|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
12:00 PM ET Denver at New York 01:00 PM ET Miami at Toronto 01:00 PM ET New Orleans at Washington 02:00 PM ET Milwaukee at Philadelphia 08:00 PM ET Utah at Portland 09:00 PM ET Charlotte at Golden State 09:30 PM ET Orlando at LA Lakers
Pozdrawiam
amkwish
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie to dzisiaj 5 jedynek (gospodarze) z hp w tym jeden dodatni (Toronto). Co do linii same overy z wyj. Wojowników - tu przewiduję under. Szczegóy później Pozdrawiam KRAJAN
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TOR - MIA under 190,5
Przewiduję trzeszczenie desek pod nogami i chrupanie kości:-) Na Shaqa już czeka komitet powitalny,ktory pragnie Mu "podziekować" za wykradzioną wygrana Lakers w poprzednim sezonie:P Jakoś nie wyobrażam sobie radosnej ofensywy z obu stron. Ze spreadem trudno powiedzieć,ale jeżeli gruby spadnie wcześniej za faule,to raczej +hc Toronto.
Zastanawiam się jeszcze nad typem na Knicks,bo cały swiat gra Denver,a mnie nie pasuje jakoś,że Nuggets podtrzymaja wspaniałą serię.
BTW Krajan dla mnie pierwszy z overów to właśnie GS z Bobkami.
Pozdrawiam
amkwish
Last edited by amkwish; 12/12/2004 15:41.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwszy z kuponów na dziś: Rozpis 3/4 1) NY-DEN 1(-2,0) 2) TOR-MIA 1(+7,0) 3) WAS-NOR over 184 4) PHI-MIL 1(-4,0) Narazie tyle zobaczymy co z tego wyniknie Pozdrawiam KRAJAN
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Knicks-Denver over 196- denver ostatnie mecze w znakomitej dyspozycji rzutowej-(4 mecze z rzedu powyżej stówki), pytanie tylko czy podtrzymają tą skuteczność w Nowym Yorku? jesli tak to knicksom do zwycięstwa potrzebna bedzie podobna ilosc pkt a 100 pkt u siebie przekraczali juz pare razy -mozliwosci przekroczenia lini są jako ze nie doszukałem sie jakis powaznych osłabien w obu ekipach nie zagra A.Hardaway z NY i niepewny udział M.Camby Z Denver;
Portland-Utah under 182- w ostatnim meczu 2 dni temu padł wynik 97-82 OT dla Utah jak widac łącznie z dogrywką zespoły zdobyły 179 natomiast po 4 kwartach mieli ich 162 i dzis stawiam ze będzie podobie ,a przekonuje mnie do tego defensywny styl portlandów i ostatnie zdobycze punktowe utah na wyjazdach(brak kirlenki naddto odbija sie na ilisci pkt)
pozdrawiam flymind
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A ja dzisiaj tylko
LA Lakers - Orlando -4/+4 typ 2 1,91
Jakoś mam przeczucie,że Lakersi tego nie wygrają i z hc+4 biorę to za 7/10
pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i całkiem dobra noc. Pierwszy kupon w plecy ale za to pozostałe na plus. Ogólnie dzień byłby "super" gdyby nie moja głupota - "nie po raz pierwszy zresztą" - do kilku rozpisów podorzucałem tzw. podwyższacze (1.10, 1.15) piłka ręczna duńska i norweska. Ale to inny temat: Ogólnie: 1/7 błąd w graniu hp - grałem same 1 z hp (Toronto zabrakło 1 punktu - pozostałe miodzio 2/6 błądy w graniu linii - (nie weszły dwa overy WAS + LAL, nie grałem UTAH, za to ov. NY+TOR+PHI+un. GS Ta noc na małym plusie - gdybym grał singlami (tak jak w tamtym roku) byłoby....., ale nie było dziś nowy dzień oby dla mnie nie gorszy niż wczorajszy. Nie wiem dlaczego wczorajszy dzień był najgorszy pod względem aktywności i poczytności uczestników forum? A może to już zbliżające się święta? Ja sam po ostatnich dniach miałem się przerzucić na lotek, ale tam też nie jest tak prosto trafić (choć przybyło nam w Polsce dwóch nowych 2,5 milonerów. Także dla wszystkich którym ostatnio nie idzie - nie załamujcie się sam nieraz tego doświadczyłem - NBA powoli musi się ustabilizować a wtedy wspólnie bukom pokażemy, że i ich mozna trochę skubnąć. Pozdrawiam KRAJAN
|
|
|
Link skopiowany do schowka