|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widze że moje zapytanie poszło się...ehh brak słów Artek ty tu rządzisz więc pytam Ciebie, na jakiej podstawie będzie sporządana tabela i ile par z tabeli będzie awansowało? Bo nic nie wiadomo a to powinno być ustalone przed startem mastersów 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
tak jak w mastersach normalnych, awansują dwie pary z każdej grupy, w przypadku takiej samej ilości zwycięstw będzie się liczyć mecz bezpośredni
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Widzisz gdzies to o co pytasz w ofercie Doxxybet bo ja nie widze. Widzisz kto sponsoruje ten konkurs  . Wiec po co marudzicie . Typujemy tak jak jest i tyle w tym temacie Sponsor = doxxybet
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzisz gdzies to o co pytasz w ofercie Doxxybet bo ja nie widze. Widzisz kto sponsoruje ten konkurs  . Wiec po co marudzicie . Typujemy tak jak jest i tyle w tym temacie Sponsor = doxxybet wypadaloby poprawnie pisac ich nazwe Doxxbet
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ja tam nie pracuje to mi to rybka jak sie pisze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzisz gdzies to o co pytasz w ofercie Doxxybet bo ja nie widze. Tak widze, w dzisiejszych meczach jest oferta na under/over gemowy natomiast oferty na handicap nie widzialem juz ładnych kilka miesięcy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W regulaminie wisi że można podawac typy z handi ale takich nie ma w ofercie doxxbet a linie under/over są ale z kolei ich regulamin nie przewiduje...dla mnie to rozmija się z sensem
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
zmiany w regulaminie jeśli w ogóle będą to od nowego sezonu (jeśli będzie nowy sponsor lub obecny przedłuży umowę...)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak jak w mastersach normalnych, awansują dwie pary z każdej grupy, w przypadku takiej samej ilości zwycięstw będzie się liczyć mecz bezpośredni Artek ciekawe co zrobisz jak trzy pary skończą z bilansem 2 zwycięstw i 1 porażki i każda wygra z każdą. Kto wg ciebie wtedy awansuje???
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
tak jak w mastersach normalnych, awansują dwie pary z każdej grupy, w przypadku takiej samej ilości zwycięstw będzie się liczyć mecz bezpośredni Artek ciekawe co zrobisz jak trzy pary skończą z bilansem 2 zwycięstw i 1 porażki i każda wygra z każdą. Kto wg ciebie wtedy awansuje??? Zapewne ten kto uzyska najwyższy iloczyn kursów z meczów między zainteresowanymi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze jedna sprawa, propozycje były proponowane między edycjami, kilka osób przytakneło że byłoby za, NIKT się nie sprzeciwił i nie napisał słowa że NIE a teraz znowu że od następnej edycji i tak w kółko, nie wiem jaja czy berety sobie robicie?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Jeszcze jedna sprawa, propozycje były proponowane między edycjami, kilka osób przytakneło że byłoby za, NIKT się nie sprzeciwił i nie napisał słowa że NIE a teraz znowu że od następnej edycji i tak w kółko, nie wiem jaja czy berety sobie robicie? nie od następnej edycji tylko od następnego sezonu, ja nigdy nie pisałem, że od nowej edycji będą większe zmiany w regulaminie a co do awansu w sytuacji, którą przedstawiłeś to tak jak Bullet mówi będzie liczony iloczyn wszystkich trafionych typów i pary z największym awansują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak jak w mastersach normalnych, awansują dwie pary z każdej grupy, w przypadku takiej samej ilości zwycięstw będzie się liczyć mecz bezpośredni Artek ciekawe co zrobisz jak trzy pary skończą z bilansem 2 zwycięstw i 1 porażki i każda wygra z każdą. Kto wg ciebie wtedy awansuje??? Zapewne ten kto uzyska najwyższy iloczyn kursów z meczów między zainteresowanymi  Bullet ja ciebie rozumiem i też mogę się domyślać tego że tak jest tylko dlaczego nie ma specjalnego regulaminu do mastersow i nie ma o tym żadnej wzmianki, wiesz jak wyglądały poprzednie edycje play off, że czepiano się o kropki i przecinki a tu może być po ostatniej rundzie zarzut do organizatora że dopiero teraz ustala regulamin dlatego pytam i chce by wszyscy wiedzieli jakie są zasady
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
tak jak w mastersach normalnych, awansują dwie pary z każdej grupy, w przypadku takiej samej ilości zwycięstw będzie się liczyć mecz bezpośredni Artek ciekawe co zrobisz jak trzy pary skończą z bilansem 2 zwycięstw i 1 porażki i każda wygra z każdą. Kto wg ciebie wtedy awansuje??? Zapewne ten kto uzyska najwyższy iloczyn kursów z meczów między zainteresowanymi  Bullet ja ciebie rozumiem i też mogę się domyślać tego że tak jest tylko dlaczego nie ma specjalnego regulaminu do mastersow i nie ma o tym żadnej wzmianki, wiesz jak wyglądały poprzednie edycje play off, że czepiano się o kropki i przecinki a tu może być po ostatniej rundzie zarzut do organizatora że dopiero teraz ustala regulamin dlatego pytam i chce by wszyscy wiedzieli jakie są zasady Kto pyta nie błądzi  Regulamin musi byc jasny i klarowny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie do organizatorów czy mecze w Korei które są grane ok 3-4 nad ranem czasu polskiego zaliczane są do tej rundy czy do następnej? Prosze o w miare szybka odpowiedz
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
odpowiedź jest oczywista, mecze o 3 czy 4 rano naszego czasu są rozgrywane 30.10 w Korei, a runda trwa do 29.10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki Artek chciałem się tylko upewnić
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
czy zależy wam (uczestnikom mastersa), aby były podliczenia po każdej rundzie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|