|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 I dobrze mi z tym ,a takich jak Ty mam.......i tyle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mik_as Wa_ter Dziewu_ski tym panom brakuje (L) w sercu
i chociaż nie jestem z Warszawy, nie jestem kibicem Legii to trzymam za nich kciuki w nierównej walce z okupantem!
Jeśli chodzi o atmosferze na reprezentacji niestety jest coraz gorzej bo coraz więcej amkwish'ow biszop'ow i biznesmenów, coraz mniej fanatyków, widziałem już chinczyków w barwach POLSKI, niedługo zobacze murzynów.
Ale nie poddamy się, piłka nożna dla kibiców. POLSKA SIŁA !!!!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
My też mamy was w dupie i z moich wypowiedzi można było to wywnioskować - bardzo was to raziło (chociaż i tak pisałem merytorycznie) - dziwie sie czemu, ale w końcu znalazł się jeden odważny od 'was' co jasno sie określił. Brawo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale nie poddamy się, piłka nożna dla kibiców. POLSKA SIŁA !!!!!!!  Niezla mam polewke jak czytam takie debilizmy. Pozdrowienia dla....normalnych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem skąd się wziąłeś, ale dobrze jeśli mieszkasz (?) w Hiszpanii bo Polakiem to bym ciebie nie nazwał.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie wiem skąd się wziąłeś, ale dobrze jeśli mieszkasz (?) w Hiszpanii bo Polakiem to bym ciebie nie nazwał. No jasne, przeciez to Zyd. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra , zamknąć temat 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
coraz więcej amkwish'ow biszop'ow i biznesmenów, leze czemu nie dopingujesz teraz na stadionie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu nie dopingujesz teraz na stadionie? miałem sprawe w sądzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem skąd się wziąłeś, ale dobrze jeśli mieszkasz (?) w Hiszpanii bo Polakiem to bym ciebie nie nazwał. Szkoda ,ze cie nie mam w zasiegu reki niedorobiencu ,bo bys poczul Grunwald na wlasnym karku  EOT 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem skąd się wziąłeś, ale dobrze jeśli mieszkasz (?) w Hiszpanii bo Polakiem to bym ciebie nie nazwał. Szkoda ,ze cie nie mam w zasiegu reki niedorobiencu ,bo bys poczul Grunwald na wlasnym karku  EOT  urlich, ty zyjesz?! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 I dobrze mi z tym ,a takich jak Ty mam.......i tyle  Bardzo ladnie  Zadalem merytoryczne pytanie - zamiast odpowiedzi dowiedzialem sie, ze kolega ma mnie w dupie (nie jestem tak pruderyjny, zeby kropkowac). Skad ta agresja? Czyzby moja teza o kompleksie kibicow byla sluszna 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zróbta ustawke najlepiej , wezcie wszystko od sekatorów po maczety.
Ludzie sie odwracają od klubów i ludzi jak widzą dzicz chodzącą bezpańsko [pseudokibole]***
Dziwić sie póżniej , że grać nie można , bo stadion trzeba remontowac co runde
*** kibole [L] to chyba dzicz ograniczona umysłowo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ten skad sie urwal 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Jeśli chodzi o atmosferze na reprezentacji niestety jest coraz gorzej bo coraz więcej amkwish'ow biszop'ow i biznesmenów, coraz mniej fanatyków Blackmany i WNNy dały popis w San Marino podczas hymnu Dzisiaj doping trochę mało zorganizowany, ale ogólnie na plus. Piłkarzom na pewno nie przeszkadzał wnioskując po końcowym wyniku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj doping trochę mało zorganizowany, ale ogólnie na plus. właśnie wróciłem. o organizacji dopingu na Śląskim temat wałkowany był nie raz. momentami doping bardzo dobry, wręcz świetnie wychodziło ciągnięte NON STOP przez ok.15 min HSV w 2połowie, na 2 trybuny, naprawdę robiło wrażenie i świetnie się ludzie bawili i kilka razy zaintonowane "kto nie skacze ten z policji hop hop'' i 90% stadionu się bawi kilka razy hymn, ogólnie wypadło dobrze, wynik pomógł, wiele niedociągnięć i wad mógłbym wymienić ale z wiadomych względów lepiej być nie może póki co na kadrze, a zwłaszcza w Chorzowie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha i jeszcze apropo 90% to właśnie mniej więcej taka część trybun parę razy pozdrawiała komunistyczny relikt z miodowej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt doping cięzko było ogarnąć.HSV swietne i przyłaczały się inne sektory.Zabawa super.I wynik też.Kto nie skacze..i pozdrowienia PZPN-u wychodziły najlepiej.Czyżby na stadionie było ponad 40 tys. pseudokibiców?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdy chce obejrzec dobra pilke to wlaczam lige angielska, a gdy ogladam polska to slucham dopingu i obserwuje co sie dzieje na trybunach, a boisko jest jakims tam dodatkiem (o miernym poziomie). Całkiem niezła puenta ci wyszła, osobiście rzadko jestem w stanie oglądać krajową piłkę przez 90min. Tutaj pełna zgoda. Dzisiaj był miły wyjątek, i nie chodzi o wynik czy doping, ale styl gry naszej reprezentacji. Tylko, że... czego nie potrafię zrozumieć? Dlaczego za mierny poziom polskiej "ekstraklasy" obwiniacie Policję, wagony PKP, ławki na stadionie, kibiców innej drużyny, amkwisha, Bishopa, Terrora, mnie, tzw. "piknik"? jak już musicie szukać kozła ofiarnego, to może PZPN? HWDPZPN? Nie wiem, czy spacyfikowanie siedziby PZPN'u podniesie poziom krajowej piłki, ale pozioim adrenaliny na pewno.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jeśli chodzi o atmosferze na reprezentacji niestety jest coraz gorzej bo coraz więcej amkwish'ow biszop'ow i biznesmenów, coraz mniej fanatyków, widziałem już chinczyków w barwach POLSKI, niedługo zobacze murzynów.
Ale nie poddamy się, piłka nożna dla kibiców. POLSKA SIŁA !!!!!!! Szkoda, że nie napisałeś "Polska dla Polaków" albo "Biała siła" Swoją drogą trochę nie pasuje Twój nick do poglądów które głosisz. Blackmany i WNNy dały popis w San Marino podczas hymnu  Po prostu znają tekst jednej zwrotki, kolejnych w ich mniemaniu już nie muszą.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|