Witam,
Ja właśnie niedawno zacząłem gre w betfair. Jednak mam z nimi nieprzyjemne przezycia. Otoz wczoraj dokonywalem wplaty przez moneybookers. Niby wszystko ok, pojawilo sie okienko ze kasa wyslana i nawet mam na koncie w moneybookers te transakcje jako dokonaną. Jednak kasa nie pojawila sie na moim koncie w betfair.
Danio, nie korzystam z Moneybookers ale z ciekawosci zajrzalem na ich strone, jak rowniez na strone Betfair/wplaty przez Moneybookers.
No i co sie okazalo?
Wplaciles 500zl z MB do Betfair. Z tym, ze nie mozna otworzyc konta w BF w zlotowkach ( najblizsza waluta Zlotemu jest Euro lub USD) Jeden z punktow regulaminu BF dotyczacy transferow funduszy jest to, ze transfer ten musi odbyc sie w TEJ SAMEJ WALUCIE.
A jesli poprosiles o ten transfer to albo pieniadze wroca na konto MB albo dostaniesz potezna oplate za zmiane waluty podczas przelewu (konto BF zapewne masz w Euro).
nalezy zawsze czytac regulamin i byc swiadomym tego co sie robi.
Inna sprawa to fakt posiadania konta MB w zlotowkach. jesli istota posiadania konta w MB jest dokonywanie transferow do roznych firm/bukow/sklepow , nie tylko w Polsce, to dlaczego nie otworzyc go w Euro lub USD ? potezne ulatwienie we wszelkich transakcjach.