Sytuacja dziwna gdyz Sagadin sam strzelil sobie samobója udzialajac takiego wywiadu. Jako trener powinien wiedziec czym sie to skonczy. Zachowal sie jak zwykly trener ktorego ciezar wyniku juz przygniotl na samym starcie.
Reakcja klubu jest oczywiscie prawidlowa, skoro ów trener oskarża wszystkich poza sobą za wyniki zespolu.
Teraz po likwidacji zespolu Slaska napewno ciekawym kaskiem bedzie O.Stevic ktory napewno bedzie przymierzany do Czarnych(chyba ze wypali misja"Wojcik") i Anwilu. Oczywiscie Skiba czy Chanas tez nie beda mieli problemy ze znalezieniem pracy bo każdy młody Polak jest w tym sezonie na wage złota.
Przewaga własnej hali lepszy trener no i przekonała mnie argumetacja którą przytoczył Al Prokom naprawde słaby pod koszem A Logan będzie miał ciężkie popołudnie
Energia Czarni Sportino Inowrocław ( 0-15 ) 1 1.90 5/10
Trzeba zmazać plame po Prokomie A koszykarze z Inowrocławia już wygrali na dobrych kilka meczy im wystarczy Jak wszystko pojdzie jak trzeba różnica jakieś 20-25 pkt
Kotwica-Koszalin (0-9) 2 1.90 lub dla odważnych 2 za 4.5 1/10
Typ na przełamanie passy Kotwica wszystko Azs przeciwnie ale po burzy w Koszalinie dziś spodziewam się innej gry tej ekpy Wraca Dante Swonson Czuje nawet niespodziankę Warta zwrócić uwagę także na to że zespół z Koszalina w Kołobrzegu potrafił już nie raz wygrać
PBS Poznań -Znicz 1 1.30 3/10
Kurs nie ciekawy ale Kijek w końcu musi coś wygrać bo inaczej szybko opuśći Poznań Przeciwnik świetny na przełamanie
Polpharma -Basket Kwidzyń ( 0-9 ) 1 1.90 4/10
Tym razem przekonałem się do Aptekarzy 5 win na wyciągniecie ręki Będzie znów miło szybko i okazale
PBG Basket Poznań - Sokół Znicz Jarosław Mniej niż 155 w PBG niezagra Brenner i prawdpodobnie nowy zawodnik Bailey (W czwartek do Poznania przyleciał Davis Bailey, ale on też dzisiaj nie zagra. - Nie dostaliśmy na czas jego listu czystości. Zabrakło jednego dnia - narzeka menedżer poznańskiej ekipy Bartłomiej Tomaszewski ) wiec zostaje 5 zawodnikow do gry i na lawce biednie wiec musi pobronic cos PBG by wygrac mecz handi +8 na Znicz wyglada zachecajaco
Turow juz zaksiegowany teraz czas na kolejny rodzynek mianowicie gram Koszalin +10,5. Derby pelna hala idealna szansa na przelamanie,pozbyli sie juz Szczupiala,potencjal obwodowy w tej druzynie jest naprawde spory dodatkowo wraca Dante mysle ze spokojnie AZS powalczy i nie zdziwi mnie jak wygra ten mecz
AZS ma dobry sklad i maszynka musi wkoncu zadzialac. Problem rozgrywajacego mamy juz za soba. Kotwica tez ma ladna pake, ale bez przesady ... Wazna jest 1 kwarta, ktora zawsze przegrywamy. Chlopaki wychodza na mecz i nie mysla o obronie Wydaje mi sie, ze Jeff to widzi i nastawi na agresywne krycie. Kurs 1.12 ? Powariowali. Licze na przelamanie !
PBG Basket Poznań - Sokół Znicz Jarosław Mniej niż 155 w PBG niezagra Brenner i prawdpodobnie nowy zawodnik Bailey (W czwartek do Poznania przyleciał Davis Bailey, ale on też dzisiaj nie zagra. - Nie dostaliśmy na czas jego listu czystości. Zabrakło jednego dnia - narzeka menedżer poznańskiej ekipy Bartłomiej Tomaszewski ) wiec zostaje 5 zawodnikow do gry i na lawce biednie wiec musi pobronic cos PBG by wygrac mecz handi +8 na Znicz wyglada zachecajaco
jednak Bailey chyba zagra bo jest w skladzie na plk ale under nadal w grze
Przewaga własnej hali lepszy trener no i przekonała mnie argumetacja którą przytoczył Al Prokom naprawde słaby pod koszem A Logan będzie miał ciężkie popołudnie
Energia Czarni Sportino Inowrocław ( 0-15 ) 1 1.90 5/10
Trzeba zmazać plame po Prokomie A koszykarze z Inowrocławia już wygrali na dobrych kilka meczy im wystarczy Jak wszystko pojdzie jak trzeba różnica jakieś 20-25 pkt
Kotwica-Koszalin (0-9) 2 1.90 lub dla odważnych 2 za 4.5 1/10
Typ na przełamanie passy Kotwica wszystko Azs przeciwnie ale po burzy w Koszalinie dziś spodziewam się innej gry tej ekpy Wraca Dante Swonson Czuje nawet niespodziankę Warta zwrócić uwagę także na to że zespół z Koszalina w Kołobrzegu potrafił już nie raz wygrać
PBS Poznań -Znicz 1 1.30 3/10
Kurs nie ciekawy ale Kijek w końcu musi coś wygrać bo inaczej szybko opuśći Poznań Przeciwnik świetny na przełamanie
Polpharma -Basket Kwidzyń ( 0-9 ) 1 1.90 4/10
Tym razem przekonałem się do Aptekarzy 5 win na wyciągniecie ręki Będzie znów miło szybko i okazale
Tyle odemnie
No to dobry dzionek dziś poza Polpharma handi wszystko izzzi Czasem na Plk da się zarobić Szczególne brawa dla Koszalina
Jutro Czarni już zagrani -15 a nad meczem górnik polonia jeszcze pomyśle
Dla mnie Sportino to najslabszy zespol tej ligi. Czarni powinni wygrac z nimi przewaga 20 pkt. Jesli zespol z Inowroclawia chce cos wygrac to tylko z takimi zespolami jak : Victoria Górnik i Sokołów Znicz.
Victoria Górnik Wałbrzych - Polonia Warszawa Typ : Polonia Warszawa Kurs : 1.90
Po zwyciestwie z Anwilem atmosfera w zespole napewno jest dobra. W Gorniku natomiast nie jest zbyt ciekawie ... Przegrali ostatnio ze slabym Inowroclawiem. Doswiadczone czarne koszule nie powinny przegrac z takim zespolem ... Polonia ma duza przewage na obwodzie i musi to wykorzystac !
spodziewałem się kursów 2,5-3,0 na Górnik, jest ok. 1,9... w tej sytuacji najciekawiej wygląda over, linia 151-152 zdecydowanie za niska. Górnik próbuje grać ustawiane, raczej wolne akcje. Ale ma spore problemy w obronie, co Polonia, mająca całkiem spory potencjał w ataku, powinna bezlitośnie wykorzystać. Jeśli Górnik ma nawiązać walkę, powinien rzucić ok. 80 pkt. IMO linia powinna być 9-10 punktów wyższa
Noteć nie ma najsłabszego składu w lidze ale widze ze wiekszosc tak wlasnie mysli,mam nadzieje ze oddsmarkerzy nadal beda widziec ich w roli outsidera jak dotychczas.
Co do Igora ? to moim zdaniem swietna wiadomosc. Czlowiek z charakterem,legenda klubu i wielka osbowosc we Wloclawku to juz najwyzszy czas aby Griszczuk dostal szanse w mocnym klubie z duzym budzetem.
Teraz Igor musi oczyscic druzyne z wynalazkow poprzednika,znalezc kilku ciekawych graczy,moze spadow z NBA ? i walczyc o to do czego Anwil jest predysponowany czyli walke o mistrzostwo.
Noteć nie ma najsłabszego składu w lidze ale widze ze wiekszosc tak wlasnie mysli,mam nadzieje ze oddsmarkerzy nadal beda widziec ich w roli outsidera jak dotychczas.
Co do Igora ? to moim zdaniem swietna wiadomosc. Czlowiek z charakterem,legenda klubu i wielka osbowosc we Wloclawku to juz najwyzszy czas aby Griszczuk dostal szanse w mocnym klubie z duzym budzetem.
Teraz Igor musi oczyscic druzyne z wynalazkow poprzednika,znalezc kilku ciekawych graczy,moze spadow z NBA ? i walczyc o to do czego Anwil jest predysponowany czyli walke o mistrzostwo.
niebylo kasy na jednego centra ktorego chcial Sagadin to teraz raczej nieznajdzie sie kasa na kilku z USA pozatym chodza plotki ze Anvil konczy sponsoring kosza
jak jeszcze do tego dojdzie pospolite ruszenie kibiców to i sponsorzy się obudzą = może być dobrze ( oczywiscie, bez ach i och ), szkoda, że jest recesja na rynkach, zapewne duzego inwestora nie pozyskają szybko, aczkolwiek myślę ze na przetrwanie i spokojny awans na pewno znajdą się fundusze !
Z całym szacunkiem dla Ciebie Al bo twoja wiedza w temacie PLK jest naprawdę imponująca Ale pozwole się nie zgodzić z twoją opinią że Inowrocław nie jest najsłabszą ekipą w PLK Moim zdaniem tak właśnie jest Ale dobrą robote robi Krutikov
Zespół skompletowany tydzień przed rozpoczęciem ligi teraz przyszedł Obrzut ale w porównaniu do innych składów naprawde jest różnica przynajmniej ja tak sądze Ale naszczęscie nazwiska nie grają i Inowrocław ładnie walczy Uważam naprzykład że większy potecjał kadrowy ma np Górnik Wałbrzych ale sendno tkwi w tym że nie potrafili tego pokazać w meczu Dyspozycja dnia była po stronie Inowrocławia
A drugie zwycięstwo no coż dla mnie gracze Czarnych poprostu spodziewali się łatwej przeprawy a Sportinio pokazało ambicje I walczyło do końca
Podsumowując dla mnie Potencjał kadrowy Sportino jest najmniejszy ze wszystkich drużyn w PLK co wcale nie znaczy ze jeszcze nie będziemy swiadkiem kilku niespodzianek w ich wykonaniu Aczkolwiek według mnie sa nadal 1 kadydatem do spadku zaraz za nimi Górnik pozdrawiam