Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 19 z 20 1 2 17 18 19 20
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Juz Sreo zaczyna trzasc portkami i leci pogadac z Borucem. Jestem pewien, ze na nastepne mecze cala 3 dostanie powolania.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A co w tym dziwnego, skoro byli zawieszeni na dwa pierwsze spotkania?

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
To co dajecie jeszcze szanse LEO? laugh Czy jednak to totalny loser grin

LEO piwo

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by Experto
To co dajecie jeszcze szanse LEO? laugh Czy jednak to totalny loser grin

LEO piwo

No co ty? W środę izi pefka Słowacja laugh

Cieszy fakt, że mamy 9 na international level choc w klubach ławka głównie no i 2 klasa światowa: Borubar i Błaszczykowski, który daj Boże w zimie zacznie kręcic jak baranami drwalami z Anglii ;D

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
ja tu podpuszczam ludzi aby grali polske a Ty mi taki numer wywinales grin

Blade Runner
Blade Runner
Leo reaktywacja.

Mam nadzieję, że tym razem będzie to początek długiego okresu gry na dobrym poziomie, a nie tak jak po Portugalii, gdzie 2 lata dziadostwa cały czas były tłumaczone wspomnieniami o tym jednym meczu.

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by Experto
ja tu podpuszczam ludzi aby grali polske a Ty mi taki numer wywinales grin

Upsss... Ale babix z mojej strony frown

A tak na poważnie. Serce rośnie jak się ogląda taki mecz w wykonaniu naszych kopaczy smile Czyżby w środę powtórka z Belgii i 1-0 dla naszych? Zagram correcta, izi pefka laugh

wieczny student
wieczny student
jedna jaskółka wiosny nie czyni

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ja sobie napiszę dwa słowa:

Paweł Brożek smile

Dobry mecz w wykonaniu naszych - nie jakiś super, ale po prostu dobry. Jeżeli utrzymamy ten poziom w kolejnym to będzie dobrze smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Leo Leo Leo piwo

F
Fab Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Brożek zrobił co musiał i jak widać potrafi;) i tak Man of the Match to Qba piwo Perejro dziś jak na Ełro tongue piwo

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by Don Pedro®
Leo Leo Leo piwo

piwo dla tych co nigdy nie zwątpili w to, że Leo powinien pozostać naszym "coachem". pogodnie

Cały beton PZPNowski poza Listkiem robi wszystko, by odzyskać stołek dla stałego kręgu kolesi (Engel, Janas, itd., itd. byleby nikt z zewnątrz nie wszedł). Na szczęście Listkowi udało się wyrwać reprezentację z bagna, w którym sam poniekąd siedzi, a stara gwardia będzie musiała zamknąć japę i wszystkie wypowiedzi przygotowane na wypadek dzisiejszej porażki pójdą do kosza. ooo

Brawo dla naszych reprezentantów i brawo dla Leo za dzisiejszy wieczór. 3 punkty z Czechami to bardzo, bardzo dobry wynik. Obyśmy się tylko nie zdekoncentrowali przed środowym meczem ze Słowacją. Jeśli tam wygramy to powinniśmy być faworytem do bezpośredniego awansu na Mundial.

Marat Safin
Marat Safin
Aha czekam ze zniecierpliwieniem na CafeFutbol jutro laugh Ciekawe co Mati powie i ile żelu będzie miał na głowie laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Osobiście staram się zachować trzeźwość umysłu.

Daleki jestem od popadania w hurraoptymizm i zachwycania się Leo, ale prawda jest taka, że pod względem wiedzy, klasy i obycia, zdecydowana większość naszych coachów mogłaby mu co najwyżej wyprać sznurówki wink

Też nie zawsze rozumiem jego zmiany i ustawienie, ale Panowie nie wydaje Wam się, że on jednak ma naprawdę większe doświadczenie od nas w tych kwestiach? Chyba nie chcecie mi powiedzieć, że znacie się na taktyce lepiej od niego? ...

I jeszcze jedno, fragment naprawdę bardzo trafnej wypowiedzi Leo, z dzisiejszego wywiadu. Za to go właśnie cenię, naprawdę przyjemnie się go słucha/czyta.

"Dlaczego jest Pan taki smutny?

- Nie jestem smutny, jestem dumny z moich piłkarzy. Ok, przypomnę wam, że przez ostatnie trzy miesiące byłem dla wielu ludzi w Polsce kawałkiem g..., a teraz znów traktujecie mnie jak boga. Chcę wyraźnie powiedzieć, że nie jestem ani jednym, ani drugim."

Szacunek i tyle.

C
C Offline
Oglądacie tego typu programy? smile To jest właśnie problem naszych mediów, że u nas w ogóle kogokolwiek obchodzi zdanie jakiegoś dziennikarza z żelem na łbie...

W Anglii dziennikarz jest od tego by do studia zaprosić prawdziwych fachowców i moderować dyskusję między nimi, wtedy taki Ruud Hullit i inni mają wiele ciekawych rzeczy do powiedzenia. smile Ale siedzieć i słuchać... jakiegoś Mateusza Borka? A kim on jest? Nikim. Wolałbym do baru pójść i usłyszeć co inni ludzie sądzą niż oglądać program w którym główną gwiazdą nie jest ktoś ze świata piłkarskiego... tylko jakiś dziennikarz.

Porucznik
Porucznik
Odkąd tylko Leo przejał naszą kadrę sceptycznie do niego podchodziłem. Dziś nie ogladałem meczu (tylko urywki) ale widziałem wówczas, że Polska prezentowała się nieźle. Z tego co pisali znajomi to było to niezłe spotkanie.

Leo dla naszej piłki zrobił wiele, można być mu za to wdzięcznym.
To ze ma wrogów to normalka, chyba nie ma osoby która by ich nie miala.
W dodatku z tego co można było przeczytać wielu osobom się naraził niepotrzebnymi słowami ale bajka.

Teraz czytam wypowiedź Bulleta (którego szanuje) - ' Aha czekam ze zniecierpliwieniem na CafeFutbol jutro laugh Ciekawe co Mati powie i ile żelu będzie miał na głowie laugh '
Rozumiem, że tylko ogólnie śmiejesz bo co złego w tym czy ktos używa żelu, gumy, brylantyny czy jeszcze innego specyfiku?
To ma/jest być jakimś miernikiem?

GRILL MASTER
GRILL MASTER
jeśli jutro Mati weźmie więcej niż 1kg żelu na głowę to będzie gadał prawdę, jeśli mniej to będzie pieprzył farmazony

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by Platini
Teraz czytam wypowiedź Bulleta (którego szanuje) - ' Aha czekam ze zniecierpliwieniem na CafeFutbol jutro laugh Ciekawe co Mati powie i ile żelu będzie miał na głowie laugh '
Rozumiem, że tylko ogólnie śmiejesz bo co złego w tym czy ktos używa żelu, gumy, brylantyny czy jeszcze innego specyfiku?
To ma/jest być jakimś miernikiem?

Bez spinania Platini (też Ciebie szanuje i pozdrawiam smile ) Tak napisałem bo jakiś czas temu ktoś tam przypurtał się do niego za żel. Sam uzywam tego specyfiku bo nie ma to jak mokra włoszka smile Poza tym ja tam lubię Borka i Kołtonia choc nie znaczy to, że zawsze się z nimi zgadzam smile

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Widze, ze sie cieszycie, bo mozecie Borkowi dopier...dolic laugh laugh

Pamietajcie, ze dzis brame no. 1 rabnal Brozek, ktory byl ciagle skreslany, a brame no. 2 strzeli Blaszczu, ktory w niejasnych okolicznosciach zostal odeslany do domu przed EURO...Moze na taktyce Leos zna sie lepiej, choc ciezko to stwierdzic, to juz na pewno jego "konsekwencja" jest godna podziwu.

To jak bedzie teraz? Beda wymeczone punkciory, awans i kolejna kompromitacja na imprezie? Nie ruszamy sie ani ciut do przodu, zadnego step by step nie ma... wink

Nic mnie tak nie irytuje jak wielbienie Leo po zwyciestwach i najezdzanie na pilkarzy po porazkach...chcialoby sie powiedziec konsekwencja godna Leo...ciekawe, ze w pare tygodni sie okazalo, ze jednak materialu starcza na Czechow, a wczesniej nie starczalo ani na Slowencow, ani na wyjscie z twarza z Euro...

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by polskignom
Widze, ze sie cieszycie, bo mozecie Borkowi dopier...dolic laugh laugh

To jak bedzie teraz? Beda wymeczone punkciory, awans i kolejna kompromitacja na imprezie? Nie ruszamy sie ani ciut do przodu, zadnego step by step nie ma... wink

Ad.1 Już wyjasniłem z żelem o co kaman. Borka lubię i w sporze z Leo ma dużo racji bo Leo skromnością i taktem niestety nie grzeszy, no ale nie po to go zatrudniono.

Ad.2 Polskignomie powiem Ci tak. Przez wiele lat oglądałem mecze naszych w eliminacjach bohatersko przegrane (nigdy nie zapomnę jak popłakałem się przy 2-1 dla Szwedów w meczu, gdzie Tarasiewicz strzelił taką bombę z wolnego, że omal siatki nie rozerwało za Strejlaua). Obecnie ciesze się tym, że chociaż kolejne eliminacje kończą się sukcesem. Nie można wymagac od grajcarów z których 3/4 siedzi na ławkach za granicą medali ME czy MS. Cieszmy się więc tym co jest. Najpierw były hurtowo przegrywane eliminacje, teraz są kolejne wygrywane. Może będzie mi kiedyś dane doczekac się też medali smile

Strona 19 z 20 1 2 17 18 19 20

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (Sensei), 11,555 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,313
Posty5,842,084
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026