Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 29 z 30 1 2 27 28 29 30
H
old hand
old hand
H Offline
znam też takie- gdy kota myszy nie czują, śmiało sobie tańcują.
drań to robi podczas moich dłuższych nieobecności. przy mnie jest jak baranek.

Bonus: Unibet
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
dzis są otrzesiny a ja dopiero z roboty przyszedłem i wieczor mam z głowy mad

zrobiłem o 8:30 dzis o.7 z kumplem bo było okienko, łeb mnie trzaska pol dnia mad

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Homoraj, bo kolesie myślą, że jak pójdą na byle jaki prosty kierunek na jakikolwiek uniwerek to będzie tam dużo koleżanek smile W ogóle 80% kierunków z uniwersytetu można sobie otrzeć o kant dupy, bo i tak później ląduje się w McDonald's. Co innego politechnika, ale też nie każdy kierunek zapewnia super pracę, bo nie trzeba skończyć zarządzania aby założyć własną działalność i dobrze nią prosperować, tak samo z ekonomią i finansami, wystarczy mieć trochę oleju w głowie. Ale jeżeli nie skończysz kierunków typu: mechanika i budowa maszyn, architektura, budownictwo, eti ...to nigdy nie będziesz mógł robić rzeczy, które zapewniają te kierunki, o medycznych nie wspomnę bo to już wyższa szkoła jazdy.
Ale można zarabiać też niezłą kasę nie mając ŻADNEGO wykształcenia, wystarczy mieć dobre portfolio i mieć obcykanego photoshopa, 3ds maxa i można śmiało liczyć na pensję rzędu 3-5k smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Anfalast... w fashion taki majdan byl ze ojezu ;]
o 23 jak bylem w kolejce do szatni to czekalem z 20 minut (powaznie) a o 2 juz byl praktycznie koniec imprezy smile
nigdy wiecej F w czwartki.. tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Anfalast
dzis są otrzesiny a ja dopiero z roboty przyszedłem i wieczor mam z głowy mad

zrobiłem o 8:30 dzis o.7 z kumplem bo było okienko, łeb mnie trzaska pol dnia mad

ladnie sie bawicie ;]

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by lelu
Micha$ ok nie ma problemu. Problem w tym ze mi bardziej nie pasuje tryb pracy niz wynagordzenie, szalu nie ma ale wiem, ze nie mam co narzekac albo domagaac sie wiecej.
Bardziej irytuje mnie fakt pracowania od godziny 12 do polnocy niekiedy dluzej (czasami krocej). Zero zycia, a nastepny dzien chodzisz wymeczony.
Bardziej chcialbym miec te 1000zl miesiecznie i pracowac od 8 rano do 17 czy ktorejs tam, wieczory wolne i polowa soboty.

pozdro smile

Lelu popatrz na mnie

Wtorek godz 20 bylem w domu
Sroda o 21
Wczoraj 20
A zgadnij gdzie teraz siedze grin

A pracuje od 10 do 18, ale nie ma szans sie wyrobic wink
Codzienie jestem na 9, a dzis wyszedlem z domu po 7 wink

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
wkurza mnie to, ze wczoraj wieczorem po dlugim czasie siadłem wreszcie w domu na kompa i nie typowałem nic w Pick of the Dog.
sorry Lupus

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by nalbandiann
wkurza mnie to, ze wczoraj wieczorem po dlugim czasie siadłem wreszcie w domu na kompa i nie typowałem nic w Pick of the Dog.
sorry Lupus

hmm, kumpla konto w robocie tongue

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Juz wiadomo, kto jedzie na multi ;p

old hand
old hand
jak widzę jak TEDE się błaźni w tv...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gnacik
Co innego politechnika

ojezu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
fak. dzisiaj piątek i całe centrum handlowe po prostu zajebane. pełno osób na sklepach. poszedłem kasę rozmienić, wchodzę do Cropp Town'a a tam pełno zajebistych beybe. a u nas na sklepie co? zero osób. bleeeeee. nie podoba mi się to. zero pracowniczych walorów.

?
?
Originally Posted by _potepiony_
jak widzę jak TEDE się błaźni w tv...

on to się już parę lat temu zbłaźnił i kontynuuje to dalej w TVN TURBO laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
szukanie szukanie i jeszce raz szukanie!!!!!!!!!!!!

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Antyradio- mają jakieś porąbane audycje o tej godzinie- zamiast puścić muzykę, to pieprzą na jakiś beznadziejny temat przez 1h :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wynik Stali Rzeszów w dzisiejszych barażach nie tyle mnie doprowadza do białej gorączki co ogarnia smutkiem i jak cały ten sezon, wielkie deklaracje zmaeszania, odsuwanie od składów kolejne deklaracje i nic frown...

Jest mi cholernie przykro z tego co sie stalo z tym klubem i przez to jak nieumiejetnie jest prowadzony zarówno przez pania ptrzezes jak i trenjro Ziółkowskiego ten człowiek potrafi spiepszyc nawet najlepsza rezerwe taktyczna...

ogarnia mnie wielki smutek myślac, że za tydzine nie odrobimy tej straty i spadniemy z ligi frown jest mi poprostu cholernie przykro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gnacik
Homoraj, bo kolesie myślą, że jak pójdą na byle jaki prosty kierunek na jakikolwiek uniwerek to będzie tam dużo koleżanek smile W ogóle 80% kierunków z uniwersytetu można sobie otrzeć o kant dupy, bo i tak później ląduje się w McDonald's. Co innego politechnika, ale też nie każdy kierunek zapewnia super pracę, bo nie trzeba skończyć zarządzania aby założyć własną działalność i dobrze nią prosperować, tak samo z ekonomią i finansami, wystarczy mieć trochę oleju w głowie. Ale jeżeli nie skończysz kierunków typu: mechanika i budowa maszyn, architektura, budownictwo, eti ...to nigdy nie będziesz mógł robić rzeczy, które zapewniają te kierunki, o medycznych nie wspomnę bo to już wyższa szkoła jazdy.
Ale można zarabiać też niezłą kasę nie mając ŻADNEGO wykształcenia, wystarczy mieć dobre portfolio i mieć obcykanego photoshopa, 3ds maxa i można śmiało liczyć na pensję rzędu 3-5k smile

i zmysł co jest mdone co nie, jakie kolory do siebie pasuja itp, bo zapewne chodzi ci o wizualki hehe

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a mnie wkur... ze jeszcze 2 miechy okr.próbnego, a po pracy brakuje sil na własna firme,a klienci dzownia i dzownia, az sie żyg... chce:/

old hand
old hand
to, ze na drugim kierunku, mimo ze chodze na nim tylko na jedne cwiczenia, to przygotowanie do nich bedzie mi zajmowalo wiecej czasu niz na cwiczenia na pierwszym kierunku razem wziete.

mega masakra!

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Popękały mi naczynka krwionośne na twarzy (policzki) i mam teraz z byle powodu czerwone non stop :/ ,wystarczy że mi ciśnienie skoczy albo ciepło zimno,

Strona 29 z 30 1 2 27 28 29 30

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa), 12,129 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,310
Posty5,841,829
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026