Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 4 1 2 3 4
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kellthorn
z o R r o masz coś wspólnego z Panem Expektem ? :>
Nie obrażaj mnie wink

Bonus: Unibet
G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by z o R r o
Tak, w przenośni (żartobliwe nawiązanie do rozmiarów państwa i jego wybitnie nielądowego charakteru).
O ile wyspa nie jest otoczona wysokim murem, to widok morza/oceanu jest baaardzo daleki od klaustrofobii - duża, otwarta przestrzeń działa kojąco na klaustrofobów.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Gandhi
Originally Posted by z o R r o
Tak, w przenośni (żartobliwe nawiązanie do rozmiarów państwa i jego wybitnie nielądowego charakteru).
O ile wyspa nie jest otoczona wysokim murem, to widok morza/oceanu jest baaardzo daleki od klaustrofobii - duża, otwarta przestrzeń działa kojąco na klaustrofobów.
Być może zatem klucza do zrozumienia wypowiedzi Banika należy szukać między drugim a czwartym wyrazem mojej.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
W rzeczy samej chodzilo w przenosni o waski obszar w ktorym moze sie poruszac . Dla przykladu stolica kraju ma powierzchnie 0,55km², a na dlugosci sredniej wielkomiejskiej polskiej ulicy na Malcie miesci sie klika miast...

addict
addict
Originally Posted by Piostar
Originally Posted by dimes
1500 Euro laugh Większość ludzi na tym forum zarabia na zakładach to w 2 tygodnie siedząc w domu i popijając whisky.

laugh laugh laugh

cały komentarz, dawno się tak dobrze nie uśmiałem
No tak... jak się popija whisky przed komputerem , to zawsze można zobaczyć więcej zer na koncie... grin

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by Conrad
Tak się kończy jak się wysyła pieniądze to jakichś badziewiastych, nielegalnych buków działających gdzieś w azjatyckim podziemiu... bez prawdziwej siedziby, tylko ciągle chowających się przed policją w tych państwach... normalnie wariactwo. gwizdek

Gra się u buków normalnych, legalnych, licencjonowanych we wiarygodnym państwie. Żaden z buków w którym mam konto, a mam ich prawie 40, jeszcze się nie zwinął kradnąc mi kasę.

Tak natomiast zrobił Pointbet, azjatycki pseudobuk bo licencji, siedziby, itd. to oczywiście nie miał bo panowie z kajdankami by wkroczyli.

P.S. Ciekawe czy byś wysłał forsę do jakiegoś kolesia w Azji gdyby dali Ci lepsze oprocentowanie niż bank? grin

Reported in another British paper this week was the news regarding London based club West Ham nearing a new sponsorship deal. The Times suggests that West Ham are tying up negotiations with Asian betting company SBO-Bet which could see the club receive around £1.9m over the course of 18 months.

Informacje tą podaje również BBC. Jak widać kolegów z SB O nie stać na porządne biuro, ale stać by wydać 2 miliony funtów na reklamę widniejącą na koszulkach jednego z klubów premiership.

Pozwoliłem sobie na mały overtopic bo dyskusja o robocie w exp i tak jest chyba już zakończona.

Last edited by yaaho; 12/11/2008 00:11.
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
grrr niech ktoś zeedytuje code na quote

M
old hand
old hand
M Offline
A wracając do tematu. Zatrudnijcie lepiej jakiegoś Junior Bookmakera od polskiej piłki nożnej, bo dziś Expekt wystawił kurs na Cracovia - Arka:

dokładny wynik 0:0 (2.90)
HT/FT X/X 4.25. A przecież ten drugi zakład zawiera się w tym pierwszym :-)

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
To właśnie wystawił nowy Junior Bookmaker.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
lol, to już nawet nie umieją skopiować kursów z innych buków ?

Strona 4 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (JelineK, rafal08, alfa, betowiec, burbon, aker, bukma, latajaca_holenderka, Sensei, Akhu, 11kera11, rymoholik, Lukasz111), 1,317 gości, oraz 22 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,231
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025