Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 13 1 2 3 4 5 12 13
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Leo stracil w moich oczach dzisiaj bardzo duzo swoim prostackim
zachowaniem i ja na miejscu Brozka juz nigdy bym nie zagral dla
kogos kto mnie tak lekcewazy jak to zrobil Holender w stosunku
do napastnika Wisly.

Nie wiem czy zauwazyliscie ale przy kazdej zmianie Leo dziekowal
schodzacym zawodnikom,kiedy schodzil Brozek nie podal mu reki
jak innym i ostentacyjnie obrocil sie do niego plecami.

Gdyby nie Brozek to bys Leo juz pakowal manatki znajac nasza
mentalnosc i taka okazujesz wdziecznosc swojemu najlepszemu napastnikowi.

Bonus: Unibet
Marat Safin
Marat Safin
Jak dla mnie dwie sprawy się nasuwają póki co bo nie chcę kopac leżącego. Pierwsza to dlaczego wciąż na lewej obronie grają prawi obrońcy? Obie bramki po akcjach tą stroną. Druga sprawa ile jeszcze razy będą wystawiani zawodnicy nie siadający nawet na ławce rezerwowych w swoich klubach vide Krzynówek?

Aha po co Sosina powołał nasz Guru trenerki?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by AL_Capone
Leo stracil w moich oczach dzisiaj bardzo duzo swoim prostackim
zachowaniem i ja na miejscu Brozka juz nigdy bym nie zagral dla
kogos kto mnie tak lekcewazy jak to zrobil Holender w stosunku
do napastnika Wisly.

Nie wiem czy zauwazyliscie ale przy kazdej zmianie Leo dziekowal
schodzacym zawodnikom,kiedy schodzil Brozek nie podal mu reki
jak innym i ostentacyjnie obrocil sie do niego plecami.

Gdyby nie Brozek to bys Leo juz pakowal manatki znajac nasza
mentalnosc i taka okazujesz wdziecznosc swojemu najlepszemu napastnikowi.

za to z ciapatym sie wysciskal jak z synem on i de zew - chca chlopaka opchnac to go kochaja

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kibice zobaczyli dziś świetny, wyrównany mecz. Oba zespoły były doskonale przygotowane pod względem taktycznym - powiedział na konferencji prasowej po wygranym spotkaniu z Polską szkoleniowiec reprezentacji Słowacji Vladimir Weiss.

laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh

sorry ale nie mogłem

Blade Runner
Blade Runner
[Linked Image]
You'll never walk alone!

I tyle smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dokładnie Bzyku smile smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bullet
Jak dla mnie dwie sprawy się nasuwają póki co bo nie chcę kopac leżącego. Pierwsza to dlaczego wciąż na lewej obronie grają prawi obrońcy? Obie bramki po akcjach tą stroną. Druga sprawa ile jeszcze razy będą wystawiani zawodnicy nie siadający nawet na ławce rezerwowych w swoich klubach vide Krzynówek?

Aha po co Sosina powołał nasz Guru trenerki?

żeby nie myślał że skoro gra w LM i na Cyprze co mecz to jest taki dobry. leo chciał mu pokazać ze jest cienias i jak to się siedzi na trybunach laugh
teraz go już więcej nie powoła BO SIĘ NIE SPRAWDZIŁ (i problem natrętnych dziennikarzy z głowy, jak w przypadku Wichniarka i Jelenia)

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Leo:

- Powiem tylko kilka słów, bo przecież wszyscy widzieliśmy, co się stało. Zagraliśmy dziś dużo słabiej niż w sobotę z Czechami, a o porażce zadecydowały błędy indywidualne - powiedział na konferencji prasowej po meczu ze Słowacją selekcjoner reprezentacji Polski Leo Beenhakker.
- Byliśmy przygotowani na fizyczne walkę, ponieważ wiedzieliśmy, że Słowacy są bardzo silni. Trudno powiedzieć, jak to się stało, że jednak przegraliśmy. Z całym szacunkiem dla Słowacji - rywale robili dużo zamieszania, ale nie stwarzali dużego zagrożenia pod naszą bramką i powinniśmy sobie z tym poradzić - stwierdził holenderski szkoleniowiec.

- Jeśli chodzi o naszą grę, nie miałem poczucia, że kontrolowaliśmy przebieg wydarzeń boiskowych. Brakowało cierpliwości i przytrzymania piłki w środku pola, zaś zbyt wiele dalekich zagrań. Już kiedyś, raz lub dwa, w mojej karierze były podobne porażki w ostatnich minutach" - zakończył selekcjoner polskiej drużyny.

W sumie prawde powiedzial...

wieczny student
wieczny student
i Gancarczyka smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Leo popelnia moim zdaniem wiele bledow personalnych.
Powinien powolac do kadry Peszke i ustawic go na pozycji
prawego pomocnika,Kube przesunac do srodka zeby gral wolnego
elektrona tak jak to czyni w BVB,bo kreowanie naszej gry w ataku
jest na bardzo niskim poziomie.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Ja to jakoś nie winię Boruca, bo ciągle pamiętam jego mecze, w których bronił wszystko. Co jakiś czas może się zdarzyć kiks, dla mnie raczej skompromitowała się obrona.

Na pewno był to moment dekoncentracji, ale jak mecz jest z dużo ilością strzałów na naszą bramkę, to zawsze wiem, że można na Boruca liczyć.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kardynal20
Kibice zobaczyli dziś świetny, wyrównany mecz. Oba zespoły były doskonale przygotowane pod względem taktycznym - powiedział na konferencji prasowej po wygranym spotkaniu z Polską szkoleniowiec reprezentacji Słowacji Vladimir Weiss.

laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh

sorry ale nie mogłem
cholera, ogladalem dopiero od 20 minuty, widac najlepsze przegapilem

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Kefir70
Można wiedzieć czemu obrażasz od idiotów !!!! Chyba się zapomniałeś !!! Ty idż się wyśpij a jak ochłoniesz to trochę grzeczniej

Nie obrazam tylko stwierdzam fakty grin

Jezeli ktokolwiek wini Boruca jest...IDIOTĄ i basta.

Swoja droga czy to nie dziwne ,ze wśród wieszajacych psy na polskiej reprezentacji widzę paru napinaczy z tematu "kibice vs. policja" ,tych samych ,co to uważaja się za prawdziwych kibiców ,ale gdy wtopią 2 złote postawione na Polska X2 nie przebieraja w słowach i mieszaja piłkarzy tejze reprezentacji z błotem.

Ćwoki ,nie kibice i to na nich puke ,a nie na Boruca.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Niestety...ale dzis Boruc nawalil, nie zamierzam go mieszac z blotem, bo uwazam go za ambitnego goscia i wiem, ze wynik wystarczajaca krzywde mu sprawil...ten wynik moze byc o tyle bardziej bolesny, ze oddala nas od finalow...nie mowie o tym, ze wszystko stracone, a ze bardziej prawdopodobne II miejsce, co tak na prawde oznacza dla nas odpadke...kolejne dziwne zachowania Leo, ale do tego nalezy sie przyzwyczaic, koles ma swoje prywatne interesy, zalatwia je, rucha nas jak trzeba i ma za nic, a przy okazji potrenuje...ze material nie jest najgorszy, to liczymy sie o awans, jakby korzystal ze wsyztskich najlepszych, to pewnie ten awans bysmy z pierwszego wywalczyli w cuglach.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by polskignom
Niestety...ale dzis Boruc nawalil, nie zamierzam go mieszac z blotem, bo uwazam go za ambitnego goscia i wiem, ze wynik wystarczajaca krzywde mu sprawil...ten wynik moze byc o tyle bardziej bolesny, ze oddala nas od finalow...

Mysle ,ze nie ,bo w tak marnej grupie kazde rozstrzygniecie nie stanowi niespodzianki.
Uwazam ,ze kluczem do awansu bedzie to ,ile punktów kazda z ekip (Polska ,Czechy ,Słowacja ,Słowenia) ugra z Północna Irlandią.

Nie ma tez co psioczyc na trenera ,bo cała polska piłka jest w stanie totalnej degrengolady i w tych warunkach to cud ,ze mamy wogóle jakieś punkty w tych eliminacjach smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

cóż, ciężko to napisać ale ..... @2,5 izi wink

old hand
old hand
Cóż widzę , że dalej obrażasz mających inne zdanie ...Znamienne.

Ja z pozycji zwykłego usera tej dyskusji toczyć nie będę dalej , natomiast czas zastanawić się czy to jest jeszcze forum dla userów czy dla modów - Którym jak widać z Twojego postu wolno wszystko i zawsze...

I co TY ciągle o tych 2 zł ???????????????????

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
No zobaczymy Amk...do mnie jakos nie przemawia argument o degrengoladzie w calej pilce...tak bylo, jest i bedzie...za Engela, za Janasa i za Leo...A ze Leo ma najlatwiej? Coz, Polacy slyna z gosciny, szkoda tylko, ze Holendrzy nie potrafia tego docenic wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Powinni chyba przećwiczyć grę "na czas". Mnie już osłabia jak widzę Smolarka biegnącego do rogu z piłką i słyszę jak Szpakowski pieje z zachwytu a chwilę później pada bramka. Vastić w Klagenfurcie 92 minuta, Fenin w Chorzowie 84 minuta, Sestak w Bratysławie 84 i 85 minuta. Wszystkie bramki przy prowadzeniu Polski. Albo jeśli nie potrafią tego robić niech atakują, wybijają piłki w trybuny, ustawią się wszyscy w swoim polu karnym. Bo już któreś z rzędu deja vu.

Tenis Trader
Tenis Trader
Ciekawe co się dzisiaj dzieje na portugalskim odpowiedniku mecz.pl grin

Strona 3 z 13 1 2 3 4 5 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, aker, alfa, JelineK, latajaca_holenderka, betowiec, Akhu, bukma), 1,221 gości, oraz 15 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,830
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025