|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Jeju, prawie dekadę temu po raz pierwszy wszedłem do tej "branży" jako oddsmaker dla pierwszego internetowego buka na świecie (Intertops).  Mało osób o tym wie, ale jako pierwszy na świecie wystawiłem handicapy azjatyckie online, tym się właśnie wpisałem w mało znaną historię światowego bukmacherstwa. Przede mną nikt tego nie zrobił, tak więc Polak jako pierwszy wprowadził handicapy azjatyckie na świat.  Dzisiaj handi azjatyckie są wszędzie a ja się zajmuję marketingiem, choć do dziś trzymam oko na kursach i jak trzeba to robię szybką interwencję i koryguję pracę oddsmakerów. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie mam z związku z tą ofertą. Czy każdy dostał dziś tę ofertę pracy na maila jako klient expektu? Czy to może ja jestem wyjątkowy?  Bo jeśli nie jestem wyjątkowy to może jest to chwyt reklamowy ze strony firmy expekt? tez dostalem, widac wtedy, ze kazdy dostal  , niestety, spelniam tylko 2 warunki by ubiegac sie o prace ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mało osób o tym wie, ale jako pierwszy na świecie wystawiłem handicapy azjatyckie online, tym się właśnie wpisałem w mało znaną historię światowego bukmacherstwa. Przede mną nikt tego nie zrobił, tak więc Polak jako pierwszy wprowadził handicapy azjatyckie na świat.  Ja wiem  Ludzie "z branży" pracujący teraz u różnych buków też pamiętają, że to Intertops przecierał szlaki. Trzeba się tylko cieszyć, że administrator mecz.pl maczał w tym palce  PS: Naprawdę expekt wysłała tę ofertę na Junior Bookmaker masowo do wszystkich swoich klientów? Jeśli tak, to coraz bardziej wygląda to teraz nie tylko jak oferta pracy ale również jako...chwyt marketingowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nic tylko słać CV   tez dostalem, widac wtedy, ze kazdy dostal  , niestety, spelniam tylko 2 warunki by ubiegac sie o prace ...  Już myślałem że jestem taki wyjątkowy  Mówię pewnie zerknęli na moje konto, że gram dobre peffy żużlowe  Ale jak dimes co ich ogrywa na grube tysiące nie dostał oferty to już myślałem że jestem wyjątkowy... PS: Naprawdę expekt wysłała tę ofertę na Junior Bookmaker masowo do wszystkich swoich klientów? Jeśli tak, to coraz bardziej wygląda to teraz nie tylko jak oferta pracy ale również jako...chwyt marketingowy  Ta oferta na stronie expa wisiała już od dawna. Info że szukali oddsmakera do żużla też jest znana, jak to ładnie piszesz DJ "w branży", od dawna. Chłopaki od żużla ( wiadomo kto co i jak) się śmieją z tego... A każda reklama jest dobra. Do wszystkich może nie wysyłają. Ale losowo może jakoś wybierają. Nie jestem pewny czy nie jest to reakcja buka na podobną ofertę pracy innego buka w miejscu "dostępnym".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeju, prawie dekadę temu po raz pierwszy wszedłem do tej "branży" jako oddsmaker dla pierwszego internetowego buka na świecie (Intertops).  Mało osób o tym wie, ale jako pierwszy na świecie wystawiłem handicapy azjatyckie online, tym się właśnie wpisałem w mało znaną historię światowego bukmacherstwa. Przede mną nikt tego nie zrobił, tak więc Polak jako pierwszy wprowadził handicapy azjatyckie na świat.  Dzisiaj handi azjatyckie są wszędzie a ja się zajmuję marketingiem, choć do dziś trzymam oko na kursach i jak trzeba to robię szybką interwencję i koryguję pracę oddsmakerów.  Bez urazy Conrad, ale skąd w tej sytuacji na dzień dzisiejszy u ciebie paniczny strach przed czołówka buków zajmujących się asianami? ps. pointbet to żaden argument, wszędzie buki padają
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma się co obawiać asian handicaps bo to, że one są lepsze dla gracza wie każdy i...właśnie dlatego nigdy nie będą priorytetem dla buków. Za mała marża, za mało buki na nich zarabiają.
|
|
|
|
|
|
|
Pointbet to najważniejszy argument. Tak się kończy jak się wysyła pieniądze to jakichś badziewiastych, nielegalnych buków działających gdzieś w azjatyckim podziemiu... bez prawdziwej siedziby, tylko ciągle chowających się przed policją w tych państwach... normalnie wariactwo.  Gra się u buków normalnych, legalnych, licencjonowanych we wiarygodnym państwie. Żaden z buków w którym mam konto, a mam ich prawie 40, jeszcze się nie zwinął kradnąc mi kasę. Tak natomiast zrobił Pointbet, azjatycki pseudobuk bo licencji, siedziby, itd. to oczywiście nie miał bo panowie z kajdankami by wkroczyli. P.S. Ciekawe czy byś wysłał forsę do jakiegoś kolesia w Azji gdyby dali Ci lepsze oprocentowanie niż bank?  Koniec odd-topic'a. Proszę kontynuujcie dyskusję na temat oferty pracy w Expekt. 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A tak w ogóle to w jakich bukach jest jeszcze możliwość zatrudnienia się? I gdzie najłatwiej dostać taką pracę osobie bez doświadczenia?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
toto, prof i sts,hehe Conradowi oprocz asianow  nalezy sie wielkie  wlasnie za zalozenie tego forum
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dawno się tak nie uśmiałem (hehehe)...zwłaszcza, że to dobra odpowiedź na pytanie wyżej 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lepiej chyba w Expekt. Na Malcie cieplej 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Lepiej chyba w Expekt. Na Malcie cieplej  W lato za goraco w zime za zimno (czyt. wilgotno)  po dluzszym okresie przebywania klaustrofobia murowana 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Klaustrofobia? Znaczy lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lepiej chyba w Expekt. Na Malcie cieplej  W lato za goraco w zime za zimno (czyt. wilgotno)  po dluzszym okresie przebywania klaustrofobia murowana  a na stare lata od tej wilgoci mozna zostac numizmatykiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też to dostałem hihi 1500 no pięknie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Klaustrofobia? Znaczy lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami? Tak, w przenośni (żartobliwe nawiązanie do rozmiarów państwa i jego wybitnie nielądowego charakteru).
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Klaustrofobia? Znaczy lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami? Tak, w przenośni (żartobliwe nawiązanie do rozmiarów państwa i jego wybitnie nielądowego charakteru). z o R r o masz coś wspólnego z Panem Expektem ? :>
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|