Słaby odcinek, mam nadzieję, że Klaudia dzisiaj odpadnie, jej występ nie dostarczył mi jakiś ogromnych emocji, czy też uśmiechu na twarzy. Fajnie tańczy ten chłopak, gościu od uwalniania się, zrobił dobrze show. Dziewczyny z instrumentami tandetne, tak jak i "Maryla"...
bez przesady. Nie beda brali samych spiewakow, jak leci.
Juz dzisiaj nie wzieli Karola, bo dziwnie by to wygladalo jakby nagle 2/2 przepuszczonych to 11-letnie dzieciaki. A Karol byl swietny, choc trzeba przyznac, ze rywala mial trudnego. Z tego co patrzylem kto ma byc w poprzednim odcinku to nie przypominam sobie, by ktorys z nich miglby chociaz rownac sie z mlodym. A ten dzisiaj mial nielatwa konkurencje, bo rewelacyjna Klaudie i swietnego Snake'a. Gdyby dzis wczesniej wybrana do finalu osoba nie byla 11-latka, a jury musialoby wybrac miedzy Karolem a Ssnakiem to mysle, ze szanse mlodego bylyby wyzsze, anizeli w sytuacji ktora mielismy.
Mnie sie dzisiaj Klaudia zdecydowanie najbardziej podobala. Poza swietnym glosem, ma niesamowita swobode przed kamerami, stoi spokojnie, bylem pod wrazeniem jak szla do mikrofonu przy tych swiatlach, kamerach i publice. A po wystepie, luzna rozmowa, bez oznak stresu, swobodne, madre slowa. Ma zadatki na gwiazde. A wczesniej widzielismy Karola troche trema jadla, byl zmeczony, troche mamrotal, no i nerwy mu przy werdykcie puscily. Ale ma 11 lat i nie ma sie co dziwic w sumie. Ogolnie szkoda goscia.
Ja się przychylam do opinii juancarlosa, jeżeli mogę się wtrącić Klaudia nadzwyczajnie spokojnie zaprezentowała się przed kamerami jak na swój wiek, ale jak i na debiut przed tyloma ludźmi.
Uważam podobnie jak kilka innych osób. Program mi się widzi, jednak teraz co drugi brany dalej to będzie spiewak
Szkoda, no ale nic na to nie poradze.
I szkoda mi mlodego, nie ma się co dziwić, że go jadły nerwy, ważyły się jego losy w programie, widać ze chcial dalej przejść, jak każdy, a ze prawie płakał? - miał prawo, do tego bardzo młody. Ale ładnie podziekował, cieszył się ze tak daleko zaszedł.