Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 20 z 20 1 2 18 19 20
wieczny student
wieczny student
Originally Posted by Conrad
W Anglii dziennikarz jest od tego by do studia zaprosić prawdziwych fachowców i moderować dyskusję między nimi, wtedy taki Ruud Hullit i inni mają wiele ciekawych rzeczy do powiedzenia. smile Ale siedzieć i słuchać... jakiegoś Mateusza Borka? A kim on jest? Nikim. Wolałbym do baru pójść i usłyszeć co inni ludzie sądzą niż oglądać program w którym główną gwiazdą nie jest ktoś ze świata piłkarskiego... tylko jakiś dziennikarz.
Dobra to powiedz kogo ma zaprosić?
Hajto, Świr, Koźmiński nie nadają się, bo to koledzy Borka.
Jakikolwiek polski trener też nie nadaje się, bo kurczowo trzyma się polskiej myśli szkoleniowej i jest przeciwny trenerowi zza granicy.
Więc kogo ma zaprosić?

Co do Benhałera to nie mnie oceniać, jakim jest trenerem, bo nie znam nawet ułamka tego do on na temat trenerki.
Ale takiego bufoniastego, aroganciego i chamskiego trenera to nie wiem czy my kiedykolwiek mieliśmy. Na każdą krytykę odpowiada jakąś chamską docinką. A jak ktoś upomina się o niepowołanego zawodnika to się obrusza, że ktokolwiek ośmielił się podjąć taki temat. Aha i kolejna drażniąca mnie cecha to jego brak konsekwencji. Brożek w czerwcu nie nadawał się, ale już w październiku i wrześniu jest podporą reprezentacji i przez jego brak zremisowaliśmy ze Słowenią. Na początku mówił, że będą grać zawodnicy mający miejsce w klubie. Jak jest to każdy widzi. Nie wziął Błaszczykowskiego na Euro z powodu kontuzji uniemożliwiającej grę w 2 meczach, ale wziął Pazdana, który cały turniej jechał na środkach przeciwbólowych. I tak można mnożyć i mnożyć ciekawe posunięcia naszego trenejro

Bonus: Unibet
wieczny student
wieczny student
Byłem za tym, żeby został na swoim stanowisku, aby chociaż raz była ciągłość zachowana po turnieju. Po to, żeby nie było sytuacji, że drużyna zgrywa się przez kilka zgrupowań. Tymczasem mamy identyczną sytuację co 2 lata temu. Zaczynamy żenująco, później jeden przypadkowy wynik, przy okazji kilka fartownych zwycięstw i jest cacy. Chodzi o to, żeby był jakiś postęp w grze. A my gramy identycznie, jak po objęciu stanowiska bez Benhałera. Czyli nie ma żadnej poprawy na przestrzeni dwóch lat, a chyba o to przede wszystkim chodzi. Od dwóch stoimy w miejscu. A kto stoi w miejscu ten się cofa i tak właśnie wygląda nasza kadra. I jeden mecz tego nie zmieni

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by podstawek87
Jakikolwiek polski trener też nie nadaje się, bo kurczowo trzyma się polskiej myśli szkoleniowej i jest przeciwny trenerowi zza granicy.
Więc kogo ma zaprosić?

Kogokolwiek, byleby sam nie bełkotał bo nie od tego jest. Gówno mnie obchodzi co taki Borek ma do powiedzenia, lepiej już żeby nawet zaprosił 3-4 piłkarzy z Ekstraklasy niż sam klepał swoje myśli na temat piłki...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Brożek i tak jest za słaby na kadrę i dostał za łatwe podanie piwo

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Originally Posted by polskignom
To jak bedzie teraz? Beda wymeczone punkciory, awans i kolejna kompromitacja na imprezie? Nie ruszamy sie ani ciut do przodu, zadnego step by step nie ma... wink

Wiadomo, ale nie ma to jak po kilku latach wspominać niewiele znaczące zwycięstwa czy to z Portugalią, czy teraz z Czechami.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Jak Polak chce to potrafi grin

Brawo piwo

Jest Błaszcz, jest gra hura

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Oho zaczyna sie polski kogel mogel. Jak zwykle nie ma zimnych glow. Jescze pare dni temu wszyscy leo nienawidzili, teraz znow wszyscy kochają. Bylem za tym zeby został bo nie bylo w Polsce tak naprawde alternetywy no i zawsze lepsza jest ciągłość. Tyle żeby nie bylo powtorki z poprzednich eliminacji, gdy zaczelismy swietnym meczem z Portugalią a potem sie męczyliśmy (choc wyniki tego nie potiwerdzały).
Brak logiki w powołaniach i innych decyzjach Benka juz poprzednicy wypominali. Cieszy to ze kadra zrezygnowała z usług wiekowych Bąka i Zurawia, ktorzy od dawna nic do tej druzyny nie wnosili (choc benek zawsze twierdzil inaczej).
Teraz Słowacja, drugie mecze z reguły mieliśmy słabe, zobaczymy czy bedzie powtorka z rozrywki czy jednak 2:1 z pepikami to nie przypadek.

Porucznik
Porucznik
Bullet - dokładnie odebrałem to tak jak wyjaśniasz. Też lubię Borka i też nie zawsze się z nim zgadzam wink

Wkurza mnie jak poprzedników ten brak konsekwencji .. Najpierw Brożek się nie nadawał, był pikusiem nie nadającym się do kadry, Błaszczu nie zagrał na Euro bo .. no własnie nie wiadomo.
Ale to bardzo fajnie napisali gnom i podstawek :cooL:

Obejrzalem skrót meczu i widziałem, że Kuba grał świetnie a akcja jego przy bramce na 1-0 świetna.

tyson - jak wszyscy teraz kochają? Rozumiem, że to bardziej ujałes w cudzysłów.
Jak można lubić takiego bufona, aroganta który na krytyke tak bardzo sie oburza?
Ja lubię jednego bufona - tego pisanego przez B i z dwoma ff w nazwisku.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
Originally Posted by podstawek87
Więc kogo ma zaprosić?

Kogokolwiek, byleby sam nie bełkotał bo nie od tego jest. Gówno mnie obchodzi co taki Borek ma do powiedzenia, lepiej już żeby nawet zaprosił 3-4 piłkarzy z Ekstraklasy niż sam klepał swoje myśli na temat piłki...

polecam Tomka Zimocha - gosc jest wspanialy a nie zadne pajacyki za pieniadze

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Co mowil Borek? Czy to prawda ze chcial on sie bic ze Szpakowskim na MS 2002?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
Co mowil Borek? Czy to prawda ze chcial on sie bic ze Szpakowskim na MS 2002?

Nieprawda

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tego nie słyszałem laugh

A niby czemu miałby chcieć się bić ? wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewa
Tego nie słyszałem laugh

A niby czemu miałby chcieć się bić ? wink

Bo Szpaku ma kompleks i nie moze zniesc ze Borek jest jedynym
dziennikarzem piłkarskim w tym kraju,który rozumie ten sport i
zajmuje miejsce nr 1 na dziennikarskiej scenie piłkarskiej.

Były między nimi nieporozumienia ale w jednym z ostatnich wywiadów Matiego czytałem że są w poprawnych relacjach ze Szpakiem.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Czytalem kilka lat temu ze Borek wyslal zaproszenie na solo Szpakowskiemu podczas MS 2002 poniewaz Szpak wyrazal sie o nim lekcewazaco, tylko nie pamietam w jakiej gazecie to bylo, mogl to byc Super Expres a z nimi to wiadomo jak jest.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To była zwykla plotka wyssana z palca przez szmatławca.

enthusiast
enthusiast
to nie była plotka bo opisal to Roman Kołtoń w swojej ksiazce "Prawda o reprezentacji"

Strona 20 z 20 1 2 18 19 20

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Kretol, 11kera11, burbon, latajaca_holenderka), 11,132 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,314
Posty5,842,113
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026