|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
W pon kupilem sobie koszule w katowicach, byla idealna, teraz sprawdzamm jednak za duza  , musze wymienic na rozmiar mniejszy, koszula ma metki, mam paragon, kupowalem ja w sieciowce, standardowo sklepy w kazdym centrum handlowym, powstaje pytanie, czy jesli w Bielsku jest sklep tej sieci moge to tu zrobic czy musze zasuwac do Katowic?  Chodzi o Reserved.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powinni bez problemu wymienić. Ostatnio tak robiłem w przypadku innej sieciówki - house`a
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Panowie pomocy!!! Zakupilem mikrofon i cos nie dziala. Niby wszystko podlaczone i gra gitara, ale...no wlasnie. Mysle, ze cos z tym jest zwalone: [Linked Image] [ imageshack.us] wie ktos czy to ten powod? i jak to zmienic zeby podniesc glosnosc?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam pytanie w sprawie zrealizowania czeku z Anglii w sprawie wyrównania? Jak go zrealizowac na jakiej zasadzie i jak dlugo trzeba czekac?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
No, na czoło idealne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W pon kupilem sobie koszule w katowicach (...) Lupek byl w Katowicach  Myslę ze powinni wymienic. W tym sklepie nic nie oddawalem, ale w CCC mialem taka sytuacje i wymienili 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siostra kupiła mi dzisiaj książkę, jak się okazało nie jest ona taka jaką miała kupić.
Po 15 minutach poszła do księgarni, chciała ją zwrócić (ma paragon) a na to sprzedawca, że nie przyjmują zwrotów...
Co na ten temat prawo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siostra kupiła mi dzisiaj książkę, jak się okazało nie jest ona taka jaką miała kupić.
Po 15 minutach poszła do księgarni, chciała ją zwrócić (ma paragon) a na to sprzedawca, że nie przyjmują zwrotów...
Co na ten temat prawo? Generalnie zwrotów nie przyjmuje się. Wszystko zależy od dobrej woli sprzedającego. U nas w QUIKSILVERZE generalnie nie przyjmuj się zwrotów, ale oczywiście jeśli komuś bardzo zależy, albo się ładnie uśmiechnie to przyjmujemy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mi sie wydawalo ze jest 11 czy tam 14 dni na zwrot towaru w stanie nienaruszonym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, musze zarejestrować swoj numer prepaid aby moc przeniesc go do innego operatora, jak to najprosciej i najszybciej zrobic ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, musze zarejestrować swoj numer prepaid aby moc przeniesc go do innego operatora, jak to najprosciej i najszybciej zrobic ? wydrukowac formularz ze strony operatora, wypelnic, zeskanowac i wyslac im na maila
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, musze zarejestrować swoj numer prepaid aby moc przeniesc go do innego operatora, jak to najprosciej i najszybciej zrobic ? wydrukowac formularz ze strony operatora, wypelnic, zeskanowac i wyslac im na maila dzieki za odpowiedz ale niestety nie moge znalezc takiego formularza, pomocy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, musze zarejestrować swoj numer prepaid aby moc przeniesc go do innego operatora, jak to najprosciej i najszybciej zrobic ? wydrukowac formularz ze strony operatora, wypelnic, zeskanowac i wyslac im na maila dzieki za odpowiedz ale niestety nie moge znalezc takiego formularza, pomocy jaki operator?
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
chyba czas na forum się zje.bał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie banalne  czy jeżeli do odtwarzacza mp3 zamiast takich małych dousznych słuchawek podłącze coś a'la stare walkmanowe to czy wzrośnie zużycie energii przez odtwarzacz? A jeśli tak to jak mocno?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Lupek byl w Katowicach  Myslę ze powinni wymienic. W tym sklepie nic nie oddawalem, ale w CCC mialem taka sytuacje i wymienili  [ Linked Image] Bylem w sklepie, podchodze do kasy, a tam akurat jedna osoba, kobita i jakies zamieszanie, okazalo sie, ze tez chciala cos oddac badz zamienic i byly jakies problemy, nie wiem o co dokladnie chodzilo, bo jak podszedlem to ona juz sie wyklocala z kobita ze sklepu i jej przelozona. Nie chcialem wkurzyc i tak juz rozdraznionych kobiet, wiec rozegralem to troche inaczej  Powiedzialem, ze w ramach prezentu urodzinowego dostalem koszule, ale bla bla jest o 1 numer za duza, i czy moge wymienic i bla bla, kobieta wziela koszule, poszla do tej przelozonej, ona sie zgodzila, przemetkowala, dostalem, wychodze, a tamte kobiety ciagle sie klocily  A co do Hanysowa  Mam tam calkoem sporo znajomych, raz na jakis czas sie pojawiam, ostatnio Katowice i Gliwice, ale w Rudzie jeszcze nie bylem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie od kiedy w Niemczech trzeba jezdzic na zimowych oponach ? Czy dopiero z dniem rozpoczecia kalendarzowej zimy ? Czy moze z nadejsciem pierwszych przymrozkow ? Pzdr
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam zadania matematyczne, dawno u mnie ze szkola, moze ktos pomoze?
Wyznacz dlugość podstawy i wysokość czworokątnego graniastosłupa prawidłowego, wiedząc, że jego wysokość jest o 5cm dłuższa od krawędzi podstawy, oraz pole powierzchni całkowitej graniastosłupa wynosi 800cm2
Wydaje mi sie, ze powinno ty byc tak Pc = 2a^2 + 4aH H=a+5
800 = 2a^2 + 4a(a+5) 800 = 2a^2 + 4a^2 +20a 800 = 6a^2 + 20a
a co dalej???
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|