Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 14 1 2 12 13 14
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by solidny_gracz
Czy ten bukmacher pobiera jakas prowizje podbnie jak betfair czy jest "calkowicie darmowy"

chodzi Ci o jakieś dodatkowe opłaty odnoszące się do samych
zakładów ? wtedy nie, ponad to jedna wypłata miesięcznie jest
darmowa, za większą ilość pobierana jest prowizja bodajże 10$.

pozdr,

Bonus: Unibet
S
old hand
old hand
S Offline
dokladnie chodzilo mi o oplaty od zakladow:) dzieki za szybka odpowiedz - pozdrawiam

enthusiast
enthusiast
Ciekawa sprawa, w czorajsze kursy na mecz koszykowki ligi hiszpanskiej na mecz Vive Menorca vs Tau Cerámica ksztaltowaly sie odpowiednio 3.75 1.27 , zas w zakladzie pierwsza polowa handicap +3,5 dla Ceramici kurs w pinnace byl w wysokosci 1,69. Oczywisice ewidetna pomylka przy przydzialaniu handicapu. Widzac pomylke zagralem z ciekowosci minimalna stawke 3 zl. Zaklad okazal sie przegrany i mimo ewidetnej pomylki zwrotow nie bylo. I tu pytanie, czy pinnacle jest tak solidna firma ze ponosi odpowiedzialnosc ze swoje bledy i przy postawionym zakladzie zwrotow nie robi, czy moze w sytuacji gdyby wynik dla nich okazal sie nie korzystny poszly by zwroty ? Sytuacja zastanawiajaca, moze ktos cos na ten temat wie ??

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by MichalTD
Ciekawa sprawa, w czorajsze kursy na mecz koszykowki ligi hiszpanskiej na mecz Vive Menorca vs Tau Cerámica ksztaltowaly sie odpowiednio 3.75 1.27 , zas w zakladzie pierwsza polowa handicap +3,5 dla Ceramici kurs w pinnace byl w wysokosci 1,69. Oczywisice ewidetna pomylka przy przydzialaniu handicapu. Widzac pomylke zagralem z ciekowosci minimalna stawke 3 zl. Zaklad okazal sie przegrany i mimo ewidetnej pomylki zwrotow nie bylo. I tu pytanie, czy pinnacle jest tak solidna firma ze ponosi odpowiedzialnosc ze swoje bledy i przy postawionym zakladzie zwrotow nie robi, czy moze w sytuacji gdyby wynik dla nich okazal sie nie korzystny poszly by zwroty ? Sytuacja zastanawiajaca, moze ktos cos na ten temat wie ??

nie pamiętam dokładnie kto to pisał, i czy w temacie o pinnacle sports, aczkolwiek z tego co wiem pinnacle bierze na siebie wszelkie błędy kursowe, sam grając tam od ponad roku nie spotkałem się jeszcze z ani jednym zwrotem z tym związanym, nie wiem może ktoś kto tego doświadczył o tym napisze, jeżeli nie to odpowiedź na swoje pytanie też dostaniesz smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
oczywiscie ze zdarzaja sie zwroty, chocby sytuacja z meczem zaglebie - widzew z tego sezonu. pinn wystawil ah 0, gdy azja tymczasem miala -0,75, pewnie sporo osob to pogralo (bylo zreszta o tym na forum) i zrobili zwrot za ten mecz

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
roznie bywa, czasem zwroty robia, czasem nie, ale jak juz je robia to jeszcze przed meczem lub na samym poczatku, jak juz mecz sie skonczyl to zwrotow nie robia

Tenis Trader
Tenis Trader
Dzisiaj dostałem niby maila od Pinnacle. Zdziwiło mnie to, że był napisany po polsku. Przyjrzałem się dokładnie i się okazało, że to próba wyłudzenia hasła.

Adres : Pinnacle Sports <[email protected]>

W
old hand
old hand
W Offline
Originally Posted by Goget
Dzisiaj dostałem niby maila od Pinnacle. Zdziwiło mnie to, że był napisany po polsku. Przyjrzałem się dokładnie i się okazało, że to próba wyłudzenia hasła.

Wręcz przeciwnie - to od Pinnacla. A skąd vresp ??? Wejdź na www.verticalresponse.com [verticalresponse.com] (skrót vresp) to się wyjaśni ...

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline

Goget, podajesz adres z którego wyslali Ci emaila, nie podajesz jednak jednej z najwazniejszej rzeczy - linku podanego na samym koncu tego emaila smile

http://cts.vresp.com/c/?PinnacleSports/c7f376eb54/f311b67496/f0e328860f

który kieruje na stronke pinnacle smile i nie jest on próbą wyłudzenia hasła, a przypomnienia Ci go jeżeli byś go zapomniał :>

poza tym masz emailu

"Jeśli nie chcesz otrzymywać dalszych wiadomości email, odpowiedz na ten email podając "Unsubscribe" w temacie wiadomości lub kliknij na ten link: Unsubscribe"

żaden wyłudzacz haseł Ci tego nie napisze smile

pozdr,

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Polska naród, podejrzliwa naród grin

U mnie w robocie jest taka maksyma: ufać znaczy sprawdzać.

Tym razem fałszywy alarm, ale na przyszłośc dobrze wiedzieć wczesniej wink

Tenis Trader
Tenis Trader
Faktycznie zagalopowałem się, dopiero po jakimś czasie do mnie dotarło, że to jednak od Pinnacle. Mimo wszystko dla mnie to nieprofesjonalne rozsyłać maile do klientów z takiego podejrzanego adresu.

Od Pinnacle i innych buków zawsze dostawałem maile z adresem [email protected] i zazwyczaj sami pisali, że jak coś będą pisać to tylko z takiego adresu.

S
newbie
newbie
S Offline
Dziala wam strona?

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
działa

veteran
veteran
co z tym pinem od ponad godziny nie działa

shaken not stirred
shaken not stirred
jak widać jednym działa innym nie (mi działa)

Pooh-Bah
Pooh-Bah
działa idealnie

veteran
veteran
macie jakieś alternatywne linki

veteran
veteran
nie działa mi pod IE mozillą i operą

veteran
veteran
jak wybieram z innego IP wszystko jest w porządku, ktoś kuma o co chodzi, czyściłem ciasteczka i takie tam i gówno

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
witam,

panowie potrzebowalbym fachowej i konkretnej odpowiedzi na ponizsze pytanie:

Czy w buku tym mozna wyplacac na konto bankowe, jesli nigdy przedtem nie wplacalo sie tym sposobem ? Dodam ze wszystkie wplaty byly dokonane via Neteller ?

pozdr

Strona 14 z 14 1 2 12 13 14

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, JelineK, burbon, betowiec, rymoholik, 11kera11, latajaca_holenderka, ANZELMO), 1,716 gości, oraz 14 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,766
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025