|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli ona jest pasztetem to jaka jest Kuzniecowa czy Jankovic... Niektorzy chyba przeginają, ciekawe jakie sami macie kobiety...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokładnie, piękna dziewczyna. Pasztet z wielkim łbem. Twarz też nie za ładna. pokaz zdjęcie swojej starej  znaFFca sie znalazł
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ma ladne zeby 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli ona jest pasztetem to jaka jest Kuzniecowa czy Jankovic... Niektorzy chyba przeginają, ciekawe jakie sami macie kobiety... pewnie ma dwie prawa i lewa 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Wiadomo, że o gustach się nie dyskutuje, ale istnieje coś takiego jak kanony piękna i pewne kobiety podobają się każdemu normalnemu facetowi w mniejszym lub większym stopniu. Rozumiem jak ktoś się jara jedną dziewczyną, a dla drugiego jest taka sobie, ale jak ktoś pisze, że Ana wygląda jak pasztet to albo ma jakieś zaburzenia albo woli facetów. Zresztą kozaczenie w necie jakim to się nie jest wybrednym playboyem teraz w modzie.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Dla mnie to ona jest tam bardzo srednia...moze nie pasztet z wielkim lbem, ale nie ma powodu do zachwytu...duzo pkt. jej nabija cala otoczka wokol tenisa i WTA i przez to robi sie z niej wielka pieknosc...przez co pozniej powstaja opinie, ze powinna ona nalezec do grona kobiet, ktore sie podobaja wszystkim. Kobieta, ktora kiedys wkleil Skiper, a teraz ma w swoim avatarze Platini, to jest prawdziwa pieknosc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
pokaz zdjęcie swojej starej \:D znaFFca sie znalazł Poniżej pasa. Mam całkiem inny gust i na tym zdjęciu ta kobieta wygląda jak koń. Ma strasznie niekształtną twarz do tego dużą głowę czego nie znoszę, a zdjęcia z sesji można o kant dupy potłuc bo tam więcej tapety i photoshop-a niż jej samej. I wcale nie musisz mnie agresywnie mnie atakować.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|