|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Mam pytanie czy mieliście z GB sytuacje tego typu: zagrałem OVER 5,5 w meczach Aalborg dnia 03.10 i 05.10. Obydwa wygrane, dziś dostaje maila z informacja ze obydwa mecze "was resettled by our Live Score Service." Sprawdzam historie zakładów obydwa mecze nieuznane a wynik 1:1 i kasa odebrana. Bardzo mnie to dziwi, od 2 lat jak gram nigdy nie miałem z nimi problemów. Pozdrawiam October 4 FT Aalborg BK 1 - 1 AC Horsens => <5,5 goli, o co Ci chodzi? Pomylili się i zweryfikowali zakłady
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Sorry nie sprecyzowałem ze chodzi o hokej, ale już się sprawa wyjaśniła. Poprawili te zakłady. Sorry ze niepotrzebne zamieszanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam serdecznie,
ok. dwóch lat temu, założyłem konto dla mojego taty w GB, który coś tam sobie pogrywał, otrzymał bonus etc. cała historia trwała kilka tygodni.
ja wyjechałem do eng, skąd niedawno wróciłem i postanowiłem zarejestrować się ponownie, tym razem na siebie, jednakże w moim dowodzie nadal widnieje zameldowanie w tym samym miejscu, co mój tata, rzecz oczywista, otrzymałem bonus, całe 25 zł (bo to gra dla zabawy miała być), coś tam ugrałem, nieważne, bo w regulaminie przeczytałem, że bonus przyznany może być tylko raz na jeden adres, tylko, że fizycznie ja w domu już nie mnieszkam, nawet wymeldowany jestem (wojsko), uczę się i pracuje w Krakowie, w związku z tym obawiam się, że będzie problem z ewentualną wypłatą, no i co teraz? Nie mam zamiaru meldować się w Krk., bo za rok prawdopodobnie i tak mnie już nie będzie, a koszty wymiany dokumentów byłyby kolosalne.
Jak myślicie - jest szansa na wyjaśnienie sprawy, czy przez obsługe GB sprawa zostanie zaksięgowana jako wyłudzenie bonusa etc.
Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz caly dzien czekam na maila z odpowiedzial na moje pytanie
co za "spece"
rece opadaja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co oni zrobili z softem:/ strona mega muli, a brzydka tak, ze odechiewa sie tam grac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co oni zrobili z softem:/ strona mega muli, a brzydka tak, ze odechiewa sie tam grac. Gamebookers miał kiedyś jedną z najlepszych stron internetowych, obstawianie tam to była czysta przyjemność a teraz....no właśnie. Od czasu kiedy PartyGaming kupiło tego buka, GB stacza się po równi pochyłej w dół! Amerykanie w krótkim czasie zrobiliz topoem firmy, jedno wielkie "G". 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmmm... wczoraj przełożony został mecz St. Patrick's Athletic v Galway Utd, a jako, że widniał na moim kuponie, pojawia się pytanie - czy pieniądze, za które zagrałem będą zamrożone, czy też będzie zwrot, bo w GB kupon nadal nierozliczony, mimo, że poostałe mecze zakończone pomyślnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no cóż - 12.11 Piłka nożna: Zakłady będą anulowane, jeśli wznowione lub przełożone spotkanie nie zostanie dokończone w ciągu 2 dni LUB nie zostanie rozegranych przynajmniej 80 minut meczu (zwycięzca i przegrany zostaną wyłonieni na podstawie wyniku w momencie przerwania meczu).
2 dni już minęły, na oficjalnej stronie ligi widnieje informacja o innym terminie rozegrania tegoz meczu (20.10), 2 maile do supportu (po eng i pl), brak odzewu jakiegokolwiek, a kupon nadal nierozliczony. niepowazni sa no!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie mam pytanie może ktoś podpowie
z tego co wiem w GB na zakłady tenisa krecz=zwrot
ja obstawiłem mecz zvonareva-media 2-0 i po kreczu kasa została mi zwrócona.
Kasę ze zwrotu zainwestowałem, kuponik wszedł wchodzę teraz na konto, a ten zakład na 2-0 widnieje jako lost, ten który został wygrany jest wygrany z boku suma wygranej a na koncie 0...
czy przy obstawianiu dokładnego wyniku nie obowiązuje zwrot podczas kreczu??
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Zawsze był zwrot w takich sytuacjach. Napisz Im mejla bo sami mogą zbyt szybko Ci nie wpadną na to by Ci oddać kase.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ha! po dokladnie 15 dniach zmagan, po wplacie calych 25zł, zrealizowałem wczoraj wypłatę na bajońską dla mnie sumę 1.6k, mam nadzieję, że problemów jakichkolwiek uniknę, a pieniążki za 2-3 dni znajdą się na moim koncie. Niemniej, bo nie o tym miało być. Zapamiętałem GB, jako solidną firmę, z ładną, intuicyjną stroną www, szeroką ofertą, niezłymi kursami i bardzo szybkim supportem - tylko to było 2 lata temu, a teraz? teraz oprócz w miare szybkiego supportu nie pozostało nic z dawnego GB, i szczerze powiedziawszy - nie polecam, a live beting woła o pomstę do nieba, tylko, że to już ich sprawa, a nie moja. za to co udało się wygrać - dziękuję, serdecznie nie pozdrawiam 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Słuchajcie, czy warto zostać "preferowanym użytkownikiem"? W sensie przechodzić całą autoryzację z wysyłaniem skanów dokumentów, tego oświadczenia itd?
Co daje zostanie preferowanym użytkownikiem?
Pozdrawiam Rafał
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pewnie to, że możesz nie tylko wpłacić, ale również wypłacić swoje pieniądze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokladnie tak, a ponadto nie musisz wysylac tego druczka, wystarczy, ze wyslesz im skan dowodu, tak jak wszedzie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie jak wymienić punkty wym tym sklepie?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowie, Zagrałem w GB meczyk Bordeux-Cluj na +10% possession dla Cluj. GB uznało wynik jako wygrana Bordeux, a statystyki meczu wyglądały następująco Bordeux 56%, Cluj 44%, węc się pomylili. Pisałem do nich, odpisali ze przekażą do działu bukmacherskiego. Jak do tej pory nic nie zmienili na moim koncie a 26 euro na ulicy nie leży.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba sie nie pomylili bo jak dodasz to masz 56-54?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Chyba tak, tak się zakręciłem ze Cluj dodałem a bordeux odjąłem. dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pilna sprawa, nie mogę znaleźć na stronie Gamebookers regulaminu zakładów sportowych - a potrzebuję informacji na temat limitów maksymalnych wygranych dla poszczególnych lig piłkarskich. Jeśli ktoś już przerabiał ten temat będę wdzięczny za pomoc.
Ps. Dlaczego oni zlikwidowali taki genialną opcje jak pbstawianie z pewniakami (bankierami). Przecież to ułatwiało rozpisywanie, i tylko oni to mieli.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie- czy ktoś koresponduje z supportem tego buka? Mam na myśli otrzymywanie mali od nich. [email protected]Na ten mail wysłałem w piątek pytanie i do dziś cisza...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|