Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
B
journeyman
journeyman
B Offline
Witam, chcialem sobie zalozy konto w Sporting becie i niestety niemoge, mam problemy przy rejstracji, wypelniam caly ten ich formularz i za kazdym razem jakiekolwiek hasło bym swpisał to wyskakuje mi błąd, ilość znaków się zgadza cyfry hasło też zawiera i dlaczego nie chce przyjąć ???

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Miałem to samo, usuń cookie z przeglądarki, tymczasowe pliki, to całe gówno, i spróbuj jeśli nie da rady weź przez inną przeglądarke

B
journeyman
journeyman
B Offline
robiloem juz wszystko, usunalem cookie, i inna przegladarka tez prubowalem i dalej nic frown i niewiem o co chodzi

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
wybacz złośliwość, ale patrząc na Twoje czeskie i ortograficzne błędy to nawet się nie dziwię, że coś Ci się nie udaje wink

--
pzdr.bcn1899 *no hay...*

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by bcn1899
wybacz złośliwość, ale patrząc na Twoje czeskie i ortograficzne błędy to nawet się nie dziwię, że coś Ci się nie udaje wink

--
pzdr.bcn1899 *no hay...*
oco ci choci?? Prubował i mó nie ódało sie, bywa hciał i nie dało rady ale hwała mu za pruby, przynajmniej nie pyta jak wienkszość bez najwpier samemu sprubowania.

To ja muwiłem, Paweł, Wafel na mnie wołajom, żyjem za kase biszopa i nie nażekam.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
I mojom.

B
journeyman
journeyman
B Offline

--
pzdr.bcn1899 *no hay...*

to ze jestes debilem i cale zycie ci sie nic nieudaje to niemoja wina, a beldy ortograficzne niemaja z tym raczej nic wspolnego dzwonie, pisze tak bo sie spiesze mlotku i niewydaje mi sie zeby to mialo jakiekolwiek wrazenie , wiec daruj sobie te glupie gadki a jak niemozesz mi pomoc to poprostu zamilcz i sie nieodzywaj gamoniu

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Oj bedzie ciekawa dyskusja smile

Originally Posted by Bafanxxx

--
pzdr.bcn1899 *no hay...*

to ze jestes debilem i cale zycie ci sie nic nieudaje to niemoja wina, a beldy ortograficzne niemaja z tym raczej nic wspolnego dzwonie, pisze tak bo sie spiesze mlotku i niewydaje mi sie zeby to mialo jakiekolwiek wrazenie , wiec daruj sobie te glupie gadki a jak niemozesz mi pomoc to poprostu zamilcz i sie nieodzywaj gamoniu

To jeszcze raz ja:)
kciałem tylko pszeprosić za muj wczesiniejszy post, wymknoł mi się zpod kontroli, pszepraszam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bijcie się grin

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
E. Nie będzie. Ja nie z tych.
Bafanxxx'a ciepło pozdrawiam i życzę sukcesów. Życzę, nie znaczy wróżę wink

--
pzdr.bcn1899 *no hay...*

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, latajaca_holenderka, Lukasz111, rymoholik, aker), 1,936 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,395
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Yesterday at 08:56 AM