wyniki grupy C
1. Ziutek -500 ( nie podał typów)
2. petre11 -170
3. Kiko -115
4. Goniek +45
5. Scout +141
-----------------
6. kolpol +185
7. cristov +255
8. śliva +267
9. salvador +313 ( nie podał 5 typu)
10. carvenko +318
11. arturo +354
Jeśli się pomyliłem to prosze o poprawienie gdyż w temacie kwalifikacji jest taki burdel jak tyle osób podaje typy, że łatwo się pomylić
pozdrawiam arturo
Salvador powtorzyl typ kolpola na Lille (skonczylby wtedy z +143 co i tak wiele by nie zmienialo), ale z uwagi na zamieszanie i chaos jakie panowaly w temacie, nie wyciagal bym konsekkwencji, gdyz jak sadze uczynil to nieswiadomie.
Gratuluję wszytskim, którzy awansowali (zwłaszcza arturo, który bardzo mnie zaskoczyl świetnymi, podanymi ostatniego dnia typami...) Juz sadzilem ze podzielisz los ziutka, przez co do ostatnich typow podszedlem zbyt asekuracyjnie...
Taka mała propozycja do zmiany regulaminu w przyszlosci, by z grupy wychodzila dana ilosc osob + z dwa miejsca dla osob z najlepszym wynikiem (ktore nie zakwalifikowaly sie bezposrednio). Bo obecnie mamy taka sytuację że osoba z wynikiem +141 odpada , zas z -145 awansuje...
Zycze wszystkim osobom , ktore awansowaly z grupy C powodzenia w turnieju glownym i jestem pewien, ze w takiej dyspozycji dojdziecie daleko... Bede trzymal kciuki obserwujac wasze zmagania.
PS A mnie pozostaje czekac na miejsce jako LL; ma ktos jakies info o kontuzjach

Pozdrawiam.