyrobic Codzienie jestem na 9, a dzis wyszedlem z domu po 7
fak. dzisiaj piątek i całe centrum handlowe po prostu zajebane. pełno osób na sklepach. poszedłem kasę rozmienić, wchodzę do Cropp Town'a a tam pełno zajebistych beybe. a u nas na sklepie co? zero osób. bleeeeee. nie podoba mi się to. zero pracowniczych walorów.
Wynik Stali Rzeszów w dzisiejszych barażach nie tyle mnie doprowadza do białej gorączki co ogarnia smutkiem i jak cały ten sezon, wielkie deklaracje zmaeszania, odsuwanie od składów kolejne deklaracje i nic ...
Jest mi cholernie przykro z tego co sie stalo z tym klubem i przez to jak nieumiejetnie jest prowadzony zarówno przez pania ptrzezes jak i trenjro Ziółkowskiego ten człowiek potrafi spiepszyc nawet najlepsza rezerwe taktyczna...
ogarnia mnie wielki smutek myślac, że za tydzine nie odrobimy tej straty i spadniemy z ligi jest mi poprostu cholernie przykro
Homoraj, bo kolesie myślą, że jak pójdą na byle jaki prosty kierunek na jakikolwiek uniwerek to będzie tam dużo koleżanek W ogóle 80% kierunków z uniwersytetu można sobie otrzeć o kant dupy, bo i tak później ląduje się w McDonald's. Co innego politechnika, ale też nie każdy kierunek zapewnia super pracę, bo nie trzeba skończyć zarządzania aby założyć własną działalność i dobrze nią prosperować, tak samo z ekonomią i finansami, wystarczy mieć trochę oleju w głowie. Ale jeżeli nie skończysz kierunków typu: mechanika i budowa maszyn, architektura, budownictwo, eti ...to nigdy nie będziesz mógł robić rzeczy, które zapewniają te kierunki, o medycznych nie wspomnę bo to już wyższa szkoła jazdy. Ale można zarabiać też niezłą kasę nie mając ŻADNEGO wykształcenia, wystarczy mieć dobre portfolio i mieć obcykanego photoshopa, 3ds maxa i można śmiało liczyć na pensję rzędu 3-5k
i zmysł co jest mdone co nie, jakie kolory do siebie pasuja itp, bo zapewne chodzi ci o wizualki hehe
to, ze na drugim kierunku, mimo ze chodze na nim tylko na jedne cwiczenia, to przygotowanie do nich bedzie mi zajmowalo wiecej czasu niz na cwiczenia na pierwszym kierunku razem wziete.
Popękały mi naczynka krwionośne na twarzy (policzki) i mam teraz z byle powodu czerwone non stop :/ ,wystarczy że mi ciśnienie skoczy albo ciepło zimno,